Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
ja, najbrž bom kr spremljala (zdej ko sm spet doma in sta fotr a tamal totalna fana), no pa tut drgač bi najbrž. Nom zdej vsake tekme gledala, ampak bom pa probala čimveč, kr mi je fuzbal kr zanimiv. Navijala... Hm... za brazilijo?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
jah js bom tud najbrž mal pogledala k fotr pa brat bosta zihr not padla...navijala..bom najbrž kar za brazilijo k mi je Ronaldinho ful zakon igralc, pa kr rada pogledam njegove hude napade..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
zmagala bo najverjetneje brazilija, bom pa navijala tud za nemce k bojo najbrž, če bojo mel srečo, prlezl do četrtfinala mogoče k so lih domači še km naprej ampak ne verjamem... sicer so pa taka prvenstva polna presenečenj, za katera poskrbijo poškodbe, sodniki...
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Valda bomo gledal .. Sicer ne vseeeh tekem, ampak mal pa.
Nism čist #1 fuzbal fan, ampak svetovno ponavad gledam. Sm pa tut jaz za Brazilce.
Nism čist #1 fuzbal fan, ampak svetovno ponavad gledam. Sm pa tut jaz za Brazilce.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bejbika napisal/-a:navijala bom kot ponavadi za Nemce, pa za naše soseda Hrvate in Italijane ... kdo bo zmagal? Brazilija ali Italija ... upam, da bo tak finale
ne za hrvate pa ne.ko so nas za evropsko premagali v kvalifikacijah sem se jokala cel tedn.in njih nogometno ne maram
upam pa da bo brazilija še vedno prvek, čeprav mogoče bi se lahko mal zamenali s kašnimi nemci
pa komi čakam svetovno, sam prašala bi kdaj je sploh otvoritev
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nazadnje sem navijala za Portugalce... tako malo sem sledila kvalifikacije, da sploh ne vem, če so letos zraven.
Sicer so mi pa ponavadi kakšni Afričani simpatični (Kamerun), pa Angležem tudi privoščim...
Ne privoščim pa Italijanom, Brazilcem, Nemcem, Hrvatom,... (nič osebnega, samo take površne antipatije...)
Sicer so mi pa ponavadi kakšni Afričani simpatični (Kamerun), pa Angležem tudi privoščim...
Ne privoščim pa Italijanom, Brazilcem, Nemcem, Hrvatom,... (nič osebnega, samo take površne antipatije...)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov