Kateri tuj jezik vam je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je nemščina tak všeč. Pesmi mi tak fajn zvenijo v nemščini, tak mal trdo tisti H-ji. Sicer je ne znam glih fajn, sam se bom potrudla, ko bom faks končala in ne bom tak obremenjena.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je italijanščina fuul seksi, pa francoščina tud. , angleščina pa itak navadn, že skor kt materni jezik
Zadnjič spremenil smotkA, dne 31. Avg. 2005 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
sofia83 napisal/-a:Waaaaaaaa men je najbol seksi jezik na svetu nemščina - i'm a freak, i know Drgač mi je pa še všeč portugalščina (brazilska), pa arabščina
zofi razočarala si me...
Nemščina bljak...učila sm se jo od 4 razreda osnovne pa še u sredni pa nimam pojma! čist mi je mim,še hujš k kitajščina!
Drugač pa fracoščina pa portugalščina...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Men je že od nekdaj všeč portugalščina, znam tut par osnovnih stavkov:
Bom dia, boa tarde, boa noite, como esta?, Eu etou bem, Qualo seu nome?, Eu te amo, Lindo dia Poleg tega znam še štet po njihovo Uau, cel napredek
Všeč mi je še Francoščina, žou mi je, da se je nism že v o.š. učila. Znam tut samo štet po francosk.
Pa angleščina mi je tut uredu, sam prou angleščina & English accent
Bom dia, boa tarde, boa noite, como esta?, Eu etou bem, Qualo seu nome?, Eu te amo, Lindo dia Poleg tega znam še štet po njihovo Uau, cel napredek
Všeč mi je še Francoščina, žou mi je, da se je nism že v o.š. učila. Znam tut samo štet po francosk.
Pa angleščina mi je tut uredu, sam prou angleščina & English accent
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja ingliš akcent je seksi (na nekaterih).... drugač ga pa men zmaga američan, kar se izgovorjave tiče... mi je najbolj seksi... pa tud kašnga bosančka je seksi čut k ti šepeta na uho... tisto po svoje... no zdej sm že mal zašla...
všeč mi je še brazilski jezik...
noro dobro zveni tud češki jezik... ta mi je najbol smešn...
všeč mi je še brazilski jezik...
noro dobro zveni tud češki jezik... ta mi je najbol smešn...
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Where is Fez from? ...What's his last name?
The writers have decided to keep Fez's home country a mystery.
NO ONE knows his origin. Similarly, we do not know Fez's real name. Apparently, his real name is unpronounceable, so the guys call him Fez, short for "Foreign Exchange Student." (The spelling is poetic license.)
hahahhaha
The writers have decided to keep Fez's home country a mystery.
NO ONE knows his origin. Similarly, we do not know Fez's real name. Apparently, his real name is unpronounceable, so the guys call him Fez, short for "Foreign Exchange Student." (The spelling is poetic license.)
hahahhaha
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
arabscina je res lepa... jz tud neki razumem, ne lih nevem kaj, par besed... spanscino sm se ucila 2 leti, in se mislm se ker je res lep jezik..
znam tud nemsko, sam mi ni lep jezik, izaljansko razumem ker je bil brat porocen z eno,anglescina je pa itak ze skor neki normalnga... usec mi je tud hrvascina... nevem sicer zakaj...
znam tud nemsko, sam mi ni lep jezik, izaljansko razumem ker je bil brat porocen z eno,anglescina je pa itak ze skor neki normalnga... usec mi je tud hrvascina... nevem sicer zakaj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov