voznice/vozniki in vedenje na cestah

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 12. Maj. 2006 15:18

Ker nimam avta sem velikokrat sanjarila, kako bi se blo fajn z avtom zapeljat do šole, kolegice, knjižnice... Ampak odkar sem se preselila v Ljubljano sploh nimam več tako velike želje po vožnji - oziroma se tukaj po Ljubljanskih ulicah definitivno ne bi prevažala z avtom (v ta namen si bom naslednji teden priskrbela kolo - super stvar za letanje po opravkih v Lj. in hkrati rešitev pred gužvo). Ampak ne pišem zato, ker to je že tako splošno znano, da je Lj nasičena s plehom. Opažam, kako se folk za volanom obnaša!! :roll: :stupid: Zadnjič sem vidla, kako je tip v nekem čist pošmekanem in sfriziranem avtu priletel v enga starga golfa pred sabo, ko se je ta počas ustavljal, da bo zapeljal na robnik. Sej to ni bila neka full nesreča - toliko, da se je mal podrajsal s svojimi vrati ob golfa, itak je bil pa on kriv, ker je prehitro pripeljal. V tem golfu je sedela gospodična stara do 30 let. Ko se je tip zadel vanjo z vrati, je ponorel :aerger: :motz: stopil ven in se začel dret nanjo, kot da ni človek! Totalno jo je preklel - sej folk je itak sam gledu, v njegovem avtu pa je sedela njegova prinčipeska, vsa ponosna, ker ima tazga zajebanca :mukkies: :gruebel: Voznica v golfu je bla čist bleda; ko se je zdru nanjo, se je vsedel nazaj v avo in se odpelu. Če bi se men to zgodil, bi ponorela! Da bi me tkole en poniževal zarad lastnega prekrška in to v javnosti!

:box:
Je mela katera že podobno izkušnjo? Kako ve odreagirate pri kretenih, ki hočjo takoj obračun kar na cesti?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Tecna-R
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tecna-R » 12. Maj. 2006 15:23

Pri kretenih ki hocjo takoj neki obracunat se najbol odbranis z enim dobrim sozilcem in ga sam mal poprskas po njegovi pametni betici,men se se ni kej tazga zgodil se je pa mojmu fantu in ni lep filing ko mors gledat ko se dva kregata,pa na koncu se kdo od upletenih dobi po pesi. :?

Folk je v zadnjem casu prevec zivcen na cesti,vsakmu se nekam mudi mislim kle v Lj je cista norija. :?
Zadnjič spremenil Tecna-R, dne 12. Maj. 2006 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
duh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duh » 12. Maj. 2006 15:24

Krose spodnji aprekat pa je fertik......
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 12. Maj. 2006 15:33

Ej, enim ljudem nebi smeli dat nikoli izpita. Predvsem Italjanom! Njim bi mogli kar ukinit vozniško dovoljenje oz. nebi mogli prestopit meje z avtom. Ker to kar pa italjani delajo...Ko vidiš italjana na cesti ne velja več nič - ne semaforji,ne znaki, ne prednostne ceste....samo čakaš in gledaš kaj bo naredu. Pa še to včasih ni dovolj. :roll: Da bi imela jaz osebno kakšen tak podoben incident kot si ti napisala...se še ni zgodilo. Je pa enkrat ena ženska poskušala obtožit mojega fotra, da ji je podrsal avto...ona je mela bel avto, po praskah pa se je poznala rdeča barva (moj fotr pa vozi srebrn avto :roll: ), sam jo je na lep način "napizdu" in ji reku, da oba točno vesta, da ji on ni podrsal avta in da naj si kar lepo najde eno drugo žrtev. Pol je lepo utihnla in šla...Kokoš. :?
Uglavnem, meli smo par scen na cesti, tako jaz kot moj fotr...ni blo pa nikoli nič prav zelo resnega. *knock* *knock*
Aja, mene osebno pa najbolj razpizdi, da me nekdo na cesti izsili in potem vozi 30 na uro in ovira ves promet za sabo ter napačna vožnja po krožnem. :evil: Ko se kej takega zgodi se jaz jezim...ampak samo v avtu sama s sabo, ne na druge. ;)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 12. Maj. 2006 15:37

Ja men gre ta folk v prometu ful na k****

Zadnič me je ena voznica skor zbila z avtom. Jst sm šla z rolerji čez semafor in seveda pešec/kolesar ma vedno prednost, še posebi jst k sm šla ful hitr in je čist nemogoče pol zabremzat ko ti nekdo kr na enkrat prekriža pot. In jst grem tko čez cesto... in ženska je najprej zabremzala, pol je kr na enkrat spet spelala, pol spet zabremzala, pol spet spelala....fak no :?
Skor sm se v njena vrata zaletela, prasica ena!!!
Slika

Sploh je pa folk ful ne nestrpen na cesti in noben noče niti sekunde počakat. Pa trobijo za vsake pol dreka. Da ne omenjam, kakšna štala zna nastat, če ne spelješ isto stotinko sekunde, ko se pržge zelena! Takoj ti začnejo trobt, pa se dret Slika

SSarchy napisal/-a:Kako ve odreagirate pri kretenih, ki hočjo takojobračun kar na cesti?

Jst se ponavad čist razpizdim na take kretene, ki jih vsaka malenkost spravi v obup. Ponavad jim pokažem s prstom da so mal prfukneni ali pa selo kaj več v smislu: Slika
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 12. Maj. 2006 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 12. Maj. 2006 15:48

jaoooooooooooo ja jst se skoz pizdim v avtu, prov derem se notr, sam me na žalost noben ne sliš, na hupo pa vedno pozabm, k jo mam ob strani...pa to folk ne zna več vozit, noben očitno nč ne ve kdo ma kje prednost...prejšen dan mi je kr naenkrat ženska uletela s stranske, da sm mogla tooolk zabremzat, pol se je pa delala k da nč ni, ok sj sm mela oken odprt sm se tolk drla, da me je slišala hahahaha

pa enkrat na avtocesti, prehitevam dva tovornjaka pred mano en avto, za mano en avto, kr naenkrat mi en tovornjak prleti na moj pas, manjkal čist mal da se nism zabila...jst res ne vem kdo tem poklicnim voznikom daje izpit, k to ni blo prvič
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 12. Maj. 2006 15:53

men grejo pa tok na živce tovornjakarji..še posebi na AC.. :evil:
zadnč sm se pelala po avtocesti in je od višnje do grosuplja pas za počasnejša vozila...oz.za tovornjake al whatever..no in peljem js po srednjem pasu en avto pred mano k je btw ful prgonu in se spomne dragi voznik tovornjaka da bo prehitevu en tovornjak pred sabo ni pa pogledu da ga un avto že prehiteva.. :roll: no in k je un avto začel bremzat js pa še dobr da sm mela tako razdaljo da sm lahk ustavla in na srečo je tud un avto lahk k drgač bi se mu sam v rit zabila...takrat sm pa čist pop***

drgač mi gre pa najbolj na živce folk k nč ne pogleda za druga vozila ...takim bi js sam izpit vzela.. :evil: al pa k kakšni začnejo trobit za brezveze pa k so took nestrpni..takrat js kr še mal počakam zanalašč..hihi :twisted:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 12. Maj. 2006 15:54

a si bla ti za mano hahahahahaa
Zadnjič spremenil _ladybird_, dne 12. Maj. 2006 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 12. Maj. 2006 15:57

hehehehe..možn :lol: sploh nism tvojga posta prej vidla..
ej se čist strinjam da kdo je dal tem voznikom izpit..no ne bom vse metala v isti koš, sam se mi pa res zdi da jih ful ne briga za druge voznike no.. :?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 12. Maj. 2006 15:59

pa ne vem kako je možn da me model ni vidu, če je blo 100 avtov povsod, prfuknen do konca, jst sm mu toooooolk piskala pol, k sm se pa tolk ustrašla k še nikol v lifu
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 12. Maj. 2006 16:06

pa ja itak sj js sm se tuud took ustrašla..sam sm bla bl jezna :motz: valda če voziš več k 130 pol moraš pa na hitr ustavt..joooj še dobr da so mi bremze hitr prjele k drgač bi sam šla ritka od unga avta..pa mislm da je bil celo švicar un..bi še mene kj napadu k ga neb nč zastopila :? če bi pa kje unga voznika od tov. vidla pol jooooj :box: ..a je took težko pogledat mal, k pa da povzroč verižno trčenje.. grrrrrr :evil:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 12. Maj. 2006 16:08

Trenutno mi grenijo življenje motoristi... :motz: Noben se ne ozira na nič, pol pa če pride do nesreče je pa vedno motorist najbolj bogi, šofer pa vsega kriv!!!

Še bolj pa me je bolela glava zadnjič, ko so v MB crknili semaforji... folk se je kar vozil prosto po Prešernu... Kaj vse dela tehnika - ena lučka ne sveti, pa več nihče ne ve kje ma prednost... :D Še dobro, da sem dogajanje opazovala s terase lokala... :D
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 12. Maj. 2006 16:10

jao sam res ti motorosti, jst že tko dobim ful beden filing ko je kdo zravn mene, ne pa da me še prehiteva po zadnjem kolesu :evil:, ja neumni res
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 12. Maj. 2006 16:14

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 06. Dec. 2009 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 12. Maj. 2006 16:32

Jaz ze celo zivljenje pesacim in bi verjetno polovici Slovenije vzela izpit. Bognedaj, da se pesec spravi cez cesto! CE imas sreco, da sploh ustavi in te ne odpelje na havbi, potem komaj caka, da prides mimo (ne glede na tvojo hitrost) in ti skoraj povozi pete. Ker ima KRETEN manj casa kot pesec in lahko kaj zamudi. :motz:
Kako je, ce si zunaj s kolesom, pa sploh nocem pomislit. Vrata odpirajo kar na bleh in se neredko zgodi, da kak kolesar dela salte cez vrata nesposobneza, ki je parkiral ob/na cesti. In, ko hoce zapeljati na cesto, po kateri mu nasproti pelje kolesar, ta seveda nenadoma postane neviden in ga gladko izsili. Pa kwa, a ti bedaki mislijo, da so na kolesa namontirana krila? Al da ze poznamo:"Scotty, beam me up!"?!?! :angry:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov