Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ampak zanima me še to. Računanje kolk je tok pa tok evrov kolk hje to SIT blo????
No jst nevem, če bom sploh znala računat ane.
No naprimer v Dm-u sem zasledila takole označevanje cen --->Primerek označevanja cen
No jst nevem, če bom sploh znala računat ane.
No naprimer v Dm-u sem zasledila takole označevanje cen --->Primerek označevanja cen
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Ja mi smo meli zadnjic v sluzbi ful problem..kr smo bli na izgubi zaradi preracunave. Pri malih zneskih se ne pozna pri velikih pa se...naprimer 0,5 Sit je 0.000.. pa se nekaj evrov, naši programi to zaokrožijo na nič in potem je pol tolara nič evrov. Šlo pa se je za ponavaljanje in šetevanje in potem je prišel znesek na nekaj tisoč tolarjev ampak evrov pa je še vedno blo nič
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mimi_M napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Jaz sem čist proti, men je to čist mim noooo, jst bi mela tolarčke
Men tud ni všeč..
Jah na žalost je res, da bomo zgubl naše tolarčke ... Ampak sej nimamo kej € dobimo če hočmo al ne Ampak sej sčasoma se bomo navadli in tut tisto preračunavanje, ki ga omenjate ne bo več v igri. Zdej na začetku bomo sigurno mal kalkulirali ... jaa kok bi blo pa tole v tolarjih?, ampak pol pa itak tuki bojo samo € tko da ... treba se bo navadit
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mene euri ne bojo nč motil ... mal smotan bo na začetku, ko bo treba mal preračunavat, ampak bo pa tolk boljš ker, ko boš šel v tujino kej nabavlat ne bo treba menjat in takoj boš mel filing kolk drago/poceni je neka stvar.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
No no...če bi bli Slovenčki takole patriotski vsaj še za kakšne druge stvari.
Meni je pa v bistvu glede tega vseeno. Super, imeli bomo evre, ne bo več treba menjat...
Mam pa občutek, da bojo to še zelo velike komplikacije, ker itak moramo za vsako stvar komplicirat. Bakice se bojo mele o čemu za pogovarjat, narod se bo pa razburjal. Juhej. To je edina temna plat menjave valut. Da se bomo imeli spet priložnost skregat sami med sabo. Že kar vidim scenarij...
Meni je pa v bistvu glede tega vseeno. Super, imeli bomo evre, ne bo več treba menjat...
Mam pa občutek, da bojo to še zelo velike komplikacije, ker itak moramo za vsako stvar komplicirat. Bakice se bojo mele o čemu za pogovarjat, narod se bo pa razburjal. Juhej. To je edina temna plat menjave valut. Da se bomo imeli spet priložnost skregat sami med sabo. Že kar vidim scenarij...
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
nimam čist nč doberga menja o evru. Sam je*at ga, se bo treba navadt, da bomo zdej vsak kovanček pobral in jih ne bomo okol puščal kot tolarčke.
Na začetku bo mal zakomplicirano ja, ko bomo še vedno vse preračunaval v tolarje pa to, sam se bomo tud te valute navadl, tako kot smo se tolarja.
Na začetku bo mal zakomplicirano ja, ko bomo še vedno vse preračunaval v tolarje pa to, sam se bomo tud te valute navadl, tako kot smo se tolarja.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj mene kr mal panika, ker kokr sebe poznam mi nau nč jasn na začetku...nobenga občutka za denar, pomoje bom cel let u minusu Pa teli kovanci so mi največja beda...že zdej jih ne maram, ampak odkar so za 10, 20, 50 SIT sm se jih vsaj mal navadla šparat oz. da ne pustim vedno na blagajni.
Dolgoročno mislim pa da bo uredu, ker bomo usklajeni z Evropo. Sam da naujo kakšne kozlarije naredli te naši ekonomisti, bančniki in politika
Dolgoročno mislim pa da bo uredu, ker bomo usklajeni z Evropo. Sam da naujo kakšne kozlarije naredli te naši ekonomisti, bančniki in politika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ni mi všeč, ker tolarji/marke/lire/šilingi - to je del naroda ... narodne identitete ... euro je tok neoseben denar ... in to mi ni všeč ... žou mi je za lire, ker so Italijani ob prehodu iz lir v eure cene spreminjali tako, da so liri vzeli zadnje 3 nule in tako so se npr čevlji podražili iz 32.000 lir na 32€, kar pomeni 2x vrednost izdelka ... in euro ni prinesel nič dobrega ne italiji, nemčiji ne franciji ... in naši finančniki mislijo, da bo nam kaj več? še v večjem gospodarskem "dreku" bomo ... ampak sami smo izbrali EU, Nato, vlado, predsednika ... zdej pa lahko slavimo/grajamo, naše mnenje je tko en **** vredno ...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Mene pa zanima ali mislite, da se bolj splača prihranke že sedaj zamenjati za Evre, ali potem ko bodo (baje) postavili nek fiksen menjalniški tečaj.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov