tiskanje fotografij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Bikica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
Hello,
mene pa zanima ali katera doma tiska fotografije in če kateri tiskalnik ima... Ravno zdajle čez praznike sem recimo naredila eno posebno fotko, ki bi jo zelo zelo rada imela v tiskani obliki, ampak sem že nekaj časa brez barvne kartuše, foto studii pa so tudi vsi zaprti (ja jutri bo prepozno).
Pa tudi sicer vse bolj ugotavljam, da bi rada imela možnost tiskanja slik doma, lepo paše na steno pa še pogosto jih lahko menjaš ...
mene pa zanima ali katera doma tiska fotografije in če kateri tiskalnik ima... Ravno zdajle čez praznike sem recimo naredila eno posebno fotko, ki bi jo zelo zelo rada imela v tiskani obliki, ampak sem že nekaj časa brez barvne kartuše, foto studii pa so tudi vsi zaprti (ja jutri bo prepozno).
Pa tudi sicer vse bolj ugotavljam, da bi rada imela možnost tiskanja slik doma, lepo paše na steno pa še pogosto jih lahko menjaš ...
- Bikica1
- Sramežljivka
Še kar ne vem ali naj si kupim tiskalnik ali ne, se pravi predvsem za tiskanje fotografij. Eni pravijo, da doma natisnjene slike hitreje zbledijo, drugi hvalijo "domač proizvod" , itd. Sem pa zaenkrat slišala še največ pohval HP-jevi Photosmart seriji.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
od kolega ki se ukvarja s fotografiranjem sem slišala da se ti ne splača doma tiskat slik... tisti papir je full drag, prav tako barva...
- Bikica1
- Sramežljivka
No, ravno včeraj je poštar prinesel tiskalnik. Odločila sem se za nekaj vmes (tako da bo ostalo malo več denarja za dopust ) in nabavila HP-jev Photosmart
Fotke natisne odlično, tako da bo moja soba najbrž polna novih slik (moram po rezervno kartušo drug teden ).
Fotke natisne odlično, tako da bo moja soba najbrž polna novih slik (moram po rezervno kartušo drug teden ).
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov