Špaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm ful gibčno bitje, ampak špaga mi pa ne znese .
Učas je bla to mala malca, plus razne stoje, mosti, premeti in ostale cirkuške norčije. Z leti pa postanejo koščice mau bl lomljive in je treba z njimi mal bl previden bit.
Učas je bla to mala malca, plus razne stoje, mosti, premeti in ostale cirkuške norčije. Z leti pa postanejo koščice mau bl lomljive in je treba z njimi mal bl previden bit.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Wuuuu...jaz sem moško naredil z lahkoto od 15leta dalje...ženske nikoli do konca..pač imam med nogami nekaj kar je zaviralo popolnost...zdaj v tem letu sem malo zakrnel ampak sem še vedno zelo gibčen in eksploziven...pač lev ki preseneti plen
Sploh pa ne vem v čem je fora da narediš špago pa da nisi ženska...pri ženskah je to še nekako koristno v praksi pri moškem pa ne vem kje bi lahko to udejanil in izkoristil?
Sploh pa ne vem v čem je fora da narediš špago pa da nisi ženska...pri ženskah je to še nekako koristno v praksi pri moškem pa ne vem kje bi lahko to udejanil in izkoristil?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Najprej se morš fajn ogret ker če ne si hitro lahko kej poškoduješ in potem lahko samo sanjaš o špagi.Držat morš pa tam kjer boli, ker če držiš tam kjer ne boli ne pomaga nič.In ne zdej mislt kašne mazohistične varjante, ampak morš čutit da te nateguje.Upam da razumeš .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz naredim obe, pri tem se lahko tudi sklonim s trupom čist do noge. Sam, jz tut vsak dan telovadim in se razgibavam..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem zaradi baleta morala naredit še kaj več kot špage, zdaj pa jih že par let ne morem več. Nekaj prispeva tudi fitnes oziroma premalo stretchinga...pa trudim se tudi ne več za to.
Houd de wereld tegen
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Joj "nastejka", da se ti da
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Kje so ti časi,ko sem jaz lahko nardila špago?
Ko sem trenirala gimnastiko,pred parimi leti je šlo z lahkoto,obe.
Ko sem trenirala gimnastiko,pred parimi leti je šlo z lahkoto,obe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov