Zbiranje nalepk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ To že, ampak ...
Ne vsebuje ne enega ne drugega - Mislim da tema tudi ni bla mišljena kot oglas, ampak je samo v napačnem podforumu, zato naj se jo prestavi ...
Lyla napisal/-a:- oglas naj vsebuje vsaj minimalne informacije o zadevi
- dodajte kontaktne podatke
Ne vsebuje ne enega ne drugega - Mislim da tema tudi ni bla mišljena kot oglas, ampak je samo v napačnem podforumu, zato naj se jo prestavi ...
Let's swim to the moon .....
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst 'šenkam' ene 50 šparovih Sej ne vem zakaj jih jemljem če jih ne zbiram...un nakit k ga zdej majo (a ga majo še?) je čist preveč kišast da bi ga kupila...nej dajo raj kšne lonce al pa beštek - je usaj uporabno...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst za ta nakit res ne zbiram, ker nočm met istga nakita kot pou slovenije.Že tist Kappa ruzačk k mam,ga ma usaka tatreta še dobr, da ga mam sam za u hrib.
drgač pa nalepk te serije ne pobiram, oziroma jih mečem stran,če mi jih lih podtakne prodajauka.smo pa zbiral za une pekače,pa pusode, pa WMF pribor, kater je res najnajboljši in fuuuul drag v štcunah.sam sm ga mogla useen dokupt.pa Kappa ruzaček mi je tašča kupla,sama sm si pa uzela unedva tavelka Kappa kufra, k sta res najboljša!aja, to so šparove nalepke, merkatorjevih ne zbiram ker v merkator ne hodm kupvat,razen po kšne čike kruh pa mlek ker je lih zraven, ker je tu maš predrag!U Tuš pa tud ne hodm, mi ni noben bliz, da bi tja hodila.
drgač pa nalepk te serije ne pobiram, oziroma jih mečem stran,če mi jih lih podtakne prodajauka.smo pa zbiral za une pekače,pa pusode, pa WMF pribor, kater je res najnajboljši in fuuuul drag v štcunah.sam sm ga mogla useen dokupt.pa Kappa ruzaček mi je tašča kupla,sama sm si pa uzela unedva tavelka Kappa kufra, k sta res najboljša!aja, to so šparove nalepke, merkatorjevih ne zbiram ker v merkator ne hodm kupvat,razen po kšne čike kruh pa mlek ker je lih zraven, ker je tu maš predrag!U Tuš pa tud ne hodm, mi ni noben bliz, da bi tja hodila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov