koga mislite, da poznate v živo?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 28. Apr. 2009 12:25

Sem se zaradi preveč časa domislila, da bi se tukaj razodeli ali morda celo bolje spoznali, če bi napisali, za koliko oseb na forumu mislite
(predvidevate) ali pa veste, da jih v živo poznate?

Recimo da ste to ugotovili po nekaj očitnih podatkih, ki jih je tista oseba delila s forumaši, po sliki v kateri izmed tem ipd. :)
Mamo že temo katere uporabnice poznate, zdej bi pa lahko še tako mel :D
Da bi za koga prav vedela, to ne.
Now is your turn! :razz:
Zadnjič spremenil Lilah, dne 17. Maj. 2009 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Apr. 2009 12:49

Trenutno za nobeno ne vem da je na forumu pa da jo poznam že dalj časa, razen za tiste ki jih že v živo poznam :D , to jih je pa že kr veliko, sam da smo se pač spoznal prek foruma na mitingih...

Prov po podatkih sem pa mislm, da ugotovila za eno bejbo: bivšo sošolko.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 28. Apr. 2009 13:05

hm jaz pa ne vem če kero res poznam... mislim sigurno je gor kera, ki jo vsaj na videz poznam, sam da ne vem :) mogoče pa zame kdo ve, pa jaz ne vem, čeprav slike nisem nobene lepla v keri temi :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Apr. 2009 13:14

Jz poznam [She.], ampak nism kr ugotovila kdo je, ampak sm že prej vedla kdo je, ker se poznava. :D Druge nism nobene prepoznala kdo je pa tud ne vem, če bi hotla, da mene kdo spozna, ker mam rada anonimnost. Ne morem pa 2x rečt, da me ni kdo spoznau, ker vem, da znam bit učasih preveč očitna kdo sm. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Apr. 2009 13:16

Js poznam eno punco, za katero se trenutno ne spominim nicka, ker že vsaj pol leta ne sodeluje na forumu oz. je nehala sodelovat takrat, ko sem js začela. Ona tako verjetno ne ve kdo sem jaz. Prepoznala sem jo pa v temi, v kateri je napisala kako je njenemu fantu ime in iz kje je ter nato še preko določenih podrobnosti, ki jih je omenila v postih.
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 28. Apr. 2009 16:04, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 28. Apr. 2009 13:26

js poznam v živo Majako, Lejlo86, Jochija, Jagodko, Myflower (btw kje ste vsi???), vem kera je Purple ker jo mam na FB, kontaktirala sm pa tud z Yasmino, Migreno, Noangel pa Nio. Ampak to še prej... :wink:
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 28. Apr. 2009 13:32

Pa Tigi... z njo sva ble pa skor sosede včasih :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 28. Apr. 2009 13:37

Jst sm na zanimiv način spoznala oz. "skapirala" *hox*. Pravzaprav bi se itak slej kot prej spoznale, ampak ne bi vedle, da ubistvu komucirava tudi prek tega foruma.

Fora je bla v tem, da sta najina tipa sošolca iz srednje šole in še zdej kolega. In, da sm jst o njej poslušala že takrat, ko sta z njenim šele začenjala. :D

No, pol sm pa enkrat pr mojem na MSN vidla njegov kontakt in sm najprej pomislila od kod d fak ma moj tip med stiki *hox*. Ko sm mal bolj pogledala sm vidla da ma pač on identičn personal mesič kot *hox* in začela mal bol študirat. Ugotovila sm, da ime tipa, ki ga je omenla *hox* štima s tem "najinim" kolegom, kraj štima, vse štima. In pol sm jo valda takoj mogla vprašat. :D

Pol sta itak z njenim resno začela in zdej je moja. :P

Drugač sm pa v živo dolg nazaj spoznala tut *pupiko* (ki je zdej super zalublena, kokr vidim po njenem blogu :wink: ), pa Tamalo' sm srečala na faksu (miljon let nazaj), pa vrjetno še ktero, ki se je zdej ne spomnem.

Sem pa ene 3tedne nazaj, ko sem se peljala mimo Name vidla eno punco ob kteri mi je šinal v glavo, da je Poison. Zdej sm že pozabla kako je bla oblečena in vse, ampak še mi zdej ni jasno zakaj sm se spomnala na njo (oz. kako sm jo iz avta sploh opazla).

Prek MSN-ja pa tu in tam čvekam z red_rose, Jochiejem, Lariko,...

Sm mela šanso dost kul ljudi spoznat tuki. :cool:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 8. 2008
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tita123 » 28. Apr. 2009 13:40

Js pa poznam samo Jochija :D . Zlo fajn dečko :P
Najboljše šele prihaja...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Apr. 2009 14:06

Eno vprašanje :D : te tema ni namenjena temu koga s foruma poznamo; ampak če smo kerga poznanga odkril na forumu a ne?

Ker tista tema katera uporabnice poznate itak že obstaja.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 28. Apr. 2009 14:16

Ja, jst sem odkrila (oz. se je sama) eno punco :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 28. Apr. 2009 14:33

ŽuŽa napisal/-a:Eno vprašanje :D : te tema ni namenjena temu koga s foruma poznamo; ampak če smo kerga poznanga odkril na forumu a ne?

Ker tista tema katera uporabnice poznate itak že obstaja.

Jap :wink: Se mi zdi, da niso vsi zaštekali namena teme :D Kot sem že napisala, temo Katere uporabnice poznate že mamo, tole pa je tema o odkrivanju oseb, ki jih poznate (pa četudi samo na videz) :wink:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Apr. 2009 14:45

Jaz vem za dve. Ne bom razodela kateri :D
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evie » 28. Apr. 2009 15:09

Uh, js sem pa kr nekaj ljudi razkrinkala v vseh teh letih odkar berem in mal manj sodelujem na forumu. :wink: Najprej tri punce, ki so hodile na isto srednjo šolo kot jaz(eno zarad tega, ker je prilimala par slik sem gor, drugi dve zarad istih nickov, ki sta jih mele/imata na drugih forumih). Pol še dve poznam, ker isto študirata kot jaz, v zadnjih mesecih sem pa odkrila še eno punco iz sosednje vasi, ki je sprva sploh nisem prepoznala na slikah, ki jih je dala gor, ampak mi je pol ena kolegica povedala kdo se skriva za tem nickom. :)
Nickov pa ne bi povedala, ker pol bojo po vsej verjetnosti te osebe vedle kdo sem jaz. :cool:
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Apr. 2009 15:36

beretta napisal/-a:js poznam v živo Majako, Lejlo86, Jochija, Jagodko, Myflower (btw kje ste vsi???), vem kera je Purple ker jo mam na FB, kontaktirala sm pa tud z Yasmino, Migreno, Noangel pa Nio. Ampak to še prej... :wink:

:oops: če se poznamo v živo, bi si prav gotovo zapomnil tvoj nick...si imela kdaj kakšen drug nick in sva se takrat spoznala? :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov