Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ne prefina, ampak preprosto mi stil teh trgovin ne odgovarja. Vsakič, ko vstopim, odidem razočarana in to že vsaj 5 let
všeč so mi funti, tudi zaradi spominov, pa tudi Elizabeta mi paše na njih
a za kaj načrtno varčuješ? za kaj?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
odvisno kaksna. provokacije znajo bit super.. ce me kdo sprovocira v negativnem smislu, udarim nazaj, ce je pa nesmiselna pa se ne ukvarjam z njo.
------------------------------------------------
zakaj je bil tvoj zadnji res dober zur tako dober?
------------------------------------------------
zakaj je bil tvoj zadnji res dober zur tako dober?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
zato ker ni vse splanirano. ni vse "ob uri". bil je rojstni dan prijateljice. ko je bilo gor že ful folka še mi bila hrana pripravljena in zato ni nobeden paničaril (sploh pa ne ona sama), plesati se je začelo spontano in ne ker "bi bil čas", pilo se je kar je kdo od kje privlekel, kadilo se je kar je kdo od kje privlekel, spalo se je natrpano in nobeden se ni sekiral, če je kdo kje sexal, če jekdo smrčal,... aja- glavna je pa prava posadka.
zakaj je bil tvoj zadnji slab žur tako slab?
zakaj je bil tvoj zadnji slab žur tako slab?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zato, ker je nenapovedano začel padat dež, ko smo se že odpravili na destinacijo, in potem je vse skupaj odpadlo, pa nismo vedeli kam it, pa smo šli v eno beznico na drink, ampak jaz sem hotela it še kam in sem šla še v eno diskoteko, kjer pa se je en zoprn tip skoz neki drl v mikrofon (kao animator, moderator, whatever) in ni enega dobrega komada pustu celega da se odvrti.
ponavljam
ponavljam
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
slab razpored placov je bil menda glavni krivec (poleg "zaključene družbe v zalkjučeni družbi") da smo si ob pol 2 štirje naročili taxi in šli spat. ne moreš met fešte tako da se v enem placu je (hrana) in se tam zasidra 10 folka, 5 parov in se tam menijo koliko ima kdo izpitov in kak delovni cajt ma kdo. ostali pa visijo/mo v zunanjem placu, ki je od taprvega ločen s konkretno dolgim hodnikom v katerem se vrti muzika. WhAt? te mine lajf.
kako pogosto žuraš?
kako pogosto žuraš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne. Skoraj, ampak pfiiuuu ne.
Kakav/bela kava/home made kapučino?
Kakav/bela kava/home made kapučino?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov