I feel Slovenia
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
meni se zdi cool......i feel sLOVEnia; slovenia, diversity to visit =D
Evo še en link od tega filmčka:
http://www.youtube.com/watch?v=FPYx0JniVGM
Evo še en link od tega filmčka:
http://www.youtube.com/watch?v=FPYx0JniVGM
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej to je ze kar nekaj casa a ni? Men je vsec. Malo drugace, malo manj zategnjeno...Se je pa kr precej govorilo o tem sloganu, ko je prisel ven. Predvsem v negativnem smislu . Se mi zdi na splosno da pr nas tko al tko vse kar pirde ven na novo skritizirajo. Ce ni prevec zamerikanizirano je pa zategnjeno .
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ja men je tud všeč kak se slovenija predstavlja svetu..slogan mi je tak simpatičn, nč zatežen..video mi je waw, vsaj prvi del, proti koncu jim je malce zmanjkalo idej..v logo se pa nisem nikoli prav posebaj poglabljala
Smo pa dost zategnen narod tak da mene ne preseneča več, da folk vse povrst skretizira.
Smo pa dost zategnen narod tak da mene ne preseneča več, da folk vse povrst skretizira.
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
classy, če bi bil na videu en janez novak v narodni noši z litrco in harmoniko v roki ti pa tudi ne bi bilo po godu... video je zakon!!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
classy napisal/-a: pa kokr mi ni všeč tale logo. Brez okusa, mho. I feel sLOVEnia
tvoja kritika bi bila konstruktivna samo, če bi podala drug predlog, ki bi bil z okusom oz. boljši.
meni je videospot všeč, poleg tega pa se mi zdi tudi slogan I feel sLOVEnia odličen, kajti Slovenija je edina država na svetu, ki ima v svojem imenu besedo ljubezen...
in to moramo vsekakor izkoristiti.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, se strinjam z jochiem ... pa tud z mestom ljubljana bi se dal nardit podobno besedno igro
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ni mi vsec.
Hello, 911. I''m on fire!
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
i like it ... moderen je, čeprav spominja malo na reklamo za Indijo, ali Tajsko? neki podobnega.. drugače pa lepo narejeno, ni kaj. Ne bi pa škodilo, če bi še malo Slovenke pokazali, da bi ovrgli stereotip iz Borata
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:classy, če bi bil na videu en janez novak v narodni noši z litrco in harmoniko v roki ti pa tudi ne bi bilo po godu... video je zakon!!!
Se popolnoma strinjam.Prav o vsaki stvari imajo nekateri negativno kritiko, pa naj bo stvar dobra ali slaba.
Meni je slogan ful všeč in video je tudi super.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Leeeep video. So mi šle kar kocine pokonci, ko sem ga gledala (sploh v tistih posnetki s Soče ).
Za slogan mi je itak vseeno - če bi se karkoli drugega spomnili, bi bilo itak spet vse narobe, glede logota... V splošnem mi je všeč, navsezadnje naj bi predstavljal tisto kar premoremo (Triglav, morje), ki so tako ali tako že od nekdaj naši "elementi". Nekako me je takrat, ko so logo dali ven, špiknila samo podobnost z logotipom Eura 2008 (slika spodaj), a tudi te ne bi opazila, če ne bi takrat poslušala kritik na račun logotipa. Dejansko imata logotipa podobne linije, ampak no... Še vseeno nista tako zelo podobna, da bi ju mešali. Še vseeno sta vsak zase.
Za slogan mi je itak vseeno - če bi se karkoli drugega spomnili, bi bilo itak spet vse narobe, glede logota... V splošnem mi je všeč, navsezadnje naj bi predstavljal tisto kar premoremo (Triglav, morje), ki so tako ali tako že od nekdaj naši "elementi". Nekako me je takrat, ko so logo dali ven, špiknila samo podobnost z logotipom Eura 2008 (slika spodaj), a tudi te ne bi opazila, če ne bi takrat poslušala kritik na račun logotipa. Dejansko imata logotipa podobne linije, ampak no... Še vseeno nista tako zelo podobna, da bi ju mešali. Še vseeno sta vsak zase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov