skype vprašanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
Torej. Vse skupi je mal bolj zmedeno ampak se da razumet. Če te nekdo na skypu odstani, ampak maš ti njega še vedno med kontakti, pa te potem on spet doda, pač kaže da je online, ampak prošnje mi ni poslalo, pač da me je ponovno dodal, to mislim da zato ker sm ga še vedno mela med kontakti. No in potem odstranim jst njega, in mi kaže pri njemu, da mi je poslal prošnjo. Je to še od takrat ko me je dodal po tistem ko me je odstanil, al je to na novo, po tistem ko sm jst njega odstranla? hvala
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe..
Pa sej, a ni kakšnega datuma zraven, kdaj je bilo tisto poslano? Pol pač probi zgruntat kdaj ste se šli teh bednih najstniških for
(bi pa rekla, da je na novo poslana prošnja. Se mi zdi. Ne vem.)
Sicer se pa take reči sprašuje v temi "Prva pomoč".
Pa sej, a ni kakšnega datuma zraven, kdaj je bilo tisto poslano? Pol pač probi zgruntat kdaj ste se šli teh bednih najstniških for
(bi pa rekla, da je na novo poslana prošnja. Se mi zdi. Ne vem.)
Sicer se pa take reči sprašuje v temi "Prva pomoč".
- pikapoka123
- Sramežljivka
hahah sm vedla kaj bo ne ne piše datum zraven.. no dioniz, zanima me samo, če je ta prošnja še od prej, ko me je odstranu in ponovno dodal, al je ta prošnja od zdej, ko sm jst njega odstanla. pa me zanima če me je zdej, po tem, ko sem ga odstranla, dodal, al če je prošnja še od takrat, ko je on mene odstranu, pa potem dodal. Kej bolj jasno?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vpraši ga ??
Đizs krajst, normalni ljudje se pač ne gremo takih otročarij, tako da ti težko kdo iz prve roke pove kaj se dogaja.
Đizs krajst, normalni ljudje se pač ne gremo takih otročarij, tako da ti težko kdo iz prve roke pove kaj se dogaja.
- pikapoka123
- Sramežljivka
hočeš rečt da nism normalna? ne spraševat ga ne mislim, dolga zgodba zakaj je tko
- pikapoka123
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:a je važn od kdaj je? če ga hočeš imet na skajpu jo sprejmi, če ne je pač ne.
ja je važno od kdaj je, drugač ne bi spraševala tega tle na forumu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- pikapoka123
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:pikapoka123 napisal/-a:Je to še od takrat ko me je dodal po tistem ko me je odstanil, al je to na novo, po tistem ko sm jst njega odstranla? hvala
na novo je
hvala
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- pikapoka123
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:sicer sem zgolj 50 procentna, ampak malenkost
no bolš ko nč
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov