kako je nastal svet? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
nikjer na formu nisem zasledila te teme... če slučajno obstaja prosim da temo prestavite
uglavnem zanima me vaša najbolj logična teorija kako je nastala zemlja, ljudje? je bilo to delo neke višje sile? veliki pok? kako je prišlo do velikega poka, če nazačeku ni bilo nič?
o tem se da veliko razpravljati

uglavnem zanima me vaša najbolj logična teorija kako je nastala zemlja, ljudje? je bilo to delo neke višje sile? veliki pok? kako je prišlo do velikega poka, če nazačeku ni bilo nič?
o tem se da veliko razpravljati

- Nalivnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2011
Ufff, če vprašaš mene, ti lahko sfilozofiram do konca, ampak bom povedala na kratko
Torej, danes je na Zemlji veliko vrst živali, rastlin, prisotni smo tudi ljudje. Vsi mi smo se morali iz nečesa razviti. Tako pridemo do predhodnikov današnjih vrst, sama menim (oz. mislim, da sem prebrala nekje), da smo imeli skupnega prednika. Ta naj bi živel v vodi in potem se je iz njega razvila vrsta, ki se je preselila na kopno.
In da je morje lahko nastalo, je nekje morala biti Zemlja. Ta naj bi nastala z velikim pokom, kjer se je skupaj z drugimi planeti odcepila od Sonca. Tu mi ni ravno jasno, zakaj se potem nonstop vrtimo okoli sonca in nas ne odnese dalje, in pa tudi če nas je že odneslo in nas postavilo na tirnice, kako ravno tak vrstni red? Planeti namreč niso postavljeni po velikosti (če veš kaj mislim
) Sonce naj bi nastalo nekje v našem vesolju, do tu nekje pa mislim, da so raziskali znanstveniki in sestavljali svoje teorije. Drugače pa vedno obstaja vprašanje: Kaj je za našim vesoljem? In sama menim, da je naše vesolje le majhen košček k nečemu večjemu. Nekako pa je moralo nastati tudi tisto, ampak s tem pa se mi ne da nadaljevati... 

Torej, danes je na Zemlji veliko vrst živali, rastlin, prisotni smo tudi ljudje. Vsi mi smo se morali iz nečesa razviti. Tako pridemo do predhodnikov današnjih vrst, sama menim (oz. mislim, da sem prebrala nekje), da smo imeli skupnega prednika. Ta naj bi živel v vodi in potem se je iz njega razvila vrsta, ki se je preselila na kopno.
In da je morje lahko nastalo, je nekje morala biti Zemlja. Ta naj bi nastala z velikim pokom, kjer se je skupaj z drugimi planeti odcepila od Sonca. Tu mi ni ravno jasno, zakaj se potem nonstop vrtimo okoli sonca in nas ne odnese dalje, in pa tudi če nas je že odneslo in nas postavilo na tirnice, kako ravno tak vrstni red? Planeti namreč niso postavljeni po velikosti (če veš kaj mislim

Nasmehni se dnevu in dan se bo nasmehnil tebi. 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vesoljci.
..čeprav tud tole od Tearjerker je

..čeprav tud tole od Tearjerker je

Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov