NEZEMLJANI - obstajajo še kakšna druga bitja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ali verjamete, da obstajajo še kakšna druga živa bitja na drugem planetu, ki je nam še neodkrit oz. nedosegljiv? Pa tukaj ne mislim na tista bitja, ki so prikazana v ameriških filmih (marsovci, E.T, pa tiste Rosswelt scene...), ampak me bolj resno zanima, če verjamete, da obstaja še nekje drugje življenje z živimi bitji?
Jst osebno verjamem, da je sigurno, še najmanj ena civilizacija, ker se mi zdi vesolje preveliko, da bi bili sami v njem. Recimo z današnjimi teleskopi vidimo mogoče 0,1% vsega vesolja in posledično je nemogoče reči, da poznamo celotno vesolje v nulo.
Morda obstajajo v našem osončju planeti, ki so na višjih dimenzijah obstoja in jih še ne moremo videti. Ljudje ne smemo bit tako egoistični, da mislimo, da smo edini v širnem, neskončnem vesolju. Če se ne motim so na Marsu že našli neke nezemeljske baze.
Veliko ljudi pravi, da ne vrjamejo v to, ker še nikol niso nobenga nezemljana videli. Jst mam takšno mnenje o tem: Če predpostavimo da se je res v drugih zvezdnih sistemih razvilo življenje, se mi zdi verjetnost, da bi ga ujeli v fazi, ko je prepoznavno za nas, zelo majhna!
Jst osebno verjamem, da je sigurno, še najmanj ena civilizacija, ker se mi zdi vesolje preveliko, da bi bili sami v njem. Recimo z današnjimi teleskopi vidimo mogoče 0,1% vsega vesolja in posledično je nemogoče reči, da poznamo celotno vesolje v nulo.
Morda obstajajo v našem osončju planeti, ki so na višjih dimenzijah obstoja in jih še ne moremo videti. Ljudje ne smemo bit tako egoistični, da mislimo, da smo edini v širnem, neskončnem vesolju. Če se ne motim so na Marsu že našli neke nezemeljske baze.
Veliko ljudi pravi, da ne vrjamejo v to, ker še nikol niso nobenga nezemljana videli. Jst mam takšno mnenje o tem: Če predpostavimo da se je res v drugih zvezdnih sistemih razvilo življenje, se mi zdi verjetnost, da bi ga ujeli v fazi, ko je prepoznavno za nas, zelo majhna!
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 27. Nov. 2007 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js verjamem da obstajajo še kak bitja v vesolju! morde so celo pametnejša od nas! morde ne!morde so na istem kot mi! ziher pa so! ne moremo bit sam mi v celem vesolju! je preveliko!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst vrjamem, da nekje v vesolju obstaja nekje neka civilizacija, ki so zelo daleč pred nami v tehnologiji in mišljenju. Mi naj bi bili zanje k neandrtalci.
Prebrala sem dve knjigi kjer sem res fejst obrnila mišljenje.
Prebrala sem dve knjigi kjer sem res fejst obrnila mišljenje.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
ni nujno, da so. no sej ne rečem da so al pa da niso, ampak bolj verjetno se mi zdi , da niso. čeprov me je frenkie kr dost prepričala, da nismo sami. ampak, ko bo dokaz, takrat bom pa spremenila mnenje. sm bl zihr, k ne.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
.... Zanimiva tema.
Js verjamem, da je nad nami, na drugem planetu še kakšna civilizacija. Ta civilizacija je po mojem mnenju zelo napredna in za sporazumevanje uporabljajo svoj UM. So zelo intelegentni in če bi hoteli vojno z njimi, bi na žalost izgubili mi!
Js verjamem, da je nad nami, na drugem planetu še kakšna civilizacija. Ta civilizacija je po mojem mnenju zelo napredna in za sporazumevanje uporabljajo svoj UM. So zelo intelegentni in če bi hoteli vojno z njimi, bi na žalost izgubili mi!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tudi jaz verjamem, da v vesolju poleg nas obstajajo še neka bitja. Malce naivno se mi zdi verjeti, da bi v tako neskončno velikem "prostoru" bili sami, prav tako pa se mi zdi bolj verjetno, da so njihove civilizacije vsaj na isti stopnji kot mi ali celo bolj razvite od nas. Vsekakor pa smo mi še daleč od tega, da bi jih lahko odkrili, ker imamo prepočasna vesoljska plovila, preslabo gorivo in kup drugih ovir.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jst se v bistvu držim načela: če ne vidim, ne vrjamem. Sam to se mi pa zdi bol vrjetno, kot pa ne. Vrjetno je nekdo ali nekaj tam nekje. Sam po moje mi tega nikol nebomo zvedli. Pa tut če bomo bo to...lajk leta 3000
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst verjamem da je nekje v vesolju še življenje, ampak ne morem si predstavljat, kako naj bi to zgledalo. Lahko da je čist drugač kot na Zemlji in da smo mi kr eni čičoti v primerjavi z njimi
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja jst tut verjamem, da v tem vesolju nismo sami. Glede na to, da še obstaja verjetno še cela gora planetov za katera sploh še ne vemo, da obstajajo bi bilo zelo sebično misliti, da je samo na našem palanetu dokaj razvito življenje.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst pa mislim, da obstajajo druga bitja v vesolju in da nas gledajo po TVju - da so reality showi že tok daleč prišli na tistem planetu, da so ustvarili nov planet in nas zdj gledajo po TVju, mi pa tega ne vemo
Hec na stran Ja, jst vrjamem, da so nekje tudi druga bitja... glede na to, da pa so življenjski pogoji na planetih zelo različni, menim, da nam niso kaj dosti podobni.
Hec na stran Ja, jst vrjamem, da so nekje tudi druga bitja... glede na to, da pa so življenjski pogoji na planetih zelo različni, menim, da nam niso kaj dosti podobni.
HASTA LUEGO
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
ziiiher da so, kr vesolje je ogromno in je nemogoče da samo mi živimo v njem in zdi se mi nelogično da primerjajo življenske pogoje na npr. Marsu s temi na Zemlji kr lahko so tam čist neki petnajsti pogoji pa so se vseeno razvila neka magari primitivna bitja/ so se pač prilagodili titim pogojem kot smo se mi Zemljinim pogojem in ravno zaradi takih razlik se najverjetneje občutno razlikujejo od nas
ampak če pa še niso prišli do stopnje razvoja ko jih pa lahko kličemo BITJE pa so vsaj bakterije
ampak če pa še niso prišli do stopnje razvoja ko jih pa lahko kličemo BITJE pa so vsaj bakterije
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
hhmm...nevem...v našem osončju ne, ampak saj je še veliko galaksij neodkritih...bi me prav zanimalo..
sta slišale že kaj je rekel tisti nekdanji pevec od blue???
da bi rad seksal z nezemljani
sta slišale že kaj je rekel tisti nekdanji pevec od blue???
da bi rad seksal z nezemljani
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov