Ima kdo izkušnje z windows vista? Kakšne so sploh prednosti od XP-ja?
Sm slišala da je Vista dost nekompatibilna in da je potrebno kar nekaj časa preden se navadiš na zadevo. Pa baje je zelo požrešna kar se strojne opreme tiče in da tud v nekaterih primerih upočasni operacijski sistem.
Tuki je objavljen članek o tem kako je vista kul in oh in sploh. In pa še tuki.
Torej vaše mnenje?! Se splača zamenjat xp za visto?
Ubuntu Drgač pa sem slišala to: Viste ne na prenosnike!!!!! Ker ima procese malo po domače narejene in zato porabi dost več procesorja -> računalnik deluje bolj počasi + več baterije porabi.
Visto sem imel priložnost čisto malo testirat ker sem delu neke zadeve za Visto. (widgetse)in je blazno požrešna, glede hardwareja. Da ne govirm kaj se zgodi če jo butaš kot virtual pc, amapak to je povsem druga zgodba...
Skratka, nisem se preveč ukvarju z njo, res je da zgleda lepo, že kar mal nakičeno in mal je očitno, da hočjo mac-e kopirat (oz OS X).
Men osebno se ni zdel nič posebnega zato kar potrebuješ da jo laufaš. Tako, da zaenkrat dokler ni vse prilagojeno temu hudiču jo jst ne bi dajal gor....
Jaz sem za visto, pa čeprav še vedno uporabljam xp. Mal še čakam, da odpravijo čim več pomankljivosti... Res je Vista ful lepa in to je prwaktično tudi edin razlog zakaj bi imela Visto rajši kot XPje.
Js mam visto... katastrofa... Se ne morm navadt pa amen. Mogoče bo bolš ko jo bom mal bol spoznala, ampak zaenkrat mi sam živce žre. Mam pa par vprašanj, če kdo kaj ve..
1. Sm si dol potegnila BS player mi ni delal zvok... A ga mogoče sploh ne smem met, ker tam piše da je bs player sam za xp, pa za 95 in 98?
2. ker program nej si potegnem dol, da bom lah gledala filme, ker media player je pa tud kr neki...
Jst odkar so k BSPlayerju dodal spyware program, tega ne uporabljam več. Zelo dobra alternativa je VLC, če bo delal na Visti ne vem, lahko pa poskusiš in nam sporočiš.
Moj fant ma Windows Vista, pa je čist navdušen. Ma kr dost izboljšav, konkretnih primerov pa ne bi vedela (sicer je pa itak na računalniški šoli in vedno dodaja novosti)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Js bi jo mela, ampak predvsem zato ker mi zelo lepo zgleda.. Ne zaradi drugega razloga ubistvu. Ker konc koncev, za svoje potrebe na kompu so mi XP več kot zadost.
Pol bi skor rajš pol mela iMac če se že tko gremo ane
Tryanna napisal/-a:Jst odkar so k BSPlayerju dodal spyware program, tega ne uporabljam več. Zelo dobra alternativa je VLC, če bo delal na Visti ne vem, lahko pa poskusiš in nam sporočiš.
Ta vikend se bom lotila poskusno naložit Visto na prenosnik...mam namreč dost tega, ko vsi govorijo kako lepo vse zgleda itd. Na "glavni" računalnik je pa ne dam, ker ji preprosto ne zaupam in bom zaenkrat ostala še kar lepo pri XP-jih.