Knjižni sejmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
V Cankarjevem domu tudi letos poteka Knjizni sejem. Se ga boste udelezile, ste se ga ze zdaj? Mene sicer odvrne strasna gneca, ampak bom zagotovo obiskala kak dogodek.
Vsi govorijo, da se bralna kultura pri nas priblizuje nicli, ampak je Slovenija vseeno sposobna sproducirat OGROMNO kolicino prevodov in tudi lastne literature. Pozitivno.
Letos je tudi prvic v zgodovini sejma, da ni vstopnine in da je na voljo bralni koticek.
Sejem bo odprt vsak dan od 9.00 do 20.00 ure, v nedeljo, 2. decembra pa do 18.00 ure.
Vsi govorijo, da se bralna kultura pri nas priblizuje nicli, ampak je Slovenija vseeno sposobna sproducirat OGROMNO kolicino prevodov in tudi lastne literature. Pozitivno.
Letos je tudi prvic v zgodovini sejma, da ni vstopnine in da je na voljo bralni koticek.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Bom šla, grem pa ponavadi bolj zvečer ko ni gužve. Men je zelo fajn, pa nisem nek strasten bralec. Ponavadi tud kupim nekaj knjig.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
sem bla, je kr vredu vse skup, sam me je pa do kraja razkurlo ker nikjer ne piše pa tud noben ne pove da je vhod skozi maxija.. vsi drugi vhodi so zaklenjeni, pri enem nas pa varnostnik ni not spusto
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov