Desetprstno tipkanje
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Desetprstno tipkanje
Katera tipka desetno prstno?
Jat tipkam z eneimi 4 prsti ampak bi se rada naučila deset prstno...kljub temu, da tako tipkam tipkam zelo hitro...
Poznate kak dober program, da se naučim?
LP
Jat tipkam z eneimi 4 prsti ampak bi se rada naučila deset prstno...kljub temu, da tako tipkam tipkam zelo hitro...
Poznate kak dober program, da se naučim?
LP
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ja jaz sem v šoli tipkala 10-prstno, ker smo se pač učili in smo morali
in takrat sem se navadla, kje je kaka črka tako da zdej hitro pišem, pa čeprav zdej uporabljam sam 5 prstov se mi zdi
Uglavnm bi lahko rekla, da je to ena izmed pametnejših stvari, ki sem se navadla v šoli in mi bo tudi koristlo v življenju
Drgač pa je to je ADSF, fajn programček, čeprav star

Drgač pa je to je ADSF, fajn programček, čeprav star

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Hm, jz ne vem, če tipkam glih desetprstno, poznam pa tipkovnico (skoraj)na pamet, "na slepo"
In mislm, da mi kar uspeva.
Sicer pa obstajajo tud razne igrce za treniranje hitrega pisanja (jz sem se s takimi včasih mal igračkala).
Jz mam pa tle eno vprašanje, ima mal manj veze s tem:
ko pišete številke, kater del tipkovnice uporabljate? Mislm, tele številke nad črkami ali tiste na desni strani? Jz s temi zgoraj se skor ne znajdem, te desno so mi bolj všeč in uporabne - pa še v takem zaporedju so kot so na bankomatih.

In mislm, da mi kar uspeva.
Sicer pa obstajajo tud razne igrce za treniranje hitrega pisanja (jz sem se s takimi včasih mal igračkala).
Jz mam pa tle eno vprašanje, ima mal manj veze s tem:
ko pišete številke, kater del tipkovnice uporabljate? Mislm, tele številke nad črkami ali tiste na desni strani? Jz s temi zgoraj se skor ne znajdem, te desno so mi bolj všeč in uporabne - pa še v takem zaporedju so kot so na bankomatih.

Te zgoraj uporabljam. V tem programu so tudi vaje z zgornjimi številkami. Teh zraven pa sploh nimam, ker imam prenosnega.purple_rain napisal/-a:Jz mam pa tle eno vprašanje, ima mal manj veze s tem:

Pa tudi, če bi jih imela, jih ne bi uporabljala, ker bi me preveč motilo, da bi morala vsake toliko pogledati na tipkovnico samo zaradi teh številk, ki so na desni strani.
Laura22081987 napisal/-a:ribicaX napisal/-a:tipkam desetprstno. naučila sem se pa v šoli s programom adsf. lahko mi pošleš mail na zs, pa ti pošlem ta program.
jaz bi te prosila za ta program... hvala, lp
pošl mi svoj mail
drgač pa večina uporabljam številke na desni strani tipkovnice. že zaradi tega, ker mam pač tako delo, da večina številke vnašam, in je hitreje s temi številkami. sem se pa tud te številke naučila slepo tipkat.
Sploh ne vem, kako tipkam. Oziroma, zdajle med tipkanjem ugotavljam ... in sem ugotovila, da s šestimi prsti (brez palcev in mezincev).
Za moje potrebe gre čisto dovolj hitro, zato se ne mislim učit desetprstnega.
Za moje potrebe gre čisto dovolj hitro, zato se ne mislim učit desetprstnega.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
ker imam "fiksnega" in prenosnega...imam včasih malo težav...na fiksnem sem navajena na desni strani....pol pa na prenosniku vedno na desno v prazno tolčem... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....