Kraja v trgovini

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 09. Jun. 2009 15:46

Torej, to sem našel na forumu 24ur.

\'\"Spoštovani\'\"

(v narekovaju, ker vas težko spoštujem zaradi takih
nekvalitetnih in senzacionalističnih člankov)

Sporočam vam in obiskovalcem vaše spletne strani, da sem vas prijavil informacijski pooblaščenki, zaradi javne objave posnetkov, na katerih sem posnet pri opravljanju vsakodnevnih opravil.
Poleg tega sem preko svojega odvetnika vložil tožbo proti vam in odgovornemu uredniku gospodu Bojanu Travenu.
Dodatna tožba sledi, saj namigujete, da naj bi ukradel aparat za zabijanje žebljev. To je očitna laž, saj sem aparat (kompletom žebljev) kupil, kar lahko dokažem z računom. Aparat CN890s proizvajalca Max je sicer vreden 1235 Eu.
V kolikor se javno ne opravičite sledi dodatna tožba!

S pozdravi T.K

To je napisal eden izmed uporabnikov tega foruma, ker so ga posneli pri kraji. Sicer posnetek, ki je bil na Svet res ne dokazuje, da je ta oseba kradla, vendar obstaja še en drugi posnetek, ki to lepo dokazuje.

Tiste, ki vas zanima si to le oglejte...(kratek posnetek)
http://www.youtube.com/watch?v=Xd3p0EaUlec

Obtoženi je na ta posnetek odgovoril takole:

Hrcek, tudi vaš video ne dokazuje ničesar.
Če sem si kladivo že dal za hlače, to še ne pomeni, da ga nisem plačal! Če bi se kdaj ukvarjali z zabijanjem žebljev, bi vedeli, da je potrebno preveriti ali je orodje priročno-v tem primeru sem samo preveril, če ga je možno nositi za hlačami-kar pride v poštev kadar imaš pas za orodje poln-izkazalo se je, da se da.
Še enkrat vas opozarjam, da v kolikor nimate kakih konkretnih dokazov me ne obtožujete kraje!!
Marsikdo se je obregnil ob moj BMW- ni potrebno imeti veliko denarja ali biti kriminalec, da imaš tak avto!
Jaz delam pošteno, imam svojo obrt in nehajte me žaliti, saj mi s tem delate tudi poslovno škodo!
Danes so mi odpovedali že 7 naročil, zaradi vašega blatenja!!
Ostalim se zahvaljujem za podporo, od Sveta pa še vedno pričakujem odgovor in opravičilo.

Me prav zanima, če je ta oseba le ''probala, če orodje gre za pas''. :D :D :D

Kaj menite vi? :wink:
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 09. Jun. 2009 16:13

ja težko je met mnenje o nečem, če ne veš kaj je resnica :wink: in isto velja za tiste, ki koga obtožujejo - brez dokazov ne morš nekoga blatit, ker mu lahko narediš krivico (in še kaj drugega, kar se zapomni za cel lajf). dokler ni verodostojnih dokazov, se ne morš it igric kot v osnovni šoli, halo :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 16:41

Najprej, o Svetu ne bom izgubljala besed, ker se res ne splača, ker imam o njih samo negativno mnenje... To zame sploh ni medij.

Glede kraje pa... Ja, sej neveš, no. Kaj mene briga, če je tip samo probal, če gre orodje za pas. Važno je, da ima račun in da ga lahko pokaže kadarkoli. Je pa sicer res, da ne more medij (kar pa Svet sploh ni) kar tako kazati posnetkov, ni pa v nič prepričan. To samo pokaže njihovo neprofesionalnost.

In še to... Tip se je postavil direktno pred kamero, izgledal je res, kot da dela nekaj "usakdanjega", nič ni zgledal živčen, nič se ni oziral okrog in opazoval, če ga kdo mogoče vidi... Ja, seveda, kradel je.( :roll: )
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 09. Jun. 2009 16:45

Jst upam, da jih res tožjo, ker Svet je obup, iz muhe delajo slona, ker pač za 2 uri dogajanja vsak dan v Sloveniji pač ni.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 09. Jun. 2009 16:46

Kaj pa je še bolj verodostojen dokaz,kot posnetek,ki prikazuje,kako si tlači orodje za hlače?Izgovori v tem pri tem primeru so smešni in otročji.
Nekako dvomim,da je z aparatom v hlačah odkorakal do blagajničarke in potem pred njo to vlekel iz njih?! :eek:
Torej odgovor na tvoje vprašanje-mislim,da je orodje želel ukrasti.
Zadnjič spremenil PeggySue*, dne 09. Jun. 2009 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 09. Jun. 2009 16:47

Ne bom sodila ali je kradel ali ne, po tem posnetku se pač ne vidi.
Ti pa lahko povem, da tisti, ki ne kradejo prvič, znajo krasti tako, da zgleda vsakdanje. Če bo nekdo videl nekoga, ki se ozira okoli in gleda, kdo ga bo videl, bo gotovo postal pozoren nanj, če pa bo ta oseba mirno pregledala situacijo in samo obrnila glavo in videla vse, se naredila da dela nekaj najbolj običajnega (lahko da to za osebo tudi je najbolj običajno), pa bo veliko manj pozornosti pobrala.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Jun. 2009 16:48

sicer nevem kakšne namene je imel tale gospod,vsekakor je pa res, da se mašince tud na takle način sprobava.Moj fant je mizar in ko kdaj kej kupuje enako sproba če ni pretežka, da zatakne za hlače, ampak prej opozori prodajalca oziroma to naredi pred njim.sicer se sliši smešno, ampak je fajn, da če maš recimo prnest ceu kup stvari v četrt štuk,pa da ne rabiš it še enkrat smao po mašinco in kšne male kose, je vredno prej ugotovit, al se da zadeve prnest tud na kakšen mal bolj neobičajen način.
Nebi pa samo Sveta krivila, ker je verjetno dotična štcuna tud svoje mreže upletla, ko je posnetek medijom poslala.In čemu, če to sploh naj nebi bila kraja in če je človek to mašino kupu? :gruebel:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 16:49

Sestavjanka, ja, ampak to še ne pomeni, da ta oseba krade. Kot sem rekla, če ima račun, naj ga pokaže in mirna Bosna.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 09. Jun. 2009 16:55

*purple* napisal/-a:sicer nevem kakšne namene je imel tale gospod,vsekakor je pa res, da se mašince tud na takle način sprobava.Moj fant je mizar in ko kdaj kej kupuje enako sproba če ni pretežka, da zatakne za hlače, ampak prej opozori prodajalca oziroma to naredi pred njim.sicer se sliši smešno, ampak je fajn, da če maš recimo prnest ceu kup stvari v četrt štuk,pa da ne rabiš it še enkrat smao po mašinco in kšne male kose, je vredno prej ugotovit, al se da zadeve prnest tud na kakšen mal bolj neobičajen način.
Nebi pa samo Sveta krivila, ker je verjetno dotična štcuna tud svoje mreže upletla, ko je posnetek medijom poslala.In čemu, če to sploh naj nebi bila kraja in če je človek to mašino kupu? :gruebel:

Men se tud zdi,da se prodajlaca prej obvesti o tem,če bi na tak način nekaj preizkušal.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 09. Jun. 2009 18:34

a si v trgovini namesto da bi vzev voziček al pa košaro kr u žepe nabulaš??? js glih ne vrjamem v to. sicer pa imajo tudi pri blagajni najbrž kamere in so posnele če je mašinco vrgo na tekoči trak al pa ne...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jun. 2009 19:24

kaj pa če je eno sunil, drugo pa plačal? :D

kakorkoli, ne zdi se mi primerno nekoga takole obtoževati...razen...če so ga dobili, bi morali poklicati policijo ali kako drugače ustrezno ukrepati, ne pa da so posnetek prodali/poslali rumeni televiziji, ki je vse skupaj napihnila in naredila senzacijo dneva!

če tip res ni kradel in če bo res tožil, me prav zanima sodba! :)
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 09. Jun. 2009 19:37

MilkyWay napisal/-a:Sestavjanka, ja, ampak to še ne pomeni, da ta oseba krade. Kot sem rekla, če ima račun, naj ga pokaže in mirna Bosna.

Tudi jaz sem rekla da te situacije ne komentiram :D
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 09. Jun. 2009 20:11

kinna napisal/-a:a si v trgovini namesto da bi vzev voziček al pa košaro kr u žepe nabulaš???

Ej, pa se kdaj zgodi, zadnjič sma šla s fantom v trgovino po nekaj piv, pa ni bilo tamalih košaric, samo vozički ... pa ok, sma pač v rokah nesla pive, ko sva pa šla mimo prigrizkov sva se pa spomnilo da bi bilo pistacijo tudi fino met, ampak je nisva mogla nesti v rokah, tako da je fant pač dal pivo v žep, da je imel roko fraj. Pa je lepo na blagajni pač najprej odložil na trak vse kar je imel v rokah, potem je pa še pivo iz žepa potegnil. Meni je bilo smešno, samo kaj češ :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Jun. 2009 22:38

PeggySue* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:sicer nevem kakšne namene je imel tale gospod,vsekakor je pa res, da se mašince tud na takle način sprobava.Moj fant je mizar in ko kdaj kej kupuje enako sproba če ni pretežka, da zatakne za hlače, ampak prej opozori prodajalca oziroma to naredi pred njim.sicer se sliši smešno, ampak je fajn, da če maš recimo prnest ceu kup stvari v četrt štuk,pa da ne rabiš it še enkrat smao po mašinco in kšne male kose, je vredno prej ugotovit, al se da zadeve prnest tud na kakšen mal bolj neobičajen način.

Men se tud zdi,da se prodajlaca prej obvesti o tem,če bi na tak način nekaj preizkušal.

ja men se tud to zdi logično.nevem usaj zame, bog nedej kšne bruke, da me kdo kej obtož, al pa da kšn varnostnik pride pome :eek: :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 09. Jun. 2009 22:56

Meni. biti. vseeno.

Čeprav ... bolje za Svet, da je res kradel.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov