Koliko ste v resnici podobni svojim avatarjem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Torej, zanima me, koliko ste v resnici podobni sliki, ki jo imate v profilu?
Imam namreč občutek, da marsikdo podzavestno povezuje videz na sliki z dejanskim videzom osebe, ki sodeluje na forumu. Jasno, da ne v primeru, če to osebo pozna tudi v živo in jasno da ne, če ima nekdo v avatarju sliko pirovske steklenice, saj vsi vemo, da ne more tako izgledati. Vsaj upam.
Meni recimo se je zgodilo, da me je neka članica imela za brkatega 60- letnika Pa sem daleč od tega.
Imam namreč občutek, da marsikdo podzavestno povezuje videz na sliki z dejanskim videzom osebe, ki sodeluje na forumu. Jasno, da ne v primeru, če to osebo pozna tudi v živo in jasno da ne, če ima nekdo v avatarju sliko pirovske steklenice, saj vsi vemo, da ne more tako izgledati. Vsaj upam.
Meni recimo se je zgodilo, da me je neka članica imela za brkatega 60- letnika Pa sem daleč od tega.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sem ženska in imam lase. In tako pohlevno dušico kot Sansa tudi.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm..haha. Jaz, ko vidim svoj avatar, nekako vidim neko masko..ki se pač topi..oseba, ki jo nosi ni najbolj srečna in zadovoljna..je obenem malo strašljiva in kaotična..hmm..pa ja malo že odseva mene. Vsak izbran avatar odseva nosilca pa naj bo to majhen ali velik spekter..
Če pa gledam samo videz heh, pa ja, sm ženska, mam še kr velike oke, ampak ne tok včasih se obnašam kot klovnesa in občasno sem tud mal scary.
Če pa gledam samo videz heh, pa ja, sm ženska, mam še kr velike oke, ampak ne tok včasih se obnašam kot klovnesa in občasno sem tud mal scary.
It was forever..but it didnt last long..
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Sarissima napisal/-a:Sem ženska in imam lase. In tako pohlevno dušico kot Sansa tudi.
In si poročena s pritlikavcem? Čisto tako off topic, meni so bolj všeč ženske s takšnim značanejm kot ga ima tista ygritte al kaj je že, v glavnem una, ki je zavita v 7 kožuhov...daenerys je sicer vroča (v več pomenih te besede) sam je pa weird psiho, take ženske bi se bal, priznam.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
no.. jaz nisem blond (kao), nimam ogromnih obrvi, nisem buckasta, ampak kljub temu jih dost reče, da sem ji podobna (khaleesi), po zunanjosti in notranjosti, tak da ne vem no.
point je itak zmajček in to da ga hrani + lepe barve in neizstopajoč avatar
point je itak zmajček in to da ga hrani + lepe barve in neizstopajoč avatar
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dobr da je khaleesi buckasta. Jaooooojjjjj cosmopolitanforum.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov