prehod meje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Hojla, imam eno vprašanje glede prehoda meje s Hrvaško....
kolegica je mladoletna in bi rada šla z nami na morje, pred kratkim pa sem slišala nekaj o tem, da mora imeti soglasje staršev, in nevem kaj še vse. Ve kdo kaj več o tem? Kaj potrebuje, da pride čez mejo brez komplikacij? hvala...
kolegica je mladoletna in bi rada šla z nami na morje, pred kratkim pa sem slišala nekaj o tem, da mora imeti soglasje staršev, in nevem kaj še vse. Ve kdo kaj več o tem? Kaj potrebuje, da pride čez mejo brez komplikacij? hvala...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
http://upravneenote.gov.si/trzic/splosn ... ab572a1e64
je pa tukaj novo vprašanje: otrok se piše drugače kot mati... kaj pa sedaj? kako se dokazuje starševstvo???
sicer me le firbec matra...
je pa tukaj novo vprašanje: otrok se piše drugače kot mati... kaj pa sedaj? kako se dokazuje starševstvo???
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Jochie napisal/-a:http://upravneenote.gov.si/trzic/splosno/novice/novica/period/1212277703///article/226/3565/?cHash=ab572a1e64
Sem prebrala na enem forumu, da če ima otrok očetov priimek, mora imeti mati soglasje, da lahko otrok potuje z njo .. Zdaj, nevem pa, kako se to v resnici uveljavlja..
Mene sam zanima, sprintala sem si to soglasje, napisala vse, tudi mami se mi je že podpisala.. zanima me, glede na to da sem mladoletna, more it pač moja mami ki je zakoniti zastopnik zame z mano na upravno enoto potrdit, ali je dovolj, da grem sama? Če je meu kdu kakšne izkušnje, naj se mi prosim javi in sporoči kako koristno inf.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov