Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
A je kdo gor?
Tako kot pri facebooku, lahko damo link naših twitterjev, pa se sledimo
Tako kot pri facebooku, lahko damo link naših twitterjev, pa se sledimo
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Sporočanju javnosti kaj trenutno počneš/misliš/ješ/tralalala ... predstavljaj si Facebook brez vseh dodatkov, smo z okvirčkom "What's on your mind?/O čem razmišljaš?" .. sam pol so pa tle še razne aplikacije.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
aja.. no saj se mi je zdelo, da je tako. jaz sem na fb ene trikrat napisala kakšno stvar v tisti okenček.. mi je malo neumno, da ljudje cel dan opisujejo na internetu.. še malo pa bodo napisali tudi, da gredo na wc.
smešno mi je, ko gredo na kavo in potem prek mobitela napišejo na fb da so na kavi. fak, get a life
smešno mi je, ko gredo na kavo in potem prek mobitela napišejo na fb da so na kavi. fak, get a life
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:eek:densy napisal/-a:smešno mi je, ko gredo na kavo in potem prek mobitela napišejo na fb da so na kavi. fak, get a life
O madona..sem vesela, da nimam takih ljudi med prijatelji.
-
densy - Cosmofrik
pol ti da pa še tisti, ki je s tabo na kavi "like"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
purple_rain napisal/-a::eek:densy napisal/-a:smešno mi je, ko gredo na kavo in potem prek mobitela napišejo na fb da so na kavi. fak, get a life
O madona..sem vesela, da nimam takih ljudi med prijatelji.
Eh, to ni še nič. Eni pišejo (ob polnoči): "Sem na žuru pri **** in je zakon :-)", al pa: "Sem v kinu in gledam film", "Na koncertu BFM in čist dogaja, spil 5 piv".
Res, zakon fešta/film/... da maš cajt na FB bit
Če bi vedla kakšne bodo mel jih nebi sprejela
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
densy - Cosmofrik
pa enedve sta ble enkrat na kofiju in sta si na fb dopisovali prek telefona.. hilerijs..
- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
Libido. napisal/-a:densy napisal/-a:pa enedve sta ble enkrat na kofiju in sta si na fb dopisovali prek telefona.. hilerijs..
to sva jst pa kolegica enkrat nardile ampak je blo res samo iz zajebancije
Najhujše je, ko se fantje med sabo ,,prepirajo'' (način hvaljenja?) kdo je večji jebač. Ali pa tiste punce z rtm, rtm ful, rtm bol.
In ja drugače imam twitter, amapk samo da spremljam določene osebe, včasih pa tudi kaj sama napišem. Se mi pa zdi twitter boljši od FB, ker ni tistih kvizov in aplikacij.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Miss Evie napisal/-a:Libido. napisal/-a:densy napisal/-a:pa enedve sta ble enkrat na kofiju in sta si na fb dopisovali prek telefona.. hilerijs..
to sva jst pa kolegica enkrat nardile ampak je blo res samo iz zajebancije
Najhujše je, ko se fantje med sabo ,,prepirajo'' (način hvaljenja?) kdo je večji jebač. Ali pa tiste punce z rtm, rtm ful, rtm bol.
ja pomožnosti - rTm FuŁŁŁ, gEšaaaaM Tee, MiSS yOuuuu in miljarda srčkov zraven :bruh:
Let's swim to the moon .....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
pa če tako pišejo 13-letnice še nekako razumem, čeprav ne prebavljam .. ampak da ti gre pa tko 19, 20-letnica pisat ..
bivša sošolka - primer ... jst ji na zid napišem lep, normalen post .. in ona mi odpiše:
heiiiiiii♥ ♥ leila* ma jaa spovnem se useeee...nailepšš an* lubm teee** ... jst to samo hitro zbrišem ker me je sram met na zidu tako afnanje
bivša sošolka - primer ... jst ji na zid napišem lep, normalen post .. in ona mi odpiše:
heiiiiiii♥ ♥ leila* ma jaa spovnem se useeee...nailepšš an* lubm teee** ... jst to samo hitro zbrišem ker me je sram met na zidu tako afnanje
Let's swim to the moon .....
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Tema je o Twitterju: http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov