Kako pogosto preberete kakšno knjigo???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Hey!
Mene pa zanima kolk ve punce preberete knjig na leto(pa to ne misli tisto obvezno branje). Ampak tu so mišljene tiste knjige, za katere se same odločite da jih boste sploh vzele v roke......
Pa zanima me še kakšne knjige so to....(kaj predlagate, kakšno zvrst rade berete)
Lp
Mene pa zanima kolk ve punce preberete knjig na leto(pa to ne misli tisto obvezno branje). Ampak tu so mišljene tiste knjige, za katere se same odločite da jih boste sploh vzele v roke......

Pa zanima me še kakšne knjige so to....(kaj predlagate, kakšno zvrst rade berete)
Lp
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Hmm, moram priznati, da sem branje nekoliko zanemarila in grem ponavadi v knjižnico le še po obvezno gradivo (za domača branja ali referate) in potem mimogrede vzamem kako knjigo, ki mi pač pride pod roke in jo berem za sebe in za svojo dušo. Žal mi je, da nekako ne najdem več toliko časa za knjige, kot prej... 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Najraje vzamem v roke svetovne klasike. Dostojevski, Tolstoj, ker je preverjena kvaliteta. Večkrat preberem tudi kakšnega Cankarja. Moderni romani - ala Kalipso itd., ki jih v zvezde povzdigne edinole naklonjenost novinarjev, ki o literarni zgodovini nimajo pojma, me ne potegnejo preveč. Tudi se zelo redko lotim knjig, na katere je treba čakat v knjižnici, na primer Da Vincijeva šifra, ker sem nad njimi redno razočarana in so veliko precenjene.
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Zelo rada prebiram knijige. Pred nekaj meseci sem se odločila, da mi knjige, ki sem jih naročila prek časopisa Delo, ne bodo samo stale na polici in pobirale prah, ampak jih bom tudi lepo po vrsti brala. Ponosno lahko povem, da sem že pri deveti knjigi iz zbirke - Rajnki Matija Paskal, ki čaka, da jo vzamem v roke.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Bulma napisal/-a:Preberem dosti knjig, najraje pa berem kriminalke. Drugače so mi pa the best knjige od Agathe Christie, Victorie Holt in Ruth Rendell!!! Najboljše je brati ko zunaj dežuje, ne?
Se strinjam! Dodajam pa še od Mary Higgins Clarck - ona ma tud v redu. Pa Nicholas Sparks (sej ne vem če sm prou napisala

Pozabila sm še Sidney Sheldona!!!

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Jaz full velik berem odvisno kaj, pred kratnim sem prebrala knjigo Klovnovi pogledi in Lično Joksimovič, zdej trenutno berem Nadarjeni gospod Ripley je full good, mam pa celo zbirko od Dela pa sem jih že ene 10 prebrala, drugače je pa Metulj super. Priporočam Ime rože od Ecota. Pa Prava ljubezen je bil tud film posnet pa še bi lahko naštevala sam je tok tega ker zelo rada berem. Če je film posnet po kakšni knjigi ga ne gledam raje preberem knjigo je vedno boljša.
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
jaz sem knjigožer.......zadnja ful dobra je bila Iskanje korenin, Kako zelena je bila moja dolina, Pesem ptic trnovk.........aaaaaaaaa noro dobro. Ampak na zalost mi primanjkuje casa za knjige, sicer pa preberem oz. pozerem tud eno v enem dnevu. uh, zame so poslastica..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov