prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ancy* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: U2 Land
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=69579
ka pravte na to? js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil.. men se zdi to tko mal brezveze!
ka pravte na to? js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil.. men se zdi to tko mal brezveze!
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
||MuCkAa napisal/-a:januška napisal/-a:men je tud v bistvi vseeno, ampak mi paše če se bo prepovedalo
Enako
tu sem nekako enakega mnenja...ok malo offtopica..recimo me ful moti ko majo v gostilni kao non smoking plac...in pol sta dve mizi v celem kaficu kao za nekadilce ostali del - beri cel kafic, pa za kadilce..in pol ti je cist isto ko da sploh nebi blo tistih dveh miz!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če mislijo, da bodo s tem zmanjšal število kadilcev, se mi zdi da se hudo motijo, ker tisti ki je strastni kadilec, bo že našel način, da ga bo lahko prižgal (tudi v javnosti).
Sem tud sama kadila, ampak po pravici povedano tud mene včasih zmotijo zakajani lokali, kjer tud dihat ne moreš. Zarad mene lahko prepovejo kajenje kjer hočejo.
Sem tud sama kadila, ampak po pravici povedano tud mene včasih zmotijo zakajani lokali, kjer tud dihat ne moreš. Zarad mene lahko prepovejo kajenje kjer hočejo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Gregec - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Foxy-lady napisal/-a:Gregec, sramezljivka, samo pomisli, kak nam, ka kadimo, pase cik, kda se faaaaaaaaaajn feeeeeeeeeejst najejmo... mljask... bole pase kak f*k :D:D
Ja normalno, če si se najedla morš še raka nahranit...
Ne sej, če ti paše lahko kadiš kolikor hočeš, sam ne na tak način in na tistih krajih kjer motiš tiste, ki jim dim pač ni všeč.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Gregec, a mislis, da samo od cigaret raka dobis???!!!
Jst nisem za prepoved, ce pa ze, potem pa prepovejmo vse, tudi alkohol v lokalih.
A ni to od posameznika odvisno a kadi ali ne? Sploh pa, kajenje je enako skodljivo kot kaj drugega, naj se raje najprej pobrigajo, da nekdo ki vozi s 2.5 pormila alkohola, se vedno lahko "uveljavlja" svojo voznisko....
Nej dajo neko starostno mejo, pa se res drzijo te meje. V angliji imajo to fino postimano, in doler nisi star 18 let, ne dobis alkohola v trgovini, in cigaret tudi.
Jst nisem za prepoved, ce pa ze, potem pa prepovejmo vse, tudi alkohol v lokalih.
A ni to od posameznika odvisno a kadi ali ne? Sploh pa, kajenje je enako skodljivo kot kaj drugega, naj se raje najprej pobrigajo, da nekdo ki vozi s 2.5 pormila alkohola, se vedno lahko "uveljavlja" svojo voznisko....
Nej dajo neko starostno mejo, pa se res drzijo te meje. V angliji imajo to fino postimano, in doler nisi star 18 let, ne dobis alkohola v trgovini, in cigaret tudi.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Jaz pa to podpiram!
Najbolj grozno mi je, ko čakam trolo in se mi kadi cigaretni dim direkt v faco! Pa vedno se kdo tako postavi, da ne uidem!
In ja, pol so tu še lokali, ki imajo kao ločene kadilce in nekadilce-2 metra je od mize do mize. Res najboljše.
Zakaj nekomu vsiliti ta smrdljivi cigaretni dim? Kadilci se kar doma pa v avtu zakajajte-uiiiiiiiiiiiiiiii, kako bo lepo dišalo stanovanje in avto( tud un Ambi Pur ne bo pomagal).
Najbolj grozno mi je, ko čakam trolo in se mi kadi cigaretni dim direkt v faco! Pa vedno se kdo tako postavi, da ne uidem!
In ja, pol so tu še lokali, ki imajo kao ločene kadilce in nekadilce-2 metra je od mize do mize. Res najboljše.
Zakaj nekomu vsiliti ta smrdljivi cigaretni dim? Kadilci se kar doma pa v avtu zakajajte-uiiiiiiiiiiiiiiii, kako bo lepo dišalo stanovanje in avto( tud un Ambi Pur ne bo pomagal).
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jst sm seveda za prepoved kajenja v barih, restavracijah itd ... najhuj je, ko ješ pa en zravn tebe puha un proklet čik ... kamorkol greš smrdiš po čikih ... škoda sveže opranih cunj s perwollom, če stopš v lokal in prijeten vonj spuhti in ga zamenja prokleto nagravžen dim ...
pa še pikici bi pomagalo, da se končno odvadi
aja, pa še uči mam tok občutljive, da se zjokam ...
pa še pikici bi pomagalo, da se končno odvadi
aja, pa še uči mam tok občutljive, da se zjokam ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov