Danes se moram pohvaliti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
*Žuža* napisal/-a:* Da sem danes prelaufala prvi DM-ov tek...I feel good, tanananana!
*priznam da tole zgornje priznanje morda bolj spada v rubriko "se moram pohvalit, da..."
S čim se imate torej danes za pohvaliti
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tale tema bo itak naletela na negativen odziv, ker je zavist pri nas folklora naroda, saj se vsakega, ki je na nekaj pri sebi ponosen in to pove tudi na glas, označi kot samovšečnega.
In da ne bom nadaljevala OT, bom za razliko od nekaterih še sama prispevala, na kaj sem ponosna - trenutno najbolj na to, da sem šla ta vikend ven, a vseeno nisem prespala pol dneva, pač pa sem naslednji oz. še isti dan bila že pri močeh (hvala kvalitetnemu viskiju).
Aja, in pa ponosna sem na to (v tem kontekstu), da četudi dosti pijem kakšen vikend, ne delam bedarij zaradi katerih bi me bilo še lep čas sram.
In da ne bom nadaljevala OT, bom za razliko od nekaterih še sama prispevala, na kaj sem ponosna - trenutno najbolj na to, da sem šla ta vikend ven, a vseeno nisem prespala pol dneva, pač pa sem naslednji oz. še isti dan bila že pri močeh (hvala kvalitetnemu viskiju).
Aja, in pa ponosna sem na to (v tem kontekstu), da četudi dosti pijem kakšen vikend, ne delam bedarij zaradi katerih bi me bilo še lep čas sram.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na kateri del sem ponosna, sem napisala. Iti ven pa je tudi nekaj, česar se mora človek sramovati (očitno) po tvojem.
Jaz sem vstala med 7. in 8., pa sem spila nekoliko več kot enega Radlerja, tak da ...
Lahko bi napisal dejansko na kaj si ponosen, če maš na kaj bit, ne da iz dolgčasa komentiraš moj post, ki je bil mišljen malo za šalo malo zares, če bi znal brat med vrsticami seveda, in da ne bi bili samo OT, kot je tukaj v navadi.
Jaz sem vstala med 7. in 8., pa sem spila nekoliko več kot enega Radlerja, tak da ...
Lahko bi napisal dejansko na kaj si ponosen, če maš na kaj bit, ne da iz dolgčasa komentiraš moj post, ki je bil mišljen malo za šalo malo zares, če bi znal brat med vrsticami seveda, in da ne bi bili samo OT, kot je tukaj v navadi.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Treba je bit ponosen na to, da greš ven, ker večina ljudi se smili sama sebi pa joka doma, a so asocialni ko drek in vsaka družba je preslaba za njih. no ne lih večina ampak kr dosti je takih + tisti, ki so pripopani na fejsa itd. po cele dneve in pol posledično še večere, noči..
Sem ponosna, da pazim, da na dan nisem več za računalnikom, kot pa da prečekiram ta forum in gmail, če sploh. Izjema seveda, ko delam za šolo al pa ko mam muziko narejeno.
In sem ponosna, da sem se končno spravila k frizerju, ki je btw strašnoooo daleč in se mi zato nikoli ni dalo(sosed).
Sem ponosna, da pazim, da na dan nisem več za računalnikom, kot pa da prečekiram ta forum in gmail, če sploh. Izjema seveda, ko delam za šolo al pa ko mam muziko narejeno.
In sem ponosna, da sem se končno spravila k frizerju, ki je btw strašnoooo daleč in se mi zato nikoli ni dalo(sosed).
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
dans mi je uspelo prit na job še celo deset minut prej, namesto tradicionalno 3minute prepozno stem, da sem se zjutraj še ful cartala, se spodobno oblekla in skuhala/spila kavo! epic dosežek zame!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
da sem živ, zdrav , poskočen ....
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov