Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Tamarra* napisal/-a:Kje se da dobit zvezke po naročilu - s tem je mišljeno to, da je na ovitku recimo slika, ki si jo sam posnel?
iz teme št. 6#, ker tam verjetno ne bo noben več gledal
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
NOVO VPRAŠANJE
Včeraj sva šli z mami na kocert dalmatinske klape in smo bile čist navdušene in jo bi zdej rada presenetila za rojstni dan s kakšnim cd-jem na katerega bi presnela najbolj znamenite in znane dalamtinske pesmi, ki jih izvajajo klape...ker ne obvladam glih tega področja, bi vas prosila za pomoč, nasvete, predloge... hvalaaaa
Včeraj sva šli z mami na kocert dalmatinske klape in smo bile čist navdušene in jo bi zdej rada presenetila za rojstni dan s kakšnim cd-jem na katerega bi presnela najbolj znamenite in znane dalamtinske pesmi, ki jih izvajajo klape...ker ne obvladam glih tega področja, bi vas prosila za pomoč, nasvete, predloge... hvalaaaa
- lauren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
NOVO VPRAŠANJE
Na vseh petrolovih servisih lahko po novem plačujemo tudi z Moneto. Zanima me, ali lahko na tak način plačam tudi bencin ali samo tisto, kar pač kupim v Hip Hop trgovini. Sem že gledala na strani od Petrola, vendar ne piše nič o tem.
Na vseh petrolovih servisih lahko po novem plačujemo tudi z Moneto. Zanima me, ali lahko na tak način plačam tudi bencin ali samo tisto, kar pač kupim v Hip Hop trgovini. Sem že gledala na strani od Petrola, vendar ne piše nič o tem.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Novo
Mene pa zanima, če je možno, da maš valovite lase samo zadi, nad tilnikom? Ker ko si na zraku posušim lase so tm kr valoviti, tko mal, par valčkov Al je to normalno? Moja mami ma valovite lase, jst pa ne, a je možno, da sm podedovala 1/5 valovite glave?
Mene pa zanima, če je možno, da maš valovite lase samo zadi, nad tilnikom? Ker ko si na zraku posušim lase so tm kr valoviti, tko mal, par valčkov Al je to normalno? Moja mami ma valovite lase, jst pa ne, a je možno, da sm podedovala 1/5 valovite glave?
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
je možno js sm mela včasih ravne, pol sm v pol leta dobila čist nakodrane, zdej mam pa do polovice dolžine ravne, naprej mal nakodrane, pa vmes kak koder mogoče se ti še kej spremeni. js si jih pa kr pegam, kr mi to ni všeč
a mi lah prosim še enkrat poveste, kolk je tečaj € - $? hvala
a mi lah prosim še enkrat poveste, kolk je tečaj € - $? hvala
Make music, not war
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
moj mi je sporocu da je soncek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov