Osebni trener
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Sem 1x mela samo tko predstavitveno uro.
Če nimaš pojma o določenem športu in bi ga rada vseeno delala se splača. No odvisno koliko ti to pomeni.
Mal bolj natančno povej za kaj ga to misliš?
Fitnes (in hujšanje) mogoče?
Če nimaš pojma o določenem športu in bi ga rada vseeno delala se splača. No odvisno koliko ti to pomeni.
Mal bolj natančno povej za kaj ga to misliš?
Fitnes (in hujšanje) mogoče?
-
Amaris - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
Tudi jaz sem mela trenerja na predstavitveni uri v fitnesu. Fajn je, ker razloži, kako se vaje pravilno izvajajo - sploh, če si začetnik. Ko ti vaje izvajaš, je on zraven samo zato, da šteje in te popravi, če ne delaš pravilno. V tem fitnesu, kamor sem hodila sama, pa imaš v ceno vpisnine vštet tudi program, ki ga po tvojih željah napiše trener. Ko pa imaš enkrat spisan program, trenerja po mojem mnenju sploh ne potrebuješ. Za vsak obisk imaš namreč točno določene vaje, ki jih moraš opraviti, koliko ponovitev, koliko min ogrevanja, raztezanja, ... Lahko bi se reklo, da si ''sam svoj trener''.
Prijetno miganje ti želim!
Prijetno miganje ti želim!
-
Ja pri meni je blo isto kot pri amaris, čeprov meni ni ful koristilo ker sem vse vaje ze poznala, ampak sem bolj iz radovednosti vzela to predstavitveno uro. Pa sej je blo zanimivo, ampak program, ki mi ga je sestavil mi je bil prelahek.
Drgač ti pa svetujem, da si trenerja najameš za maximalno 8 treningov - več pomoje ne rabiš. Da te v tem času nauči pravilno izvajati vaje in v tem času se mi zdi, da se ravno prav navadiš tudi na samostojno delo. Pa bodi čimbolj radovedna in probaj iz trenerja čim več info dobit.
Ob tem ti bo trener tudi sestavil plan treninga, za dodaten denar pa ti sestavi tudi plan prehrane. In ko maš 1x plan samo slediš temu.
Zelo pomembno je, da najdeš trenerja, ki je kredibilen in se ti posveti strokovno.
Aja še to: prvič ti opravi vse potrebne meritve, pa rešiš anketo o zdravstvene stanju, pač začneta z enim pogovorom, tvjohi željah, ciljih, ...
Velikokrat vidm na fitnesu trenerje in stranke, ki kao trenirajo, obenem pa na velko debatirajo (celo med izvajanjem same vaje). To bi mene npr. motilo. Ker če plačam ful keša, hočem, da trenirava, ne pa debatirava o tej kaj včeri gledu po TV.
Drgač ti pa svetujem, da si trenerja najameš za maximalno 8 treningov - več pomoje ne rabiš. Da te v tem času nauči pravilno izvajati vaje in v tem času se mi zdi, da se ravno prav navadiš tudi na samostojno delo. Pa bodi čimbolj radovedna in probaj iz trenerja čim več info dobit.
Ob tem ti bo trener tudi sestavil plan treninga, za dodaten denar pa ti sestavi tudi plan prehrane. In ko maš 1x plan samo slediš temu.
Zelo pomembno je, da najdeš trenerja, ki je kredibilen in se ti posveti strokovno.
Aja še to: prvič ti opravi vse potrebne meritve, pa rešiš anketo o zdravstvene stanju, pač začneta z enim pogovorom, tvjohi željah, ciljih, ...
Velikokrat vidm na fitnesu trenerje in stranke, ki kao trenirajo, obenem pa na velko debatirajo (celo med izvajanjem same vaje). To bi mene npr. motilo. Ker če plačam ful keša, hočem, da trenirava, ne pa debatirava o tej kaj včeri gledu po TV.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Glede na to, da se dolgo že mučim, da bi shujšala, sem se odločla da bo mi osebni trener napisal jedilnik. Me pa zanima če je kdo že poskusil to možnost in je uspešno shujšal?
Je pa razlika med predstavitveno uro v fitnessu in osebnim trenerjem. Osebni trener je non stop s tabo, pri vsaki vaji, program je napisan samo zate in prilagojen tvojim željam.
Jaz ko sem začela v fitness hodit je bil tud prvih nekaj ur z mano en ko je tam zaposlen, da mi je pokazal vaje in me popravil če jih nisem prav izvajala.
Je pa razlika med predstavitveno uro v fitnessu in osebnim trenerjem. Osebni trener je non stop s tabo, pri vsaki vaji, program je napisan samo zate in prilagojen tvojim željam.
Jaz ko sem začela v fitness hodit je bil tud prvih nekaj ur z mano en ko je tam zaposlen, da mi je pokazal vaje in me popravil če jih nisem prav izvajala.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men osebno se zdi met osebnega trenerja, tut glede na to, da ni pocen, čist odveč.
Zaželeno je, da ti fitnes trener (oz nekdo, k se na to spozna) na podlagi testiranja, zmožnosti in želja sestau individualni program, da ti nutricionist napiše jedilnik in da predpisano upoštevaš, se na treningih ne šlepaš in znaš izvajat vaje korektno.
Zaželeno je, da ti fitnes trener (oz nekdo, k se na to spozna) na podlagi testiranja, zmožnosti in želja sestau individualni program, da ti nutricionist napiše jedilnik in da predpisano upoštevaš, se na treningih ne šlepaš in znaš izvajat vaje korektno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tut če maš osebnega trenerja še ni nujno, da boš uspešno shujšal. Vse to je odvisn samo in edino od tebe. Uspešno se da shujšat tut brez trenerja.
Je pa res, da če nimaš pojma od fitnesa je bolje, da trenerja najameš, da ti pokaže pravilne izvedbe vaj, že zaradi varnosti.
Je pa res, da če nimaš pojma od fitnesa je bolje, da trenerja najameš, da ti pokaže pravilne izvedbe vaj, že zaradi varnosti.
-
Aloha - Cosmopsiho
Men je moj zrihtu enga trenerja (kolega) za en mesec, dvakrat na teden, da me bo mal stestiru, mi svetvau glede fitnesa in prehrane.
Upam, da se premaknem z mrtve točke .
Upam, da se premaknem z mrtve točke .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Eni ste pa komot ja.
Če sama nimaš dost motivacije, volje in ne znaš vztrajat, se trener zate nau na glavo postavu.
Js komi čakam petek, da vidm, kok bo moj novi trenerčič zgrožen, k bo zvedu, kako funkcioneram .
Če sama nimaš dost motivacije, volje in ne znaš vztrajat, se trener zate nau na glavo postavu.
Js komi čakam petek, da vidm, kok bo moj novi trenerčič zgrožen, k bo zvedu, kako funkcioneram .
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Joj Aloha pa hecam se... Ne se tak razburjat
Mislim, da bo moj trener kar moj dragi. Fitnes ne bom placevala in osebnega trenerja, saj si je moj doma naredil fitnes in veliko ve v vsem tem. Za placilo se bova pa zmenila kar v naturalijah
Mislim, da bo moj trener kar moj dragi. Fitnes ne bom placevala in osebnega trenerja, saj si je moj doma naredil fitnes in veliko ve v vsem tem. Za placilo se bova pa zmenila kar v naturalijah
-
Aloha - Cosmopsiho
To mi je nekak jasno, zaznam pa u tistem stavku kanček resnice .
Drgač pa mam tut mi neki fitnes mašin doma, sam men to ni to. Premal vaj, neprimerni gvihti, pa še orbija nimamo ... lih tok, da ne zakrniš je, kej bl ornk pa še zmer sam plačljiu fitnes da (pa še to ne tok, k bi prčakvala).
Drgač pa mam tut mi neki fitnes mašin doma, sam men to ni to. Premal vaj, neprimerni gvihti, pa še orbija nimamo ... lih tok, da ne zakrniš je, kej bl ornk pa še zmer sam plačljiu fitnes da (pa še to ne tok, k bi prčakvala).
-
Mi mamo tudi fitnes doma, ampak vseeno hodim v javnega. Ker doma jaz preprosto nimam vojle delat. Nobenga zagona, medtem ko v javnem se res potrudim, pa ful bolj sem zagnana ....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov