Pomilostitev Danila Kovačiča
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20060201_3068757.php
Se strinjate?
Meni je kr slabo, ko slišm kej tacga. Tip delu cel lajf kozlarije, zdej je pa revček bolan in so postle na Dobu pretrde zanj...mislm wtf Nevem no, očitno pri nas vsak tavelik kriminalec, ki ga zastopajo Čeferini odleti na svobodo...s takimi in drugačnimi razlogi.
Nevem kaj je Drnovšek razmišljal, ko je podpisal to pomilostitev...moj oči je reku, da ni čist pr sebi...nevem, človek bi celo pomislil, da hoče postati naslednja Indira Gandhi in Nelson Mandela...?
Se strinjate?
Meni je kr slabo, ko slišm kej tacga. Tip delu cel lajf kozlarije, zdej je pa revček bolan in so postle na Dobu pretrde zanj...mislm wtf Nevem no, očitno pri nas vsak tavelik kriminalec, ki ga zastopajo Čeferini odleti na svobodo...s takimi in drugačnimi razlogi.
Nevem kaj je Drnovšek razmišljal, ko je podpisal to pomilostitev...moj oči je reku, da ni čist pr sebi...nevem, človek bi celo pomislil, da hoče postati naslednja Indira Gandhi in Nelson Mandela...?
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
meni je čist mim...ja buuhuuu.... pa naj bi bil mičken manj "kriminalno usmerjen" pa mu ne bi blo treba bit na Dobu, ampak bi lahko bil v top bolnišnici... v koprski zapor nej bi ga premestil, tam je pa že skor kot top hotel.... jao... preklicat pomilostitev, pa ga nazaj v zapor strpat! naj odsluži ta tri leta pa par mescev
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
A je kšna z Ng?
Ne morjo enga podjetnika,k pere denar(itak ga vsi,pol bi moglo bit pou Slovenije v zaporu) dat zravn najhujših morilcev.
Hit in podobna velika oz. tudi manjša podjetja pač perejo denar.
Ma če bi bla kšna s primorske bi točno vedla,da tip je car.Prijazen,zmeram poskrbel za svoje delavce,in kaj če je opral nekej denarja.
Tak je cajt pač(pa ne da to odobravam).
Samo je res prijazen.
Vsa gariška regija ga pogreša v Hitu pa delouci vrjetno škripajo z zobmi k ga ni.
Upam,da me ne bo zdej kdo napadu,kako lahko podpiram pranje denarja.
Ga ne,samo na žalost so taki cajti,k ga poskušajo in ga večina.
LP
Ne morjo enga podjetnika,k pere denar(itak ga vsi,pol bi moglo bit pou Slovenije v zaporu) dat zravn najhujših morilcev.
Hit in podobna velika oz. tudi manjša podjetja pač perejo denar.
Ma če bi bla kšna s primorske bi točno vedla,da tip je car.Prijazen,zmeram poskrbel za svoje delavce,in kaj če je opral nekej denarja.
Tak je cajt pač(pa ne da to odobravam).
Samo je res prijazen.
Vsa gariška regija ga pogreša v Hitu pa delouci vrjetno škripajo z zobmi k ga ni.
Upam,da me ne bo zdej kdo napadu,kako lahko podpiram pranje denarja.
Ga ne,samo na žalost so taki cajti,k ga poskušajo in ga večina.
LP
- parižanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
Se čist strinjam da so ga pomilistili ker je res zakon. Sama delam v Hitu in vem kako je. Ko je bil on direktor je blo vse poštimano, poskrbel je za delavce in jih pravično plačal. Zdejšnja oblast pa nima pojma. Kaj mislite da zdej nobeden ne pere denarja? Lih tako ga.Navijam za Danila Kovačiča in da bi prišel nazaj v Hit.
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Drnovšek je čist zasral s to svojo potezo. Čudim se, da ta luknja v ustavi dejansko še obstaja (da lahko predsednik pomilosti kaznjenca). Kaj hočejo s tem pokazati dobroto? Za moje pojme to ni dobrota ampak navaden bullshit.
Večina ljudi, s katerimi sem se pogovarjala o temu, meni, da na Drnovška ne vpliva denar. Pravijo, da nanj vpliva njegova bolezen; da nima več možganov na pravi valovni. S tem se preprosto nočem strinjati. Sicer je pa Kovačič tako ali tako zapisan kot kriminalec. Za vedno. Ne glede na to, a gre v zapor. Vsi bodo vedno vedeli - to je oni, ki je kradel. Mogoče ma pa življenje že tako ali tako uničeno.
Isto je delal tudi Tito, za 29. novembra vsako leto. Spuščal je kaznjence na prostost. Ampak on je spuščal ven vsaj ljudi, ki so bili že nekaj časa v zaporu, ki so večino svojega 'dolga državi' že tako ali tako izpolnili. Tudi s tem se ne strinjam, ampak je bolje to, kot na plano spustiti kriminalca, ki ima za sabo enomesečni pripor?
Kdo ve.. ustavo je treba pa vsekakor spremenit.
Večina ljudi, s katerimi sem se pogovarjala o temu, meni, da na Drnovška ne vpliva denar. Pravijo, da nanj vpliva njegova bolezen; da nima več možganov na pravi valovni. S tem se preprosto nočem strinjati. Sicer je pa Kovačič tako ali tako zapisan kot kriminalec. Za vedno. Ne glede na to, a gre v zapor. Vsi bodo vedno vedeli - to je oni, ki je kradel. Mogoče ma pa življenje že tako ali tako uničeno.
Isto je delal tudi Tito, za 29. novembra vsako leto. Spuščal je kaznjence na prostost. Ampak on je spuščal ven vsaj ljudi, ki so bili že nekaj časa v zaporu, ki so večino svojega 'dolga državi' že tako ali tako izpolnili. Tudi s tem se ne strinjam, ampak je bolje to, kot na plano spustiti kriminalca, ki ima za sabo enomesečni pripor?
bounce around kai like bunniez
- parižanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
kai napisal/-a:Drnovšek je čist zasral s to svojo potezo. Čudim se, da ta luknja v ustavi dejansko še obstaja (da lahko predsednik pomilosti kaznjenca). Kaj hočejo s tem pokazati dobroto? Za moje pojme to ni dobrota ampak navaden bullshit.
On ni kradel.Pozanimaj se zakaj gre da boš vedla in ne boš govorila neumnosti
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Drnovšku se je sfuzlal zarad holistične medicine čist ... če mal pa se bo včanu v hare krišno, pa začeu z ruho prodajat kruh po bajtah ... sam pustmo nega, on je naredu veliko za SLO, zdej se mu je mal zrolal ...
Zame je gospodarski kriminal takoj za umori ... in še prenizke so kazni v SLO ... Sadar danes dobil 3 leta aresta, pokradel pa nevemokoliko milijonov ... ta bi mogu za vsak milijon dobit pou leta aresta ... ne pa 3leta ... dejte no ... kok življenj uničijo taki ... en enga kokne, gre za 20let v arest in to je to ... gospod tapata pokrade 200 mio tolarjev, jih "pospravi" v tujini, pride z aresta po 2letih in mu še zmer ostane ta keš ... to je napaka ... ampak sej mamo veliko pravnikou, ki spadajo pod uglede poklice, pa se bojo že oni kej pametnega spomnili ... mi tehniki tko nimamo pojma
ne, ni prou, da so ga spustili ... ne glede kaj je naredu za NG ... pa Hitlerja za narodnega heroja ... brezveze ... vsi morjo bit pred sodiščem enaki ... ne glede na zdravstveno stanje ... in koji **** je kovačič, da ne bo šu v arest ... Ne, ne podpiram tega!
Zame je gospodarski kriminal takoj za umori ... in še prenizke so kazni v SLO ... Sadar danes dobil 3 leta aresta, pokradel pa nevemokoliko milijonov ... ta bi mogu za vsak milijon dobit pou leta aresta ... ne pa 3leta ... dejte no ... kok življenj uničijo taki ... en enga kokne, gre za 20let v arest in to je to ... gospod tapata pokrade 200 mio tolarjev, jih "pospravi" v tujini, pride z aresta po 2letih in mu še zmer ostane ta keš ... to je napaka ... ampak sej mamo veliko pravnikou, ki spadajo pod uglede poklice, pa se bojo že oni kej pametnega spomnili ... mi tehniki tko nimamo pojma
ne, ni prou, da so ga spustili ... ne glede kaj je naredu za NG ... pa Hitlerja za narodnega heroja ... brezveze ... vsi morjo bit pred sodiščem enaki ... ne glede na zdravstveno stanje ... in koji **** je kovačič, da ne bo šu v arest ... Ne, ne podpiram tega!
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
bejbika napisal/-a:Drnovšku se je sfuzlal zarad holistične medicine čist ... če mal pa se bo včanu v hare krišno, pa začeu z ruho prodajat kruh po bajtah ... sam pustmo nega, on je naredu veliko za SLO, zdej se mu je mal zrolal ...
se strinjam cist s tabo....!!!!
Zdej nej se sadarja pa auerja pomilosti pa je ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bejbika napisal/-a:ne glede na zdravstveno stanje ... in koji **** je kovačič, da ne bo šu v arest ... Ne, ne podpiram tega!
Pri nas se mi zdi pravi fenomen, kako naši kriminalci "čudežno" zbolijo, ko je treba plačat za svoje napake...jst bi jih pol vse doživljenjsko v Polje strpala...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov