Singstar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
me.geisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: daleč stran...
hellow
najbol zakon igra na PS2 mi je singstar in ker na forumu te teme še nisem zasledila, se mi je zdelo ql če bi jo mel...
evo tukaj je še uradna stran singstar
Pa vi? vam je všeč, ktere dele singstara imate, kateri so vam najbolši?
torej men je zelo všeč, prav fajn mi je za kakšne zabave, pa tut ko sem sama rada pojem s singstarom. doma mam pa singstar legends in singstar 80s
najbol zakon igra na PS2 mi je singstar in ker na forumu te teme še nisem zasledila, se mi je zdelo ql če bi jo mel...
evo tukaj je še uradna stran singstar
Pa vi? vam je všeč, ktere dele singstara imate, kateri so vam najbolši?
torej men je zelo všeč, prav fajn mi je za kakšne zabave, pa tut ko sem sama rada pojem s singstarom. doma mam pa singstar legends in singstar 80s
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Različica za pc, no vsaj ena izmed njih, se imenuje Karaoke revolution.
Ko smo pa ravno pri karaokah,...jst mam na mobitelu atomik harmonik karaoke Edina razlika je, da naj bi pri tej fori pel na podlago polifonične melodije.
Ko smo pa ravno pri karaokah,...jst mam na mobitelu atomik harmonik karaoke Edina razlika je, da naj bi pri tej fori pel na podlago polifonične melodije.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Sem nora na to igrico/e.
Mam pa Rocks pa 80's, bi mela še seveda polno drugih, ampak treba dnar šparat
Pri Rocks mi gre najboljše Scorpions - Wind of change pa Snow Patrol - Run (btw, pesem, s katero je Leona Lewis trenutno ful popularna, čeprav mi je Snow Patrol pač boljši )
Pri 80's pa "obvladam" oz. najraje pojem: Erasure- A little respect, Foreigner - I want to know what love is, Tina Turner - Simply the best,...
V glavnem, priporočam igrico, sploh za kake party-je
Mam pa Rocks pa 80's, bi mela še seveda polno drugih, ampak treba dnar šparat
Pri Rocks mi gre najboljše Scorpions - Wind of change pa Snow Patrol - Run (btw, pesem, s katero je Leona Lewis trenutno ful popularna, čeprav mi je Snow Patrol pač boljši )
Pri 80's pa "obvladam" oz. najraje pojem: Erasure- A little respect, Foreigner - I want to know what love is, Tina Turner - Simply the best,...
V glavnem, priporočam igrico, sploh za kake party-je
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Singstar je zelo odličen za kakšne manjše zabave doma. Sama nimam glih nekega vredu cdja, saj imam PS3 in še pol leta nazaj ni bilo različnih verzij. Mogoče ve katera če je že kakšna boljša verzija?
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Huh, singstar je zakon. Preizkušeno doma ob dobri družbi. Si ga v prihodnje po vsej verjetnosti kupim!
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov