a
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
..
Zadnjič spremenil pikapoka123, dne 26. Sep. 2013 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Meni je kul, vsak naj počne tisto kar ga osrečuje in ga sprošča.
Meje se itak brišejo, ženske ki vozijo motor niso možače niti lezbijke, moški ki plešejo ali kuhajo pa niso softiči.
Ženska na motorju je kul.
Meje se itak brišejo, ženske ki vozijo motor niso možače niti lezbijke, moški ki plešejo ali kuhajo pa niso softiči.
Ženska na motorju je kul.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
Jz vozim motor... Aprilio shiver...750 kubični motor. Pa sm velka 170 cm in mam 50 kg...se prav niti mal možača, vsi so šokirani, k jim povem
Sam vožnja z motorjem me res ful sprosti. A je tuki gor še kkšna, k ima motor? 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
sm00tka napisal/-a:Jz vozim motor... Aprilio shiver...750 kubični motor. Pa sm velka 170 cm in mam 50 kg...se prav niti mal možača, vsi so šokirani, k jim povemSam vožnja z motorjem me res ful sprosti. A je tuki gor še kkšna, k ima motor?
Nimam ga jaz osebno, se pa večkrat peljem s kolegom, ki ima pol cestnega Kawasakija, pa tudi ena taka družba smo (štirje), ki se večkrat peljemo z motorji kam na izlet.

Ne povezujem žensk, ki vozijo motor, z možatostjo. Jaz sem tudi drobcena, pa sem rada sopotnica na motorju, pa tudi moja sošolka iz srednje šole je majhna in suhcena, vozi pa motor.

-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Prva asociacija za punce, ki vozijo kak težji motor in so motoristično napravljene je seksapil. Mi čist fajn zgledajo. Če vozjo dobr in varn pa še tok bolš! Zanimivo pa, da me tipični motoristi (dolgi lasje, brada) ne privlačjo, sm bl navdušena nad netipičnimi predstavniki motoristov.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov