Nakup roza racunalnika
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- star111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2012
Zivjo,
ze nekaj casa iscem en leptop pa bi rada da bi bil v roza barvi na spletu sem zasledila roza racunalnik od sony-a (VAIO laptop) pa se en leptop (Eee) v roza barvi. Samo nevem.kje v kateri trgovini bi se tol dala kupiti ce veste bi bila zelo vesela ce mi napisete.
Pozdravck, Anja [/i]
ze nekaj casa iscem en leptop pa bi rada da bi bil v roza barvi na spletu sem zasledila roza racunalnik od sony-a (VAIO laptop) pa se en leptop (Eee) v roza barvi. Samo nevem.kje v kateri trgovini bi se tol dala kupiti ce veste bi bila zelo vesela ce mi napisete.
Pozdravck, Anja [/i]
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Kar se Sonyja tice imas Sony trgovino v CityParku (ce si iz LJ ali okolice) in ACS Sony na Celovski.
Eee PC je pa Asus firma, ce se ne motim. Poglej na mimovrste ali na kaksnu drugi podobni strani.
Pa kupovat laptop glede na barvo ... Brez komentarja.
Eee PC je pa Asus firma, ce se ne motim. Poglej na mimovrste ali na kaksnu drugi podobni strani.
Pa kupovat laptop glede na barvo ... Brez komentarja.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
wasd napisal/-a:Pa kupovat laptop glede na barvo ... Brez komentarja.
Mhm. Drugače pa sestrca ima roza Dell-a, če ti je useen za znamko, sam, da je afnaste farbe
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
sony vaio so baje dost zanič laptopi glede na njihovo visoko ceno. dell pa vem da je mel nekaj časa en model laptopov pri katerem lahko menjaš pokrov, in lahk kupiš pinki pokrov za ne tako zelo visoko ceno
You make me smile, please stay for a while
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
A bos gledala prenosnik, ali ga bos uporabljala? Imo uporabnost > izgled.
Drugace je Sony, kot je omenila Inaa**, preplacano sranje. Podobno kot Apple. Ce si zelis kaj kakovostnega glej za Lenovo ali Asus prenosniki.
Pa itak prva stvar pri novem prenosniku je ta, da se nanovo namestijo Windowsi, ker tisti, ki pridejo zraven so nasrani z proizvajalcevimi programi, ki samo upocasnjujejo delovanje.
Drugace je Sony, kot je omenila Inaa**, preplacano sranje. Podobno kot Apple. Ce si zelis kaj kakovostnega glej za Lenovo ali Asus prenosniki.
Pa itak prva stvar pri novem prenosniku je ta, da se nanovo namestijo Windowsi, ker tisti, ki pridejo zraven so nasrani z proizvajalcevimi programi, ki samo upocasnjujejo delovanje.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mam vaiota in lohk iz prve roke povem, da je super. Po treh letih še vedno odlično dela in nimam nobene pripombe. Je pa res, da k sm kupla, nism kupla lih najbl osnovnga modela, ampak še vedno nek cenovno sorazmerno dostopn komp.
Sm pa tut js na konc zbrala belga (z bleščicami) namest črnga če že lohk zbiram, zakaj pa ne
Sm pa tut js na konc zbrala belga (z bleščicami) namest črnga če že lohk zbiram, zakaj pa ne
Live. Love. Surf.
- star111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2012
legally blonde napisal/-a:Mam vaiota in lohk iz prve roke povem, da je super. Po treh letih še vedno odlično dela in nimam nobene pripombe. Je pa res, da k sm kupla, nism kupla lih najbl osnovnga modela, ampak še vedno nek cenovno sorazmerno dostopn komp.
Heii
Ke pa si kupla leptop? O ful dobr da mi en lohk pove da je dobr komp k ga tud resnično ima Kolk si pa dala zanga (pa ker model si uzela)? Ja sej pac zakaj bi mogu met un običn komp če pa lahko izbiraš )
Čaučau, Anja
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Rollin #3 napisal/-a:ja kaj ce se nekomu zdi fajn dat 100 eurou za roza racunalnik, zakaj pa ne. sej ljudje kupujejo se bolj neumne zadeve. jst tudi gledam da imam kul barve racunalnike in da zgledajo elegantno. pa kaj.
Za 100 ojrov ga se jaz kupim. Ce je krvav zelen z roza pikcam.
- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
hah sj mogoc se to zdi enim afnast sam men je tud kul da ti je pac komp k ga kups use
hehe.... čist podpiram... zakaj pa ne bi mela tazga cosmo računalnika če si ga želiš mislim, da zna bit zlo šik... še vedno pa lahko v primeru, da ti začne barva čez leta najedat na vrhnjo plat računalnika nalepiš kakšno krasno nalepko namenjeno prav leptopom.... dobijo se res čudovite zadeve pa še računalnik ti osvežijo in predvsem zaščitijo...
Kako zenskam prodat kakrsnokoli tehnologijo: ponudis v roza in beli barvi in pribijes 100 evrov ekstra marze. To je pa idiot tax.
joooj.... ne bi temu glih rekla idiot tax... čist priznam, da mnoge padamo na embalažo in lepe barve.... sam to izvira že iz časov nabiralništva in lovljenja mamutov... fantje pa pač padete na kako drugo foro.... zakaj si punca ne bi privoščila nečesa kar ji bo všeč in bo stvar z veseljem prijela v roke in delala za faks/službo...
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov