hec po telefonu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FashionLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2010
Hvala vsem za odgovore =)
čeprav še vedno mislim, da je bil to hec..
in vsak normalen človek bi to vzel kot hec.
ne bi rekla, če bi bilo kaj drugega...ampak par sporočil ? =)
rajši vidim da sem 20letnica, ki se znam pohecati
kot pa 19letnica vsa zakompleksana,
ki ima zakompleksanega 30letnega tipa,
ki ne pozanata heca =)
čeprav še vedno mislim, da je bil to hec..
in vsak normalen človek bi to vzel kot hec.
ne bi rekla, če bi bilo kaj drugega...ampak par sporočil ? =)
rajši vidim da sem 20letnica, ki se znam pohecati
kot pa 19letnica vsa zakompleksana,
ki ima zakompleksanega 30letnega tipa,
ki ne pozanata heca =)
Zadnjič spremenil FashionLady, dne 06. Dec. 2010 0:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No ok jz ti bom pa mal drgač odgovorila..tvoja kolegica je res preveč burno odgovorila in je fucking idiotic, da ti gre po opravičilu še naprej pizdit o tem in clo naščuva svojega fanta(res je, da si ti otročja s tem, kar si pisala, sam ona je pa s tem še 1000x bolj), da kliče tebe in tvojo mami in se dere na vaju LOL.
It was forever..but it didnt last long..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
res da je pune brezvezna šala, hkrati pa je prijateljica pretiravala, tudi njen fant.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- FashionLady
- Sramežljivka
hwala vsem...drgač pa kot sem rekla..bil je hec..res da mogoče malce krut ampak useeno...vsak je kdaj naredil kakšno neumnost...
čepraw sem stara 20let poznam hec in meni se to zdi hec.. =) če se komu ne zdi pač...ljudje smo drugačni...
glede na njene scene in vse..bi človek sklepal da bo za njo tudi hec...vendar glede na to da je stara 19 let, se ima za 26letnico, da se ne zna sama zmenit, da reče da je kul potem pa fanta meša v to...HALO...saj nisem stara 12let, da se mora mami umešavat..
čepraw sem stara 20let poznam hec in meni se to zdi hec.. =) če se komu ne zdi pač...ljudje smo drugačni...
glede na njene scene in vse..bi človek sklepal da bo za njo tudi hec...vendar glede na to da je stara 19 let, se ima za 26letnico, da se ne zna sama zmenit, da reče da je kul potem pa fanta meša v to...HALO...saj nisem stara 12let, da se mora mami umešavat..
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Lahko bi se pohecala na drugačen način ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pa kaj ste vsi tok paranoid. Men se zdi reakcija kolegice velik hujša od heca. Mislm ok, krut hec je..ampak potem, ko je zvedla kdo je in se ji opravičla..nimaš kaj reagirat tko glupo da greš fantu tožarit in kličeta NJENO MAMO. Mislm..ena bolj retarded od druge ampak definitivno je bolj retarded kolegica, ki je tko reagirala.
It was forever..but it didnt last long..
- FashionLady
- Sramežljivka
hm... po resnici če bi jaz dobila tako sporočilo...(ker sem ga že..tudi od nje vendar po fake facebooku) =) ...pogledaš sporočilo, zbrišeš in si mislliš svoje..nekdo ima preveč časa.. =) jbg... živiš dalje...če ti še naprej piše..pustiš...naj piše...po svetu so razni čudni ljudje =)
če piše več dni..ukrepaš...ne pa po 5ih smsjih... =)
če piše več dni..ukrepaš...ne pa po 5ih smsjih... =)
- FashionLady
- Sramežljivka
Mr. Nobody napisal/-a:Lahko bi se pohecala na drugačen način ...
lahko bi se... vendar se mi je to..za njo..zdelo smešno =)
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Pozabil sem omeniti, da se mi pa kljub vsemu zdi reakcija kolegice pretirana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov