Biatlon/tek na smučeh
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Skor ne morm verjet, da še ne obstaja tema o biatlonu ali teku na smučeh, saj je slednji postal v sloveniji zelo popularen v zadnjem letu.
Tko da se tule lahko debatira o naših biatloncih/biatlonkah/tekačih/tekačicah, kot tudi o tem, če se sami ukvarjate s katerim od teh dveh športov.
Sama tečem na smučeh že od mejhnega, še posebaj pa mi je všeč klasični slog (sem se ga tudi najprej naučila).
In dooolga leta, se je na progi pojavljalo le malo tekačov, letos je pa to postalo nekam popularno ane??
Tko da se tule lahko debatira o naših biatloncih/biatlonkah/tekačih/tekačicah, kot tudi o tem, če se sami ukvarjate s katerim od teh dveh športov.
Sama tečem na smučeh že od mejhnega, še posebaj pa mi je všeč klasični slog (sem se ga tudi najprej naučila).
In dooolga leta, se je na progi pojavljalo le malo tekačov, letos je pa to postalo nekam popularno ane??
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
*tenisačica* napisal/-a:o naših biatloncih
Jst poznam enga: Vasja Rupnik
U glavnem...res zelo popularen sport, tudi sama ga redno spremljam
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je tek na smučeh ful všeč. Lan sem res ful hodila laufat k je blo tok snega, na polju za našo hišo so ble narjene proge in smo loh skoz kdr smo hotl. Letos je pa samo trava. In letos sploh še nisem šla tečt. Med vikendom ni časa za tek, ker morm it smučat, med tednom je pa faks. Upam, da mi saj ene 3krat rata it do konca zime.
Navijam za Brankovič, Gregorin, Mali in Grudiček v biatlonu in defenitivno Petra Majdič v teku.
Navijam za Brankovič, Gregorin, Mali in Grudiček v biatlonu in defenitivno Petra Majdič v teku.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Uu, tema zame. Jaz full ne maram zimskih sportov, ker se prava zmrznjenka. Sem se pa pred nekaj leti navdusila nad tekom in pocasi je to preraslo v zeljo po teku na smuceh. Letos je bolj klavrna zima, zato je vse skupaj zaenkrat le ideja, ampak nasednje leto pa definitivno probam.
Sem pa vcasih trenirala streljanje, zato bi bil biatlon zame idealen sport. V realnosti pa bi, ce bi kaj takega poskusala, hitro postala ziva tarca okoliskim kmetom.
Sem pa vcasih trenirala streljanje, zato bi bil biatlon zame idealen sport. V realnosti pa bi, ce bi kaj takega poskusala, hitro postala ziva tarca okoliskim kmetom.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js obozujem biatlon in mam lahko clo mal prste zravn kadr se pr nas dogaja
drugac navijam za nase zenske (sploh za Tejo, ker mi je res taka uredu punca, prjazna, korektna, ful dobra tekmovalka..)
u moski konkurenci itak za Bjorendalna (se mi vsaj ni treba sekirat za zmago ker vecinoma kr pobere )
ma tut nemci so mi simpaticni, sploh od letos naprej, sploh Daniel Graf (fajn decko)
NE MARAM pa Rusov...uf...to pa groza..
drugac navijam za nase zenske (sploh za Tejo, ker mi je res taka uredu punca, prjazna, korektna, ful dobra tekmovalka..)
u moski konkurenci itak za Bjorendalna (se mi vsaj ni treba sekirat za zmago ker vecinoma kr pobere )
ma tut nemci so mi simpaticni, sploh od letos naprej, sploh Daniel Graf (fajn decko)
NE MARAM pa Rusov...uf...to pa groza..
Zivljenje je piskotek!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Danes so bili spet naši biatlonci uspešni
Punce so bile vse med trideset, pri fantih so se pa tudi vsi uvrstili v zasledovalno. Najboljši položaj ima pa seveda Klemen Bauer, saj se mu je uspelo uvrstiti v trideseterico. Dejmo naši
Punce so bile vse med trideset, pri fantih so se pa tudi vsi uvrstili v zasledovalno. Najboljši položaj ima pa seveda Klemen Bauer, saj se mu je uspelo uvrstiti v trideseterico. Dejmo naši
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^ja jo bom jest pohvalila. Zakon je. Pomoje bo spet naj športnica slovenije.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Biatlon na vrhunski ravni je res gledljiv. Od nekdaj navijam za Nemce in Nemke.
Po lanski sezoni se je poslovil, Sven Fischer, zame najboljši biatlonec zadnjih 15 let. Zmeraj je tekmoval brez rokavic! Legenda.
Teja Gregorin je pa up za prihodnost, sam še malo streljanje popravi.
Po lanski sezoni se je poslovil, Sven Fischer, zame najboljši biatlonec zadnjih 15 let. Zmeraj je tekmoval brez rokavic! Legenda.
Teja Gregorin je pa up za prihodnost, sam še malo streljanje popravi.
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Ojla:)..
Eno pomoč bi prosila-->delam raziskavo za smučarsko-tekaško obutev, pa bi bila zeeeloo hvaležna če bi lahko se odzvali temu anketnemu vprašalniku (sej ni dolg )
Kliik here http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=WkY1Q5RKQOpdy_2fB9hje0yA_3d_3d
Hvala
Eno pomoč bi prosila-->delam raziskavo za smučarsko-tekaško obutev, pa bi bila zeeeloo hvaležna če bi lahko se odzvali temu anketnemu vprašalniku (sej ni dolg )
Kliik here http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=WkY1Q5RKQOpdy_2fB9hje0yA_3d_3d
Hvala
- just_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
redno spremljam teke:D
in seveda petra majdič----->kraljica
in seveda petra majdič----->kraljica
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
jaz tudi redno spremljam oboje...teki--definitivno marit bjorgen!
bialon--ole einar bjorndalen in emil hegle svendsen...rusov pa ne maram...
bialon--ole einar bjorndalen in emil hegle svendsen...rusov pa ne maram...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Pa da obudim temo, je že malo "zaspala". Navijam za naše biatlonke, Gregorinova mi je še posebej fajn punca in tekmovalka.
Za Petro Majdič mi je res škoda da se je poškodovala in ne vem če bo nadaljevala sploh kariero, ampak tisto tretje mesto je itak zlata vredno. Kapo dol!
Sam še nikoli nism tekla na smučeh, vedno smučam, ampak se mam namen naučit in poskusit, vsi pravijo da je tek na smučeh super. Tako da zaenkrat samo spremljam tek na smučeh in biatlon, ki mi je zelo zanimiv, saj je nepredvidljiv, med tekmo se spreminja vrstni red tekmovalcev po vsakem streljanju, skratka super šport
Za Petro Majdič mi je res škoda da se je poškodovala in ne vem če bo nadaljevala sploh kariero, ampak tisto tretje mesto je itak zlata vredno. Kapo dol!
Sam še nikoli nism tekla na smučeh, vedno smučam, ampak se mam namen naučit in poskusit, vsi pravijo da je tek na smučeh super. Tako da zaenkrat samo spremljam tek na smučeh in biatlon, ki mi je zelo zanimiv, saj je nepredvidljiv, med tekmo se spreminja vrstni red tekmovalcev po vsakem streljanju, skratka super šport
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov