neplačan račun za mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bbdd
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
Mogoče kdo ve, kaj se zgodi, če ne plačaš računa za mobitel in ti ga izklopijo..ali lahko vseeno sprejemam tudi dohodne klice ali tudi teh ne? Ker klicati vem, da ne moreš, zato me zanima ali je obratno možno, da tebe nekdo kliče.
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Najprej ti izklopijo izjhodne klice potem tudi tiste, ki jih ti prejmeš + sms, nato ti pošljejo še kak opomin ampak se ti stroški večajo...
lahko pa pokličeš na center in jih povprašaš kako je s tem...
lahko pa pokličeš na center in jih povprašaš kako je s tem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
mislim da te noben ne more poklicat.najbol d si pr starih sposodš če nimaš...al pa poklič ja...če maš pač domač telefon lah pa mail pošleš
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
drugi te lahko klicejo ti pa njih ne mores! lahko pa posiljas sms-e iz racunalnika.. vsaj pr mojmu kolegu je tko
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jochie napisal/-a:trajnik reši vse probleme...jaz niti računa ne pogledam, ga kar vržem v koš!
jp, me too, ker stat v vrsti na naši banki za 10 babicami je...just bad
bankanet bi bla tudi rešitev...samo še vedno moreš sam nekaj delat
Houd de wereld tegen
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Mislm, da je bolš študirat kako račun plačat kot pa kaj se zgodi, če ga ne
Od fanta brat je enkrat ful velk račun dubu (okol 15 jurjev bivših tolarjev)in se je mal neumnga naredu in ni plaču. Opomini so prihajali, pa jih je ignoriral. Telefon so mu izklopli, on pa je zamenjal operaterja in mel drugo cifro. Čez več kot 5 let pa je dobil pozdrav od izvršitelja in mislim, da je pol plaču okrog 800 evrov. Mislim, da kar po hitrem postopku, ker stroški mesečno ful naraščajo.
Od fanta brat je enkrat ful velk račun dubu (okol 15 jurjev bivših tolarjev)in se je mal neumnga naredu in ni plaču. Opomini so prihajali, pa jih je ignoriral. Telefon so mu izklopli, on pa je zamenjal operaterja in mel drugo cifro. Čez več kot 5 let pa je dobil pozdrav od izvršitelja in mislim, da je pol plaču okrog 800 evrov. Mislim, da kar po hitrem postopku, ker stroški mesečno ful naraščajo.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
mogoče ji je ta problem nastal ker nima za plačati 500€ ki jih je nabasala zaradi svoje nove ljubezni...verjetno ni problem v plačati tistih par 10€...ali pač?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]