Kolikokrat na teden telovadite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Kolikokrat na teden telovadite in koliko časa?
Jaz približno 3x do 4x po uro ali dve, vsak dan pa naredim vaje iz joge. Kombiniram s fitnesom in napravami, ki jih imam doma (sobno kolo in orbitrek) ter uteži za roke.
Jaz približno 3x do 4x po uro ali dve, vsak dan pa naredim vaje iz joge. Kombiniram s fitnesom in napravami, ki jih imam doma (sobno kolo in orbitrek) ter uteži za roke.
*Diamonds are forever*
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
če je čas, ene 4krat na teden fitnes po dve uri, pa en dan v tednu plavanje eno uro
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Errm ... 5x na tedn mam treninge. Ob nedelah pa še razne klase sam niso obvezni. včasih grem, včasih ne
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
5x na teden grem u fitnes za ene 2 urce, kar je od tega ena ura kardio. Pol pa še doma vsaki drugi dan delam tebušnjake. Zdej k bo bol topl se bom spraula še vn mal laufat
Ah med vikendam pa grem občasno kak badminton igrat.....al pa mal u hribe pogledat.....peš itak
Ah med vikendam pa grem občasno kak badminton igrat.....al pa mal u hribe pogledat.....peš itak
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
4x na teden po dve uri karate
1x na teden po 1 uro fitnes
potem pa ko je čas malo na rolerje pa badminton
1x na teden po 1 uro fitnes
potem pa ko je čas malo na rolerje pa badminton
HASTA LUEGO
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Huuhh ubistvu premalkrat ... Zdej ko je lepše vreme grem rolat, drugač pa mal skačem po sobi gor pa dol al pa nardim ene par trebušnjakou pa kkšne vaje za ritko ... to je pa tut use ... skratka velik premal, ampak ... jst se kr ne morem spravt k temu ... sej bi se, k bi blo dobr sam ... ma sami izgovori so me ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mja, .. včasih če se kej spomnem, sam to je zlo redko.. Edin zdej k je toplo uzun se sprehajam velik, rolam, tud kolesarim.. to je pa že nekak vse
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
ammmmmmm...jas telovadm skor vsak dan zvečer trebušnaki pa joga.....pa zutri včasih pr dobro jutro mal potelovadim..
all day i dream about sex-adidas
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov