Playboy.si
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če ste opazile, ali pa ne - www.playboy.si je prenovljen, osvežen s ponovno vzpostavljenim forumom, arhivom člankov in nagic, novi pa so blogi in rubrika interaktivno, kjer zaenkrat najdete ozadja, klepetalnico, kmalu pa še kaj več!
Komentarji na delo MMAML-a so seveda dobrodošli ...
Komentarji na delo MMAML-a so seveda dobrodošli ...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Cestitke.
Je blo kar hitro tole narejeno, ne? Sicer pa, ker ze hocete komentarje, meni osebno ni kaj prevec vsec - hoce biti pregledno, pa vseeno ni in izpade spletna stran rahlo prazna. Hecno, no.
P.S. Ta pisava mi je nekam znana
Je blo kar hitro tole narejeno, ne? Sicer pa, ker ze hocete komentarje, meni osebno ni kaj prevec vsec - hoce biti pregledno, pa vseeno ni in izpade spletna stran rahlo prazna. Hecno, no.
P.S. Ta pisava mi je nekam znana
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
LyLa napisal/-a:Tega s pisavo jst ne štekam čist kaj hočš povedat ... georgia pač.
Tocno to sem hotela povedat:
LyLa napisal/-a:in za moje pojme daleč najlepša
Da se vidi, da si mela prste vmes pri pisavi
LyLa napisal/-a:ti si itak geek v ženski obliki in nisi ciljna publika za playboy
To bom vzela kot kompliment Sicer pa je res, da nisem prava oseba za ocenjevanje spletnih strani, morda edino uporabnost, ker nekako nimam pretirano dobrega smisla / obcutka za oblikovanje (spletnih strani).
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ja sem opazil,da ste stare uporabnike skenslali..in s tem vse moje kontakte in mejle in telefonske od punc...hvala
Drugače,pa je nov forum dokaj všečen..pač se mora še razviti in zaživeti na novo
Drugače,pa je nov forum dokaj všečen..pač se mora še razviti in zaživeti na novo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov