cosmo horror
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
pozdrav vsem... iz preprostega heca se je resno razvila ideja, da bi snemali grozljivko. kako bo stvar potekala je odvisno od vseh, ki se boste prijavili in od motiva ki si ga bomo izbrali.. torej pustimo še vse odprto. snemanje bo potekalo tako, da bomo vlge razdelili, vsak bo vedel, kaj na posneme in nato vse skupaj združili...
tisti ki pa se želite prijavit, pa se dodajte na seznam:
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
lep pozdrav in z idejami na dan
tisti ki pa se želite prijavit, pa se dodajte na seznam:
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
lep pozdrav in z idejami na dan
Zadnjič spremenil kinna, dne 30. Okt. 2009 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- kinna
- Kofetarica
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
no pravkar mi je padla na miseu ena ideja... vse smo kolegice in preko neta klepetamo o neki psiho zgodbi (kot ponavadi folk v grozlivkah...) in nato se tisto uresniči in mi po vrsti umiramo. tak da ubistvu bi lahko vse ble doma,lahko bi vsaka zase snemala in nebi blo nobene panike... torej?
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
no pravkar mi je padla na miseu ena ideja... vse smo kolegice in preko neta klepetamo o neki psiho zgodbi (kot ponavadi folk v grozlivkah...) in nato se tisto uresniči in mi po vrsti umiramo. tak da ubistvu bi lahko vse ble doma,lahko bi vsaka zase snemala in nebi blo nobene panike... torej?
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
kinna napisal/-a:1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
Brez povratka
- kinna
- Kofetarica
to si itak lahko pol vsak namisli dalje...
torej zgodba:
prijateljice se slišijo po dougem času preko cosmo foruma. na njem klepetajo o mitu o strašljivi punci, ki jo je mama stradala, nato pa je umrla in da baje ubije vsakega, ki ji pride na pot. dostii deklet pa se dela norca. nato umrejo vse punce (vsaka torej posname nek motivček na kakšen način bo umrla, kaj vse se dogaja, ipd...) le ena preživi in ugotovi kdo je to in kaj se je dogajalo... in na koncu naredi lep pogreb...
no? lahko še katera kaj doda??
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
6.Tammy_De
torej zgodba:
prijateljice se slišijo po dougem času preko cosmo foruma. na njem klepetajo o mitu o strašljivi punci, ki jo je mama stradala, nato pa je umrla in da baje ubije vsakega, ki ji pride na pot. dostii deklet pa se dela norca. nato umrejo vse punce (vsaka torej posname nek motivček na kakšen način bo umrla, kaj vse se dogaja, ipd...) le ena preživi in ugotovi kdo je to in kaj se je dogajalo... in na koncu naredi lep pogreb...
no? lahko še katera kaj doda??
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
6.Tammy_De
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]