Nadlegovanje po telefonu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
me.geisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: daleč stran...
Helou, helou...
Upam, da teme še ni bilo, na iskalniku je nisem našla.
Imam en že kar resen problem
Bivši fant me neprenehoma nadleguje po telefonu, sprva je želel spet zvezo z mano, ko sem mu pa jasno povedala, da je z nama konec me je pa začel neprenehoma nadlegovati po telefonu...
Nekaj časa me je klical in mi pošiljal sms, zdaj me na srečo ne kliče več (klice sem mu prekinjala ali jih enostavno ignorirala) je pa se zato zvišalo št. sms-ov, z precej neprijetno vsebino... dobivam res ful sms-ov, ki so me začeli zelo motiti...
Zato vas pa res prosim, če kdo pozna kakšno rešitev, se da kako preprečiti sms-e z njegove št.? (verjemite, pogovor z njim ne bi pomagal)
Upam, da teme še ni bilo, na iskalniku je nisem našla.
Imam en že kar resen problem
Bivši fant me neprenehoma nadleguje po telefonu, sprva je želel spet zvezo z mano, ko sem mu pa jasno povedala, da je z nama konec me je pa začel neprenehoma nadlegovati po telefonu...
Nekaj časa me je klical in mi pošiljal sms, zdaj me na srečo ne kliče več (klice sem mu prekinjala ali jih enostavno ignorirala) je pa se zato zvišalo št. sms-ov, z precej neprijetno vsebino... dobivam res ful sms-ov, ki so me začeli zelo motiti...
Zato vas pa res prosim, če kdo pozna kakšno rešitev, se da kako preprečiti sms-e z njegove št.? (verjemite, pogovor z njim ne bi pomagal)
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
1. možnost: Zamenjaj številko.
2. možnost: Vprašaj pri mobilnem operaterju, če lahko blokirajo smse in klice z njegove številke.
2. možnost: Vprašaj pri mobilnem operaterju, če lahko blokirajo smse in klice z njegove številke.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Enkrat pred časom ko je moja sestrična mela takega nadlegovalca so ji na Mobitelu rekli da se kao ne da blokirat klicev iz ene številke, ampak da ti lahko samo blokirajo vse dohodne klice.
Po moje se ti najbolj splača menjat številko...prijavla ga jaz ravno ne bi no.
Houd de wereld tegen
-
me.geisha - Sramežljivka
***Ally*** napisal/-a:Enkrat pred časom ko je moja sestrična mela takega nadlegovalca so ji na Mobitelu rekli da se kao ne da blokirat klicev iz ene številke, ampak da ti lahko samo blokirajo vse dohodne klice.
ja men se tudi zdi, da je tako, bom pa še vseeno poklicala za vsak slučaj;
tuki sem postavla vprašanje, da vidim vse možne alternative in bol nekak ukrepam...
glede menjave št. pa nevem, če se mi splača, ker ni takšen problem spet dobit moje nove št. od koga...
hvala vam za odgovore
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
ja jaz sem bla pred parmi leti na istem..klici,smsi isto ko opisuješ ti..šele ko sem menjala sim kartico in pazla komu dam telefonsko sem mela pol mir..(sam bogi ko sem mu kartico prodala )
V glavnem na tvojem mestu bi kartico zamenjala
V glavnem na tvojem mestu bi kartico zamenjala
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zarad enega kretena brez veze menjat številko k da mu jo je problem doit...
Jaz bi šla na simobilov oz. mobitelov center in jim rekla če lahko to pa to tevilko blokirajo...shranjuj sms kot dokaz...zahtevaj da blokirajo številko. Njihov postopek je tak, da mu parkrat pošljejo opozorilo naj ne kliče te pa te številke če ne upošteva in tebe še vedno moti ti ga zablokirajo in problem rešen...
Jaz bi šla na simobilov oz. mobitelov center in jim rekla če lahko to pa to tevilko blokirajo...shranjuj sms kot dokaz...zahtevaj da blokirajo številko. Njihov postopek je tak, da mu parkrat pošljejo opozorilo naj ne kliče te pa te številke če ne upošteva in tebe še vedno moti ti ga zablokirajo in problem rešen...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^kot je rekla Tigi se mu, ce poklices info svojega operaterja in poves tezavo, najprej poslje nekaj opozorilnih sms sporocil, ce pa se zadeva ne preneha ga enostavno blokirajo. Ne vem, zakaj bi ti v tem primeru morali blokirati vse dohodne klice.
-
me.geisha - Sramežljivka
ok, torej klicala sem na simobil center pa vam napišem kakšen je postopek, če ima še kdo podoben problem...
no tko je (za simobil)
Moram poslat pisno "pritožbo" na :
Si.mobil d.d.
Šmartinska 134b
SI-1000 Ljubljana
poslat moram, vse svoje podatke (ime,priimek,naslov,davčno,emšo... v glavnem vse mogoče)
in pripisat vsaj 5 klicev/sms-ov (z uro in datumom) in še le na to lahko ukrepajo.
Tko da, dam mu še točno 24 ur,pol pa ukrepam
Res hvala vsem za odgovore
no tko je (za simobil)
Moram poslat pisno "pritožbo" na :
Si.mobil d.d.
Šmartinska 134b
SI-1000 Ljubljana
poslat moram, vse svoje podatke (ime,priimek,naslov,davčno,emšo... v glavnem vse mogoče)
in pripisat vsaj 5 klicev/sms-ov (z uro in datumom) in še le na to lahko ukrepajo.
Tko da, dam mu še točno 24 ur,pol pa ukrepam
Res hvala vsem za odgovore
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Obstaja zadeva s katero lahko blokiraš klice na svoj mobitel .Vendar se ne da samo določeno številko blokirat ampak vse številke. Kako se to naredi ti žal ne znam pomagati, vem pa da se da, ker ima kolega to urejeno. Pa ima mir.
Drugače pa lahko pokličeš tudi na svojega mobilnega operaterja, ki pa je na podlagi tvojega pisnega zahtevka in ob ustreznem dokazilu dolžan to osebo opozoriti da te nadleguje. Ti če imaš možnost vse sms-e skopiraj nekam kjer bojo neoporečni in jih takoj posreduj operaterju. Še lažje je če greš s svojim mobitelom direkt v poslovno enoto, najlažje je na glavno in tam podaš prijavo, kot dokaz pa predaj svoj mobilni telefon. Vem precej drastična zadeva, pa vendar učinkovita.
Drugače pa lahko pokličeš tudi na svojega mobilnega operaterja, ki pa je na podlagi tvojega pisnega zahtevka in ob ustreznem dokazilu dolžan to osebo opozoriti da te nadleguje. Ti če imaš možnost vse sms-e skopiraj nekam kjer bojo neoporečni in jih takoj posreduj operaterju. Še lažje je če greš s svojim mobitelom direkt v poslovno enoto, najlažje je na glavno in tam podaš prijavo, kot dokaz pa predaj svoj mobilni telefon. Vem precej drastična zadeva, pa vendar učinkovita.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
clio16v napisal/-a:Ce imas telefon s symbian OS obstajajo programcki imenovani blacklist..sicer placljivi ampak ce malo posurfas se dobi...vemo kaj.
crack?
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov