Cosmo obdarovanje 2017
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Evo ker se noben ni javil, da zbere prijave sem se kar sama določila
Sem prekopirala pravila kar od lani (upam da saarijarvi ne zameri
):
Na obdarovanje se forumaši/ce prijavite tako, da se spodaj pod zaporedno številko zapišete in meni na zasebno sporočilo pošljete svoje podatke (ime, priimek, naslov). Po koncu zbiranja prijav vam sporočim osebo (izbrano z žrebom), kateri pošljete darilce v vrednosti 5-10 €.
Darilo pošljete najpozneje do sobote, 23. decembra 2017.
Vaši osebni podatki se zbirajo samo z namenom igre obdarovanja in se po koncu igre izbrišejo.
Prijave potekajo od danes do 8. 12. 2017.
Nato preko zasebnega sporočila dobite podatek o tem, kdo je vaša oseba, ki jo boste obdarili.
Pogoji za sodelovanje:
1.) sodelovanje na forumu v letu 2017
2.) resen pristop, darilo resnično pošljete in nato tudi poslikate svoje prejeto darilo in slike objavite v tej temi.
1) haley

Sem prekopirala pravila kar od lani (upam da saarijarvi ne zameri

Na obdarovanje se forumaši/ce prijavite tako, da se spodaj pod zaporedno številko zapišete in meni na zasebno sporočilo pošljete svoje podatke (ime, priimek, naslov). Po koncu zbiranja prijav vam sporočim osebo (izbrano z žrebom), kateri pošljete darilce v vrednosti 5-10 €.
Darilo pošljete najpozneje do sobote, 23. decembra 2017.
Vaši osebni podatki se zbirajo samo z namenom igre obdarovanja in se po koncu igre izbrišejo.
Prijave potekajo od danes do 8. 12. 2017.
Nato preko zasebnega sporočila dobite podatek o tem, kdo je vaša oseba, ki jo boste obdarili.
Pogoji za sodelovanje:
1.) sodelovanje na forumu v letu 2017
2.) resen pristop, darilo resnično pošljete in nato tudi poslikate svoje prejeto darilo in slike objavite v tej temi.
1) haley
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
1) haley
2) sarissima
(Mene bolj ko saarijarvi skrbi sunshine
)
2) sarissima

(Mene bolj ko saarijarvi skrbi sunshine

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
4) saarijarvi in 5) Exit (kokr vem? Ja? Ne?
)

-
Wiii haley, kdaj dobimo svoje kozmoobdarovance?
Kaj pa Led Zeppelin? A se ni nekaj javljal da bo on tudi? Deeej pridi LZ! We need you!
Kaj pa Led Zeppelin? A se ni nekaj javljal da bo on tudi? Deeej pridi LZ! We need you!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Tudi jaz prejela darilo od cosmo božičke mislim,da je bolj božiček..Hvala ti za super darilo,vse bo šlo v promet in hvala za lepo čestitko.
http://shrani.najdi.si/?46/rL/3nsDbhBN/img2778.jpg
http://shrani.si/f/3L/Wy/2pua7dzP/img2779.jpg
http://shrani.najdi.si/?46/rL/3nsDbhBN/img2778.jpg
http://shrani.si/f/3L/Wy/2pua7dzP/img2779.jpg
-
Cosmo božička nisem bila deležna, sem pa dobila od svoje cosmobožičke paket! Objavim slikice čimprej, telefon mi niče na shrani.si dat 

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Doma so mi sporocili, da sem dobila paket iz Maribora - nisem prepricana, ce je od Cosmo bozicka ali skrite cosmobozicke (
) v vsakem primeru pa se lepo zahvaljujem
upam, da ga cimprej dobim v roke in odprem.
Paketek za mojo obdarovanko je sel danes na pot, predvidoma bo prispel kmalu po novem letu (ker ga, kot omenjeno, posiljam iz Irske).

Paketek za mojo obdarovanko je sel danes na pot, predvidoma bo prispel kmalu po novem letu (ker ga, kot omenjeno, posiljam iz Irske).

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov