nadlegovanje po telefonu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- manjica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2011
že dalj časa me nadleguje vedn ena in ista cifra. najmanj 10x me je ži klicala. 2x sem se oglasla, pa kao da pomota. sm šal na simobil ,a mpak ne morejo anrediti nič. številka pa ful čudna; 082811090. hmm.. oglas se pa neka ženska. kolk sm zvedla, so take cifre v nemčiji na 0828...ne pa pri nam.čudno! upam,da se bodo naveličali klicarit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne si laskat, da te nekdo iz Nemčije nadleguje , 08 je področna za Novo mesto.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Preusmeri cifro, po možnosti v kako picerijo ali pa ZD, saj niso ravno vseli če en 2x napačno kliče.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
A res?Jochie napisal/-a:07 je področna za NM...
Čist zaj*! Sklepala iz "8000 = NM -> 08/ = NM".
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
purple_rain napisal/-a:^^ne si laskat, da te nekdo iz Nemčije nadleguje , 08 je področna za Novo mesto.
področna za NM je 07. sicer ne vem zakaj ker mamo 8000 poštno številko pa vseeno
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
kje si našla to staro temo
če smo pa že pri tem - kolkr jz vem, včasih je bla za NM klicna št. 08 ... mi imamo tudi poštno št. 6000, klicno pa 05 - včasih je bla 06 (še prej 066), pa se je potem združilo da ima cela Primorska isto klicno (NG je imela že prej 05, kot poštno št. (5000))
če smo pa že pri tem - kolkr jz vem, včasih je bla za NM klicna št. 08 ... mi imamo tudi poštno št. 6000, klicno pa 05 - včasih je bla 06 (še prej 066), pa se je potem združilo da ima cela Primorska isto klicno (NG je imela že prej 05, kot poštno št. (5000))
Let's swim to the moon .....
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
08 je od T2 se mi zdi. Ker mamo mi v Mb tudi 08.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ker je pač zabavno pametovat (sej vem, men je tud )kikyca napisal/-a:Drugače pa GnilaLimona... Jochie je že purple opozoril na pomoto, si spregledala?
Ja, isto je mene "zmedlo", ker pač 8000 poštna = NM, ampak 08 omrežna =/= NM..
Skratka, ja, tud pri nas so 082 telefonske številke (čigave, nimam pojma; PV, T2 praviš?)
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
T-2 definitivno ni. Je 0889.
0828 očitno pripada enemu izmed kabelskih operaterjev:
http://www.pirs.si/Subject/Contacts/413 ... --ruse-doo
Čudno, da na Tušmobilu ne bi mogli narediti nič. Kolikor sem jaz vedel do sedaj, v takih primerih kršitelju operater najprej pošlje opozorilo, v kolikor ne odneha, pa ga izklopi.
(je pa res, da tega ne more storiti Tušmobil, ker ni ponudnik od klicočega... lahko bi pa posredoval sporočilo naprej k ponudniku kršitelja).
Je pa res, da če se te je kdo lotil, dolgoročno nimaš druge kot da menjaš cifro... kliče te lahko praktično od koderkoli... lahko se je pa fizično lotiš
Čudno, da na Tušmobilu ne bi mogli narediti nič. Kolikor sem jaz vedel do sedaj, v takih primerih kršitelju operater najprej pošlje opozorilo, v kolikor ne odneha, pa ga izklopi.
(je pa res, da tega ne more storiti Tušmobil, ker ni ponudnik od klicočega... lahko bi pa posredoval sporočilo naprej k ponudniku kršitelja).
Je pa res, da če se te je kdo lotil, dolgoročno nimaš druge kot da menjaš cifro... kliče te lahko praktično od koderkoli... lahko se je pa fizično lotiš
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
T-2 definitivno ni. Je 0889.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
No, pač, te nove telefonske linije, ki meni niti slučajno niso jasne Zagotovo pa gre za slovensko cifro, nič bat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov