Vaše spletne strani, forumi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Zanima me, če ima kdo svojo spetno stran ali forum??
Lahko tudi napišete kakšne space-e, ampak nisem imela ravno tega v mislih
Torej, jst mam eno spletno stran
klik
in en forum:
klik.
Lahko tudi napišete kakšne space-e, ampak nisem imela ravno tega v mislih
Torej, jst mam eno spletno stran
klik
in en forum:
klik.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
fora je v tem da sem sposoben imeti odlično spletno stran in jo sam sprogramirat in use, pa forum, nič lažjega, samo kdo bo to vzdrževal, ne bi rad naredil samo še en velik kup smeti na internetu, ki jih je že tak itak preveč !
lp, Sandi
lp, Sandi
tru Cosmopuran!
-
Zvoncnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
- Kraj: med zvezami
Kileldear: se podpišem pod tvoj post
Ja, sem že mela full hudo spletno stran pa tud znam naredit kako full dobro sam kaj k je treba vse vzdrževat... Pa kaj bi dala na mojo osebno spletno stran tud nimam pojma! Nočem nardit neke strani, kjer bi bilo gor nekaj že 1000x povedano ampak neki svojga, če pač bi že mela stran. Tako da najprej naj pade ideja o čem, potem more bit volja za vzrdževanje, pol pa bo padla ena lepa stran vn..
Ja, sem že mela full hudo spletno stran pa tud znam naredit kako full dobro sam kaj k je treba vse vzdrževat... Pa kaj bi dala na mojo osebno spletno stran tud nimam pojma! Nočem nardit neke strani, kjer bi bilo gor nekaj že 1000x povedano ampak neki svojga, če pač bi že mela stran. Tako da najprej naj pade ideja o čem, potem more bit volja za vzrdževanje, pol pa bo padla ena lepa stran vn..
Colour me in love with you...
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
Sem že naredil enih par strani in tudi nekaj zaslužil s tem.
samo moje zanimanje ni delanju/programiranju speltnih strani ampak v drugačnih aplikacijah.
offtopic pride in gre, drugače nimam svoje spletne strani, sem jo pa imel ko sem bil mlajši in je totalno out of date, recimo 6 let nazaj ?
samo moje zanimanje ni delanju/programiranju speltnih strani ampak v drugačnih aplikacijah.
offtopic pride in gre, drugače nimam svoje spletne strani, sem jo pa imel ko sem bil mlajši in je totalno out of date, recimo 6 let nazaj ?
tru Cosmopuran!
-
Zvoncnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
- Kraj: med zvezami
¤MajC¤ napisal/-a:Kileldear & Zvoncica ce sta ze taka jaka mojstra, zakaj pa nea neke zasluzite s tem pa nardita
Ker je zraven treba imeti še čas za urejati stran, ni samo tko da narediš potem te pa bk... Pa sej vem da se da dost zaslužit s tem, ampak raj resno študiram, za prosti čas pa ko meni paše delam kaj drugega kar mi je dosti bolj všeč kot pa delo spletnih strani... Recimo delo z malimi otroki, kar je res super. Če pa bi kdo rad da mu naredim spletno stran in da mi je potem ni treba urejati, naj se mi javi na zs
Colour me in love with you...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem mela fuuuul časa nazaj že svojo stran, ki je bla pa blazno amaterska, ker že zdaj nimam prav dost pojma, takrat sem mela pa še 10x manj.
Lahko dam link, no, sam ne preveč kritizirat.
http://www.geocities.com/Nazi911/index.html
Ampak to sem delala 5 let nazaj oz. več s tistimi programčki na netu, programirat ravno ne znam.
Je pa čist out of date, pa linki več ne delajo, itd...
Lahko dam link, no, sam ne preveč kritizirat.
http://www.geocities.com/Nazi911/index.html
Ampak to sem delala 5 let nazaj oz. več s tistimi programčki na netu, programirat ravno ne znam.
Je pa čist out of date, pa linki več ne delajo, itd...
- nyla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: ravne na koroškem
to je pa moj forum. ti glih newm kaj, ubistvu je kr tk neki:
http://ninchykaninny.mojforum.si
http://ninchykaninny.mojforum.si
-
Apple, nč ne bomo tvoje strani kritiziral, je čist OK
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
imam spletno stran, forum, svoj mail server, http server, chat server, ftp server itd preveč za naštevat... En računalnik je namenjen samo za strežnik. Vse hostam oziroma gostim na svojem računalniku, zakaj bi plačeval za prostor ali imel polno reklam na strani... Glede stvari pa sem naredil večinoma sam, edino phpbb forum pa ogrodje za blog sem si downloadal in si ga inštaliral na svojem računalniku...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
*purple bitch* napisal/-a:a kšn ve mogoče, če se da kašen forum narest ki ni za plačat in ki ni poskusna različica??
ja, phpbb forumi so brezplačni in niso poskusna različica, pa tud ni jih težko upravljat
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov