obesek na ogledalu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Na ogledalu nimam ničesar obešenega, ker bi me motlo bingljanje, imam pa na armaturi miško in zadaj na polici mucita (oba plišasta) .
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja mam en tak mini mini čeveljček, to pa sam zato k ga ma mami že od samga začetka k smo avto kupoval. In vedno ko mami zamenja avto gre ta čevelček z njo
Je par res tok mičken da me sploh ne mot
Je par res tok mičken da me sploh ne mot
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
vsaka stvar, obešena na ogledalo, bi zmanjsala vidno polje, zato tega nimam. na zadnji polici imam kapo Honda cluba in brisačo z logotipom Honde!
aja, pa še naeni od ročic za držanje nad zadnjima sedežema imam obešen trak za okoli vratu (za ključe), namesto ključev pa visijo dišeče smrekice!
aja, pa še naeni od ročic za držanje nad zadnjima sedežema imam obešen trak za okoli vratu (za ključe), namesto ključev pa visijo dišeče smrekice!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jochie napisal/-a: na zadnji polici imam kapo Honda cluba in brisačo z logotipom Honde!
Jaz mam pa majčko z napisom Honda (sam ne v avtu, hehe, jih je 4 en kolega naredu nama z bivšim)
Ko sm imela pa svoj avto, sm imela le kako dišavco obešeno čez ogledalo, drugega nič.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz mam na ogledalu obešeno želvico iz risanke Nemo, na armaturi mam enga medvedka, ki se vozi sem in tja, na zadnji polici pa naj bi bil plišast kuža, sam kadar odprem prtlažnik pade not s police, tako, da je zdaj kar v prtljažniku.
pa pa
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Nimam nič, verjetno bi me motilo. Ne moren pa videt ko ma kdo cd gor. To mi je tak
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst nimam nič, ker nimam avteka, ma pa moj pikec na moji strani pri armaturi na koncu šipe nalimanega enga plavega plišastega slončka (sm mu ga jest prnesla), pa na šipi pri zadnjih sedežih enga buldoga plišastega nalimanega na šipi, polno cunj po zadnjih sedežih in a zadnji polici raztegnjen zelen navijaški šal slovenske nogometne reprezentance i zeleno kapo nvem kaj gor piše...nekaj časa je vozil na zadnji šipi okol še neo mejhno košarico s piščančki in oirhi, a je lih zanč dal ven, in me okregal česa vse ne navlečem hihi......
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov