izklopljen mobitel??!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli...
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... )
Se opravičujem za zmeden post.
Ko maš izklopljeno, pa te kdo kliče - "številka trenutno ni dosegliva, ..." To slišjo VSI k te kličejo, a ne? No, to se mi zdi logično. Zanima me pa, če je možno, da samo za izbrane številke to naštimaš? Sej to se ne da, ne? Če je izklopljeno, je izklopljeno, ne?
Sam potrditev rabm, da tist ne obstaja (ker pač določene osebe ne dobim že par dni, pa mi ni nč jasn - a se odklaplja od celga sveta al sam od mene... )
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Pomoje je najboljše da se obrneš na operaterja in vprašaš.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
he,he...to se da narediti...skenslaš tistega,ki nočeš,da te kliče...pokliči ga iz druge številke ne iz tvoje...če bo št. še vedno nedosegljiva...potem je res nedosegljiv za cel svet...če pa ti bo zvonilo,pa veš kakšen je orgovor...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah!
Imaš tako možnost...odvisno kateri tel. imaš,pa ti ne bi znal razložiti preko neta,ker je odvisno kateri tel. imaš...ker ima vsak svoje menije...vprašaj pri tvojem ponudniku omrežja,oziroma v najbližji prodajalni mobilnikov,pa ti bodo povedali!
Lep pozdrav!
P.S.:lucifer,bad girl,bad girl
Imaš tako možnost...odvisno kateri tel. imaš,pa ti ne bi znal razložiti preko neta,ker je odvisno kateri tel. imaš...ker ima vsak svoje menije...vprašaj pri tvojem ponudniku omrežja,oziroma v najbližji prodajalni mobilnikov,pa ti bodo povedali!
Lep pozdrav!
P.S.:lucifer,bad girl,bad girl
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja js lahk na mojem naredim tak, da sm za določene ljudi skoz zasedena...
sodelavka ma tak naštiman, da če je zasedena ji reče ženska: te številke trenutno ne morete klicati....
zdej ne vem pa če si lahko naštimaš, da imaš samo za enega nedosegljivo....ampak sm 99% da se da...
sodelavka ma tak naštiman, da če je zasedena ji reče ženska: te številke trenutno ne morete klicati....
zdej ne vem pa če si lahko naštimaš, da imaš samo za enega nedosegljivo....ampak sm 99% da se da...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
steLLcy napisal/-a:ja js mam sony ericssona in mam v meniju: profili, nadzor sprejema, potem pa če zbereš vsi klicalci si za vse dosegljiv, če pa si zbereš določene ljudi boš pa za njih zaseden....
pozabla si da morš za profili izbrat opcijo uredi profil ... pa napisat je treba seznam oseb za katere si dosegljiv
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
marilyn napisal/-a:Sej verjamem, da bo tole zvenelo smešno, ampak res me mori neki v zvezi z mobiteli...
Pritoži se svojemu operaterju, predvidevam da gre za Simobil? Ker se zadnje čase dosti ljudi pritožuje nad tem.
Pa ne plačuješ naročine za to, da si nedosegljiva!
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov