Odbojka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Uporabnica#1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: Za devetimi gorami
Pa sej k nimate na gorenjskem nobenga odbojkarskega kuba? Ko sm še trenerala, se spomnem, da smo kr dost proti gorenjkam igrale... Vem, da Bled ma zihr ekipo, sm ne vem pa iz kerga mesta si...Če nč druzga se pa v šoli prdruž ekipi, pa ti bo že tm trener povedou, če je tm pr vs kšn klub al pa vsaj rekreacija....Povsod se neki najde, sm iskat je treba
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
klub že mamo ja, sam jest bi rekreativno, kranj, al pa Škofja Loka, pa tud Ljubljana bi bla ql.
Na faks hodm pa izredno in je dobrih 100 km stran od mojga doma, tko da večinoma sam na izpite hodm
Na faks hodm pa izredno in je dobrih 100 km stran od mojga doma, tko da večinoma sam na izpite hodm
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
- vampirk'ca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
odbojka je neki najbolšga.kadar jo igram sem pač srečna.jz bi tut rada nekje igrala pa je na dolenjskem sam v novem mestu sam tam je resno...drugač pa ne vem.rekreativno tko...sej je v šoli sam ne morem tja hodt iz osebnih razlogov...
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
matty13 napisal/-a:Čaw, sem iz gorenjske, pa me zanima, če kdo kje igra odbojke, pa če je še za kako punco kej prostora, da bi se pridružla
Ker jo res obožujem....
zdj ne vem kok si stara samo triglav kr ma eno ekipo k je za rekreacijo kao... samo so bl1., 2.,3. letnik tm... tko d se mal pozanimej pr triglavu
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
v Hervisu imajo žogo za odbojko na mivki Mikasa VLS200 - to so profesionalne žoge, tudi uradne žoge olimpijskih iger.
verjetno vam bo najbolj pomemben podatek ta, da nič ne pečejo, pa čeprav dobite močan odarec...
še cena: 49,99€ - kar je normalna, spodobna cena!
verjetno vam bo najbolj pomemben podatek ta, da nič ne pečejo, pa čeprav dobite močan odarec...
še cena: 49,99€ - kar je normalna, spodobna cena!
- Gost
Živjo
Mene pa zanima, če katera ve, če bi se lahko priključila na kakšno rekreacijo - odbojka. Mogoče enkrat na teden. Zanima me predvsem v Ljubljani in bližnji okolici. Bi bila zelo vesela, če bi mi lahko sporočil.....
Hvala, lp, m.
Mene pa zanima, če katera ve, če bi se lahko priključila na kakšno rekreacijo - odbojka. Mogoče enkrat na teden. Zanima me predvsem v Ljubljani in bližnji okolici. Bi bila zelo vesela, če bi mi lahko sporočil.....
Hvala, lp, m.
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
candy. napisal/-a:Odbojka ^^. Zmer sm občudovala druge kko obvladajo to. Zdi se mi fajn šport sam js sm za odbojko en antitalent =D Pa se pol raj umaknem ko pa da si sramoto nrdim
Vaja dela mojstra Važno, da se imaš fino in pač igraš s takimi, ki imajo to za zabavo.
Jest sem letos prjatlce celo poletje učila in morm rečt, da sem bla avgusta že prov ponosna na svoje delo, ker so se res lepo naučile in dobile občutek.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov