ALI KAJ JOGIRATE ???meni se zdi to zelo zdravo in ponavadi maš dihalne tehnike in meni to zlo nuca zutri da se zbudim pa da nism tok napihnjena.....kakšne izkušinje mate ve??
jez se s tem ne ukvarjam ker me ne zanima!
mogoče k bom starejša!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
js sm kr neki let hodila na jogo... zdej nardim doma kšno vajo, čeprov sm si tok uravnovesila energetsko polje z drugimi tehnikami in predvsem z mišljenjem, da ne rabm več joge... zdej mi je lepo, povezana sm z vesoljem... če bom pa začutla, da se mi v življenje vračajo negativna čustva, kot npr. zavist, jeza, melanholičnost, žalost.., bom poleg drugih stvari zihr uporabla tud jogo, da se vrnem nazaj.
ne, mene je joga uspavala, prov bedno mi je bilo, pa se "muskerfiber" sem imela. Imam rajsi aerobiko, pa da se presvicam, pa vem da sem neki zase naredila.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
skrivnostna napisal/-a:po tvojih izkušnjah kaj ti meditacija pomen??
Sproščanje..odmik v neko stanje kjer se sprostim in pozabim na stvari, ki so me obremenjevale..
Tako nekak kot nekateri to počenjo s športom ali pospravljanjem ali kuhanjem ali s čem drugim.. skratka sprostim se..
ja jas že par let hodim na yogo in mi je ful fajn pa sploh uživam, ful gibčna sem pa še telo mi je oblikovala je pa res da ni za vsakega, odvisno kaki tip človeka si
*i didn't ask to be a princes, but if the crown fits..*
jaz sem pa hodila na jogo ene dve leti, pa mi je v vseh pogledih ffull nucalo in pasalo.
potem nam je vaditeljica začela počasi a vztrajno prati možgane - no takrat sem pa nehala.
sedaj pa po eni knjigi izvajam neke določene vaje.
in če greš lepo po predpisanih stopnjah so vse vaje izvedljive. vse ob svojem času.