"You've got mail"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Zadnjič sem gledala film Čaka te pošta in se navdušila nad glasovnim opomnikom za e-mail. Mislim na glas, ki te ob prijavi na tvoj e-mail naslov obvesti, da si dobil pošto:"You've got mail". A se da to namestit ?
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
lahko imas program za maile - incredimail, kjer si lahko se izberes kaksno glasovno sporocilo hoces imeti ob prjeemi maila... je pa zastojn na http://www.incredimail.com/english/splash/splash.asp
-
prinzessin - Kofetarica
E-mail naslov imam ustvarjen na gmailu in yahooju, vendar tam pod možnostmi nisem našla glasovnega opomnika zato pa sprašujem, če kdo kaj ve, kako se to naštima...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tudi z brskalnikom je možno; ugotoviti moraš le, ali tvoj "poštni ponudnik" podpira to storitev. Jaz gledam (Arnesov) e-mail preko Outlook Expressa in imam tudi urejen ta zvočni dodatek.
Preko Yahooja pa si urediš takole, seveda, če uporabljaš Mozillo: downloadaš si tole razširitev in inštaliraš na svoj računalnik. Ko se ti v Mozilli prikaže tale ikonica, jo klikneš z desno miškino tipko in se ti odpre seznam, klikneš na "Preferences", odpre se ti okno z nastavitvami in malo bolj spodaj imaš "Play a sound on new mail" in tam si potem nastaviš zvok.
Preko Yahooja pa si urediš takole, seveda, če uporabljaš Mozillo: downloadaš si tole razširitev in inštaliraš na svoj računalnik. Ko se ti v Mozilli prikaže tale ikonica, jo klikneš z desno miškino tipko in se ti odpre seznam, klikneš na "Preferences", odpre se ti okno z nastavitvami in malo bolj spodaj imaš "Play a sound on new mail" in tam si potem nastaviš zvok.
-
prinzessin - Kofetarica
hvala , sem si že naštimala.
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Tryanna napisal/-a:Nekaj podobnega imam nameščeno na računalniku in na mobitelu (za SMS). Sam klip pa lahko tako hitro najdeš na Googlu, da ti niti ne bom linkala tukaj.
A na mobitelu se to da tut narihtat?...samo na določenih modelih aparatov al na večini...?...bi ful mela to....
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov