MOBITEL-USB
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Jaz imam en problem in sicer ne morem nikakor dat fotk iz mobitela na računalnik...., dobrih 10 dni nazaj je blo vse kul sam zdele mi pa ne dela več
Sem si inštalirala program Nokia PC Suite iz cd-ja in priklopla kabel usb na mobitel in na net sam ne gre in nevem zakaj ne??
Kaj delam narobe ker prej mi je delalo
Sem si inštalirala program Nokia PC Suite iz cd-ja in priklopla kabel usb na mobitel in na net sam ne gre in nevem zakaj ne??
Kaj delam narobe ker prej mi je delalo
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
hmm....sorry sam nevem kaj ima net tle veze?
Greš pod Moj računalnik in tam ti pokaže tvoj telefon, kot prenosni disk(če je s spominsko kartico vse ok).
Drgač pa pobriši čisto vse driverje ki so povezani s telefonom, reset kompa, potem pa inštaliri driverje nanovo, in šele na to, ko ti reče da priklopi telefon prek usb, ga priklopi. Pa potegni si najnovejši PC Suite z uradne spletne strani, ker tisto na cd-ju ki ga dobiš zdraven telefona, je ponavadi zastarelo. Veliko uspeha
Greš pod Moj računalnik in tam ti pokaže tvoj telefon, kot prenosni disk(če je s spominsko kartico vse ok).
Drgač pa pobriši čisto vse driverje ki so povezani s telefonom, reset kompa, potem pa inštaliri driverje nanovo, in šele na to, ko ti reče da priklopi telefon prek usb, ga priklopi. Pa potegni si najnovejši PC Suite z uradne spletne strani, ker tisto na cd-ju ki ga dobiš zdraven telefona, je ponavadi zastarelo. Veliko uspeha
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ne vem kaj je narobe. drgač glih zadnjič sm jst to probala pa je vse normalno špilal.ampk jst sm samo usb prklopila, potem pa samo dala možnost Nokia način al kaj je že. in je blo vse kul. nimam naloženega tega PC Suite.probaj še enkrat da ne uporabljaš tega programa, kaj misliš z netom, pa tud men ni jasno kaj hočeš.
u glavnem probaj samo vklopit usb in to je to.pa boš poj vidla kaj se da narest
u glavnem probaj samo vklopit usb in to je to.pa boš poj vidla kaj se da narest
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
aja če ti še ne bo šlo mi kar na ZS piši pa ti bom potem poskušala pomagati
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
Kam si pa shranila slike?
Predvidevam da jih ponavadi shranjuješ na spominsko kartico.
Mogoče pa ti jih je po pomoti shranilo na telefon. V telefonu poišči slike in poglej kam so shranjene. Če so shranjene na telefonu, jih lahko premakneš v spominsko kartico. Iz tm naprej pa bi jih morala videti tudi na računalniku.
Predvidevam da jih ponavadi shranjuješ na spominsko kartico.
Mogoče pa ti jih je po pomoti shranilo na telefon. V telefonu poišči slike in poglej kam so shranjene. Če so shranjene na telefonu, jih lahko premakneš v spominsko kartico. Iz tm naprej pa bi jih morala videti tudi na računalniku.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
si kej updejtala program?? Js sm ko sm formatirala windows in zdaj mi je zal ker me vcasih zafrkava.. na zacetku sploh ni hotlo zaznat, pol sm nekak vsaj to dosegla da ga lahko v mojem racunalniku odprem..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov