SIOL, AMIS, T2, ....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[alone] - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LJ - KR neki umes :)
kakšne so kej cene pa hitrost pa kakovost povezave teh operaterjev - vaše izkušnje.
jst mam siol .... s povezavo sm kr zadovolna, ga mam zdele dve let pa mal premišljujm da bi ga zamenala zarad cene.
hvala za odgovore!
jst mam siol .... s povezavo sm kr zadovolna, ga mam zdele dve let pa mal premišljujm da bi ga zamenala zarad cene.
hvala za odgovore!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jaz imam zdaj že cca. 2 leti siol ADSL in mi je zelo vredu. Se pa trenutno odločam, kateri brezžični internet bi si še kupila zraven-ravno danes sem dobila laptop in sem ful vesela
Ne vem, a naj si naročim še pri siolu zraven enga brezžičnega(če obstaja kakšen paket?) ali naj unga mobitelovega, ko ga zdaj tolk oglašujejo...
Kaj priporočate?
Ne vem, a naj si naročim še pri siolu zraven enga brezžičnega(če obstaja kakšen paket?) ali naj unga mobitelovega, ko ga zdaj tolk oglašujejo...
Kaj priporočate?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mi smo že uff, nekaj dobrih let pri siolu. sicer samo z 1Gb, ampak za kar ga rabim, je čisto vredu. cena je pa tudi sprejemljiva. sicer račune plačujejo starši, samo se mi zdi, da je nekje 20-30€ na mesec.
bila je velika finta, ko so nas klicali z amisa, če želimo 4Gb amis internet, ki so ga imeli v neki akciji. in seveda, 4Gb takoj! in pride nek uslužbenec, da bi odklopil siol in lepo priklopil amis (pogodba je bila že sklenjena), nakar nam pove, da 4Gb v našem kraju sploh ni možno. da niti 1Gb ni več možno, ker je prevelika zasedenost omrežja. in mama tisto . in potem smo imeli celo zmešnjavo zaradi te pogodbe, ker je amis kar sam poslal na siol, da mi več ne bomo imeli siola (čeprav je mama najmanj 10krat klicala na amis, da preklicuje pogodbo, ker 4Gb ni možno). no in potem ko smo napisali pisni preklic pogodbe, so se nas končno usmili.
ma ne vem, kaj sploh ponujajo in zavajajo kupce, ko pa njihova ponudba sploh ni možna.
Maudisa napisal/-a:Amis - nimam nobenih pripomb.
bila je velika finta, ko so nas klicali z amisa, če želimo 4Gb amis internet, ki so ga imeli v neki akciji. in seveda, 4Gb takoj! in pride nek uslužbenec, da bi odklopil siol in lepo priklopil amis (pogodba je bila že sklenjena), nakar nam pove, da 4Gb v našem kraju sploh ni možno. da niti 1Gb ni več možno, ker je prevelika zasedenost omrežja. in mama tisto . in potem smo imeli celo zmešnjavo zaradi te pogodbe, ker je amis kar sam poslal na siol, da mi več ne bomo imeli siola (čeprav je mama najmanj 10krat klicala na amis, da preklicuje pogodbo, ker 4Gb ni možno). no in potem ko smo napisali pisni preklic pogodbe, so se nas končno usmili.
ma ne vem, kaj sploh ponujajo in zavajajo kupce, ko pa njihova ponudba sploh ni možna.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mi mamo amis. super dela pa še poceni je 10Mb za 19 €.
sicer dejanskih 10mega itak nikoli ne doseže, ampak kolkor vem pri nobenem ponudniku hitrost ne doseže maksimalne.
sicer dejanskih 10mega itak nikoli ne doseže, ampak kolkor vem pri nobenem ponudniku hitrost ne doseže maksimalne.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
gaby, misliš 1mega?
Jst sm bla pa prej na siolu, pa se mi je zdelo za en mega interneta neumno plačevat 26 €, poleg tega da stvari niso delale tko kot bi mogle bit, nekateri HDjevci se sploh niso hotl ukvarjat z mano, mi na dom pošiljal neke tehnike ki niso naredil nič in prekleto masno zaračunal.
Potem ko sem se odklapljala sem mela tud tisoč in en problem z njimi
zdej sem pa na amisu, mam 4 mega interneta, plačujem 19 evrov, dela vse normalno, nikol nobenga izpada ne nič.Hdjevci uredu, sam nevem neki je narobe z njihovimi splošnimi informacijami,ker sploh ne vedo kaj imajo v ponudbi
Če bi lahko izbirala in če bi mela prenovljeno omrežje, bi pa mela trojčka XL za 55 evrov (24 mega net) od Telemacha.pa še popust bi mela tko pa jebeš, zaenkrat ne bo šlo.
Mam pa TV tud od Telemacha in mi lepo delo, kot tudi Telekomova telefonija-ki pa je glede na ponudbo ostalih še zmeri mal predraga.Tvja pa ne menjam za nobeno digitalijo
floribunda, tam naj bi blo odstopanja približno okol 10% +/- glede hitrosti...
Jst sm bla pa prej na siolu, pa se mi je zdelo za en mega interneta neumno plačevat 26 €, poleg tega da stvari niso delale tko kot bi mogle bit, nekateri HDjevci se sploh niso hotl ukvarjat z mano, mi na dom pošiljal neke tehnike ki niso naredil nič in prekleto masno zaračunal.
Potem ko sem se odklapljala sem mela tud tisoč in en problem z njimi
zdej sem pa na amisu, mam 4 mega interneta, plačujem 19 evrov, dela vse normalno, nikol nobenga izpada ne nič.Hdjevci uredu, sam nevem neki je narobe z njihovimi splošnimi informacijami,ker sploh ne vedo kaj imajo v ponudbi
Če bi lahko izbirala in če bi mela prenovljeno omrežje, bi pa mela trojčka XL za 55 evrov (24 mega net) od Telemacha.pa še popust bi mela tko pa jebeš, zaenkrat ne bo šlo.
Mam pa TV tud od Telemacha in mi lepo delo, kot tudi Telekomova telefonija-ki pa je glede na ponudbo ostalih še zmeri mal predraga.Tvja pa ne menjam za nobeno digitalijo
floribunda, tam naj bi blo odstopanja približno okol 10% +/- glede hitrosti...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
t2 mam 10/10. Ful sm zadovoljna.. mesecno 14 eur. Pomoje nebi menjala za nc na svetu edin ce se ne pokvarijo kej.. opticno mam leto pa pou.. vse skupaj pa mam t2 2,5 leti cca. mogoce mi je zmanjkalo neta 1x al 2x v vsem tem casu ( za kako minuto).
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
[alone] - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LJ - KR neki umes :)
evo me končno na amisu .... sicer sem mogla čakat kake 3 teden ampak do zdej sem mela itak siol ker mi je potekla pogodba šele 22julija ..... tako zdej bomo pa vidli kaj bo za 19€ na mesec ...
"It's mad, mad world and life is a stage"
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Če imaš možnost, potem vzami T2....najvišje hitrosti, za najnižjo ceno...
Če pa živiš malo bolj bogu za hrbtom, pa imaš najverjetneje na izbiro samo najbolj lopovsko firmo sloveniji...siol
Če pa živiš malo bolj bogu za hrbtom, pa imaš najverjetneje na izbiro samo najbolj lopovsko firmo sloveniji...siol
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
prinzessin napisal/-a:Jaz imam zdaj že cca. 2 leti siol ADSL in mi je zelo vredu. Se pa trenutno odločam, kateri brezžični internet bi si še kupila zraven-ravno danes sem dobila laptop in sem ful vesela
Kaj priporočate?
Za brezžično povezavo kupiš samo napravo - router, npr. Linksys sem kupla jaz in je ful OK;
šibava wirelles na 2 prenosnikih, router imam v svoji sobi v mansardnem delu hiše čisto zgoraj, pa imam vedno povezavo v spodnjem nadstropju brezhibno, prav tako pa lovi tudi zunaj, pred hišo, ko imamo eno tako vrtno hiško, kok je zakon, hehe
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Mi smo prešaltal iz siola na amis pred kakimi tremi mesci...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov