Katere revije berete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Forum sem prečesala po dolgem in počez s pomočjo iskalnika, ampak nisem zasledila nobene podobne teme, zato sem jo sklenila odpreti kar sama. Tukaj pišite, katere revije berete, na katere ste naročene itd.
Sama berem Cosmopolitan (kupujem ga že leta, vendar razmišljam, da bi se naročila nanj), tu in tam pa kupim tudi Evo. Všeč mi je tudi Lepa & zdrava, ampak sem jo kupila samo enkrat, ker so imeli tisti mesec koristne nasvete.
Dodala sem še anketo ali berete trače...
Sama berem Cosmopolitan (kupujem ga že leta, vendar razmišljam, da bi se naročila nanj), tu in tam pa kupim tudi Evo. Všeč mi je tudi Lepa & zdrava, ampak sem jo kupila samo enkrat, ker so imeli tisti mesec koristne nasvete.

Dodala sem še anketo ali berete trače...
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
berem cosmota (itaq), včasih tud angleškega, pol vse možne priloge k časopisom (antena, ona, polet, pilot, nika, moj dom, svet nepremičnin (ja no mal nenavadno, ampak k jem morm met neki zravn)), č mami kup lady, jano tud preberm, no pol poleti pa vse možne (tud smrkljo, novo, mogoče elle - je pač dolgcajt), ja no pa city magazine ponavad prelistam k je že ravno na voljo... to je pa tud mislm d vse (zaenkrat
)

-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst si na vsake tolko časa kupim Cosmo(zadnje čase redko, ker mi ni več tko všeč), drugače pa sestra kupuje Lady pa Nova, pa ji to pokradem ko prebere, tko da preberem stare trače. Drugač pa zarad smeri mojga šolanja prebiram revije za otroke(ciciban, cicido, bam bam ipd...hecno se sliši, samo moram
)

-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Nič ne kupim. Res ne
Včasih u najlubšem lokalu zjutri ob kavi prelistam kašno Evo, Cosmo pa Elle.
Pa včasih če sm zgodi na faksu zjutri pa pridem do zastonj Dela, pa tist vzamem, da berem na vlaku. Drugač pa ne kupujem nič

Včasih u najlubšem lokalu zjutri ob kavi prelistam kašno Evo, Cosmo pa Elle.
Pa včasih če sm zgodi na faksu zjutri pa pridem do zastonj Dela, pa tist vzamem, da berem na vlaku. Drugač pa ne kupujem nič

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js ponavadi samo berem, kupujem pa ne. Berem Cosmota, Evo, Lepa in zdrava, nova. Prelistam tudi časopise: Gorenjski glas, Delo, Novice Nedeljski dnevnik. Poleg tega pa še priloge. To večinoma berem v kakšnem kafiču, kakšno revijo oz. časopis mamo tut doma. Če je pa kaj zelo zanimivo si pa sposodim v knjižnici.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Kupujem Gloss (skoraj vsak mesec), Cosmota sm kupovala od prve številke pa tja do lani, ampak so mi čist presedli, občasno kupim Evo, rumeni tisk pa prelistam ob kaki kavi ali pri frizerju.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Drugače ne kupujem revij razen kak avtomobilizem, kaki recepti,...
Časopisi (doma)
* Nedeljski dnevnik + priloge
* Gorenjski glas + priloge
* Novice (v lokalu kjer delam)
* Dnevnik (v lokalu kjer delam)
Revije:
* Cosmopolitan (sošolka ali ga občasno kupim)
* Lady (knjižnica)
* Lepa in zdrava (knjižnica)
* Nova (sošolka)
* Mobil (dobivam domov)
* Avtomobilizem (večkrat kupim)
* Obrazi (v lokalu kjer delam)
Zelo rada berem revije in časopise...
Časopisi (doma)
* Nedeljski dnevnik + priloge
* Gorenjski glas + priloge
* Novice (v lokalu kjer delam)
* Dnevnik (v lokalu kjer delam)
Revije:
* Cosmopolitan (sošolka ali ga občasno kupim)
* Lady (knjižnica)
* Lepa in zdrava (knjižnica)
* Nova (sošolka)
* Mobil (dobivam domov)
* Avtomobilizem (večkrat kupim)
* Obrazi (v lokalu kjer delam)
Zelo rada berem revije in časopise...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
jst nč d bi tko redno brala, ampk kadr nimam kj delat si kupm kakšno revijo (cosmota, evo, obrazi, nova). doma mamo pa naročen nedeljski dnevnik in dolenjski list.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz si obvezno kupim Cosmota, ponavadi tudi italijanskega (tega bolj gledam kot berem
), zadnje čase si pa kupim tudi Evo, ker pač dosti potujem, pa da mam vmes kaj za delat. Vsakih tolko doma prečekiram še Dobro jutro in Žurnal, pa od brata Športne novice. Aja, pa v Italiji še revijo Tu. To pa bo to. 

Lahko imam vse.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Tud js redno berem samo Cosmopolitan (sm naročena). Sem pa tja pa tudi: Eva, Gloss, Modna Jana, Obrazi, Jana, Dobro jutro, Žurnal, Ona, pa kakšno avto revijo. 

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov