Pisala...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Sem iskal pa nisem zasledil še nobene take teme...
Zanima me katera pisala oz. kulice, svinčnike... najraje uporabljate...
moja pisava je se mi zdi full odvisna od kulija ki ga uporabljam... pa malo jih je ki mi jih ugaja trenutno mam full dobro(za moje pojme) PILOT BP-X...
tak da napišite...mogoče dobi kdo kako novo idejo
tu je še slika
Zanima me katera pisala oz. kulice, svinčnike... najraje uporabljate...
moja pisava je se mi zdi full odvisna od kulija ki ga uporabljam... pa malo jih je ki mi jih ugaja trenutno mam full dobro(za moje pojme) PILOT BP-X...
tak da napišite...mogoče dobi kdo kako novo idejo
tu je še slika
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Tud men je vseeno kakšno kulico mam, glavno je da piše. Ponavadi mam kr kakšne reklamne, včasih kakšno Pilotovo, to je pa tud vse. Pa ponavadi tud vse s plavo pišem, tak da...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst mam pa enga me2you sam že ne dela več dobr, bo treba it v nabavo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
js sm ugotovila, da mi najbolš pišejo reklamni kuliji pa od Pilota Rexgrip F so tut v redu.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Poison Girl napisal/-a:js sm ugotovila, da mi najbolš pišejo reklamni kuliji pa od Pilota Rexgrip F so tut v redu.
jas mam tud tega pilotovega reklamnega...zdaj pa mi je nehal pisat pa moram malo pogledat če jih majo ki...upam da se bo našlo
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst ful ne maram svinčnikov k na debelo pišejo oz. une k so taki..hm...tekoče al kako se reče...najraj mam navadne reklamne svinčnike, še najbolš pišejo..aja, pa ne maram črne svinlnike v zvezku..mrzim!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst mam v šolski puščici ogrooomno, ampak res ogromno kulijev, največ jih je v modri barvi. Najraje pa pišem s Pilot Frixion Ball kulijem (v črni barvi), ki ima na spodnjem delu tako gumo, ki služi kot nekakšna radirka oz. lahko briše ta kuli. In to mi ful prav pride. Rada tud pišem z Jordi Labanda kulijem (tistim v sredini), ker ful lepo gladko teče.
Glede svinčnikov: Rada imam, da je konica skos našpičena in načeloma ne maram navadnih svinčnikov, ker je že takoj potrebno šiljenje, zato ponavadi uporabljam tehnične svinčnike (najraje Faber Castell).
Glede svinčnikov: Rada imam, da je konica skos našpičena in načeloma ne maram navadnih svinčnikov, ker je že takoj potrebno šiljenje, zato ponavadi uporabljam tehnične svinčnike (najraje Faber Castell).
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov