akta al zvezki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Zame je akta taprava, ker hočem imeti zvezke preveč urejene in jih na koncu sploh nimam potem.
Poleg tega pa imaš lahko vsak dan minimalno listov s sabo in doma zalogo učnega materiala. Zakaj bi težke zvezke nosila, če rabiš 10 listov? No in mogoče še zapiske od prejšnega predavanja/vaj. Veliko sreče, js vsako leto obupam
Poleg tega pa imaš lahko vsak dan minimalno listov s sabo in doma zalogo učnega materiala. Zakaj bi težke zvezke nosila, če rabiš 10 listov? No in mogoče še zapiske od prejšnega predavanja/vaj. Veliko sreče, js vsako leto obupam
A goal without a plan is just a wish.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Akta je brezveze...če nosiš na faks samo liste se zna zgodit da se razletijo po tleh ali kaj podobnega, to pa ni niti malo fajn. Zvezki so še vedno zakon, če mene prašaš...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
zvezek je dpbra zadeva če hočeš met vse lepo po vrst in po predalčkan jz prisegam na akto čeprou po pravic povedan pol za učenje rabm lep cajt da vse posortiram pa še če sem kaj mankala itd itd. sam še zmeri maš mapce, za kake vaje not vlagat in tako,...in tud pol ko izpit nardiš lepo liste daš v eno mamco in deleč deleč v predal in maš akto spet za drugo leto. nevem no..akta je zakon, čeprou maš velik dela z sortiranjem ( ne vsi samo jz k mam vse pomešan )
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
ja se mal opravičujem za tiskarske napake se zgodi..
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
Mnja, jaz sem za zvezke. Odvisno kak tip človeka si. Če boš redno hodila na predavanja, potem zvezek. Ker maš vse lepo po vrsti. Če pa jih spuščaš, potem v zvezku nimaš lih urejenih zapiskov in je bolj fajn akta kjer lahko vmes dodajaš liste.
Sam men je smotano nosit tako veliko mapo vedno sabo. Brezveze. Pol pa liste daješ ven pa not pa se zgubijo, pa še ko kopiraš zapiske je težje če posodiš liste, ker nazaj itak pride vse pomešano.
Zvezki!!
Sam men je smotano nosit tako veliko mapo vedno sabo. Brezveze. Pol pa liste daješ ven pa not pa se zgubijo, pa še ko kopiraš zapiske je težje če posodiš liste, ker nazaj itak pride vse pomešano.
Zvezki!!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
maissi napisal/-a:Odvisno kak tip človeka si. Če boš redno hodila na predavanja, potem zvezek. Ker maš vse lepo po vrsti. Če pa jih spuščaš, potem v zvezku nimaš lih urejenih zapiskov in je bolj fajn akta kjer lahko vmes dodajaš liste.
Če je bodoča brucka to pomeni, da bo faks sigurno meu že bolonjca, to pa avtomatsko pomeni obvezna predavanja.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
ma pomojem je akta boljša
Selvedin&Mihaela
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
AKTA! Že od 2.letnika gimnazije. Si poskušam vsaj 1× na teden uredit vse, pa lepo zložit vsak predmet v svojo mapo doma. Še posebi fajn je, če majkaš, pa dodaš le liste.
Če si vsaj malo zorganizirana, ti akta ne bo delala problemov. Da bi nosila vsak dan po npr. 4 zvezke na faks me lih kap.
Če si vsaj malo zorganizirana, ti akta ne bo delala problemov. Da bi nosila vsak dan po npr. 4 zvezke na faks me lih kap.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
js sm tut za zvezke. kot prvo vzameš sabo samo tistega, ki ga rabiš, lažji so (razen če boš vsak dan devala vn pa notr liste od ostalih predavanj, kar je pa zamudno in ful bedno za delat), lažji se piše (če listov ne devač vn, če pa liste devaš vn pa notr se ti pa dost hit zmečkajo). pa tut če komu posodiš, daš lepo zvezek, tam moreš pa mape nosit da daš ntr zvezke pa večja vrjetnost je, da ti bojo zmečkano vrnli sm mela eno leto akto pa nikoli več
Make music, not war
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Res ne vem kaj ene delate z aktami... Sicer js nimam več Akto, ampak eno navadno mapo (ki je lih ene 2-3 cm debela) in aktine liste v njej. Pa dam notr ene 50 listov in imam zadost za en teden, potem ko jih pa popišem, pa dodam nove liste, pustim le zadnjega od vsakega predmeta (ki še ni popisan).
Pa na vsak list napišem datum in predmet ter skupno številko lista- brez tega bi se tud js že zgubila. Sam zorganizirat se je treba.
Pa nebi se mi dal vsak dan zvezke premenjat, pa za vsak predmet po 5 zvezkov kupovat.
Pa na vsak list napišem datum in predmet ter skupno številko lista- brez tega bi se tud js že zgubila. Sam zorganizirat se je treba.
Pa nebi se mi dal vsak dan zvezke premenjat, pa za vsak predmet po 5 zvezkov kupovat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov