besede, ki so vas najbolj prizadele...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Težko bi se osredotočila na določene besede,saj je zelo odvisno kdo jih izreče.Precej ravnodušna sem do zunanjega sveta in morebitnih očitkov zunaj doma.Sem pa zelo občutljiva na mamine besede in očitke.Mi kar preveč pridejo do živega in me prizadenejo do mere,da jokam tudi celo uro skupaj.
Najbolj sem občutljiva na besede ljudi,ki jih imam rada in so mi blizu.
Najbolj sem občutljiva na besede ljudi,ki jih imam rada in so mi blizu.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
mene na splosno najbolj prizadane, ce se fuul trudim in dam vse od sebe, pa mi nekdo potem ocita da tega ne znam/ni dobro narjeno/se nism dovolj potrudla....to se najbolj.
ko sm bla au pair sem se od zacetka ful trudla da bi nardila tut stvari ki mi jih ni treba (naceloma mi ne bi blo treba nic pomagat v gospodinjstvu - tako smo bli zmenjeni - sam za sabo in tamalim sm mogla pospravit) pa sem vseeno hotla mal vec nardit, in sm veckrat pomila za vsemi posodo, odnasala smeti.. in zenska tega sploh ni opazla. in potem sem enkrat zjutri pomila sam za sabo, njen kroznik sem pa pustila, pa kanta je bla polna....in popoldne pride zenska do mene in mi kao hoce na lep nacin povedat, kako je to nefer da ne nardim niti MAL vec od tega kar mi je treba, kao zakaj nism smeti odnesla ce vidim da so polne, pa zakaj sem sam za sabo pomila (fora je bla u tem da me je pa zjutri njen moz na plazo peljal, in se mu je mudilo, in nism mela casa ). tist me je takrat mal prizadelo.sam takrat sm bla itak mal obcutljiva, pac v tujini, sama, dalec stran od vseh...=)
nasploh me pa redkokatera stvar prizadane, znam dobro prenest vse opazke na svoj racun, in znam sprejet odgovornost da necesa nism dobr nardila in to, tako da drugac s tem nimam prevec problemov...znam tko nardit, da gre cez eno uho not, cez drugo pa ven zivljenje je cist prekratko da bi se sekirala zarad mnenja in besed drugih, ce delam to kar se mi zdi prav sam pac, ce hocem kdaj kej dobrega nardit za koga, komu pomagat...to me pa ucasih prizadane, ce potem ta druga oseba tega ne spostuje. alpa ce so besede od koga, ki mi je res pomemben (oz. izjemoma njegovo mnenje)
ko sm bla au pair sem se od zacetka ful trudla da bi nardila tut stvari ki mi jih ni treba (naceloma mi ne bi blo treba nic pomagat v gospodinjstvu - tako smo bli zmenjeni - sam za sabo in tamalim sm mogla pospravit) pa sem vseeno hotla mal vec nardit, in sm veckrat pomila za vsemi posodo, odnasala smeti.. in zenska tega sploh ni opazla. in potem sem enkrat zjutri pomila sam za sabo, njen kroznik sem pa pustila, pa kanta je bla polna....in popoldne pride zenska do mene in mi kao hoce na lep nacin povedat, kako je to nefer da ne nardim niti MAL vec od tega kar mi je treba, kao zakaj nism smeti odnesla ce vidim da so polne, pa zakaj sem sam za sabo pomila (fora je bla u tem da me je pa zjutri njen moz na plazo peljal, in se mu je mudilo, in nism mela casa ). tist me je takrat mal prizadelo.sam takrat sm bla itak mal obcutljiva, pac v tujini, sama, dalec stran od vseh...=)
nasploh me pa redkokatera stvar prizadane, znam dobro prenest vse opazke na svoj racun, in znam sprejet odgovornost da necesa nism dobr nardila in to, tako da drugac s tem nimam prevec problemov...znam tko nardit, da gre cez eno uho not, cez drugo pa ven zivljenje je cist prekratko da bi se sekirala zarad mnenja in besed drugih, ce delam to kar se mi zdi prav sam pac, ce hocem kdaj kej dobrega nardit za koga, komu pomagat...to me pa ucasih prizadane, ce potem ta druga oseba tega ne spostuje. alpa ce so besede od koga, ki mi je res pomemben (oz. izjemoma njegovo mnenje)
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Hmm, kar se zdej spomnm je, ko mi je fotr ene pol leta nazaj reku naj se spelm, al zgin da te ne vidm, al neki tko. Ampak sm vidla da je res čist zares mislu, prov vidt me ni mogu un trenutek. In me je res prizadel. Čeprov sm pomoje še bol js njega mal pred tem, zarad česar je sploh pršlo do tega.
Al pa...ko je moj 'bivši' reku moji prjatlci po telefonu (ker se js nism hotla z njim pogovarjat), naj spizdim (sm bla pa spet js kriva).
Al pa ko prjatlca, ki naj bi me res poznala, čist v meglo brcne glede kšnih mojih sposobnosti in reče, da sm za kšno stvar nesposobna oz. da me ne vid v tem oz. me čist napačno ocen. To me tud kr mal prizadane.
Drgač se mi pa zdi da kr dobr prenašam te stvari, me ne prizadane velik stvari.
Al pa...ko je moj 'bivši' reku moji prjatlci po telefonu (ker se js nism hotla z njim pogovarjat), naj spizdim (sm bla pa spet js kriva).
Al pa ko prjatlca, ki naj bi me res poznala, čist v meglo brcne glede kšnih mojih sposobnosti in reče, da sm za kšno stvar nesposobna oz. da me ne vid v tem oz. me čist napačno ocen. To me tud kr mal prizadane.
Drgač se mi pa zdi da kr dobr prenašam te stvari, me ne prizadane velik stvari.
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Sošolka v srednji šoli je raznesla okol,da sm obrekovala neke sošolke...in vse so ji verjele.Tko sem par let veljala za lažnivko in nevemkajše...to me je res prizadelo do konca...na koncu sredne šole je pršla resnica na dan.
Sicer zlo douga zgodba,ampak zame zlo boleča(k te vsi grdo gledajo in ti nč ne zaupajo,ne govorijo s tabo o določenih stvareh).
Sicer zlo douga zgodba,ampak zame zlo boleča(k te vsi grdo gledajo in ti nč ne zaupajo,ne govorijo s tabo o določenih stvareh).
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Spomnim se, da sva se z mojo mamo pred parimi leti neprestano kregali. Mislim, da sem v tistem prepiru bila star 12 let in sem neki ušpičila. Mama je itak bila ful jezna, kričala, v glaunem...sej vemo kako je to...
Pa sem se ji hotla opravičit in sem rekla, da tega nisem naredila zanalašč, ampak ponesreči. Ona pa mi je pribila: "Ma ti si ponesreči!"
No, še zdaj me zaboli, pa sem ji to že dostikrat povedala...
Pa sem se ji hotla opravičit in sem rekla, da tega nisem naredila zanalašč, ampak ponesreči. Ona pa mi je pribila: "Ma ti si ponesreči!"
No, še zdaj me zaboli, pa sem ji to že dostikrat povedala...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
najbolj me je prizadel tip (sedaj bivši), ko mi je rekel: "prevaral sem te." taktrat se mi je v sekundi podrl svet.
mami mi je pa neki cajta nazaj rekla,
da nism nardila nč, na kar bi bla loh ponosna name.
oboje mi je full prizadel in pomoje ne bom nikol pozabila teh besed, trenutnkov.
mami mi je pa neki cajta nazaj rekla,
da nism nardila nč, na kar bi bla loh ponosna name.
oboje mi je full prizadel in pomoje ne bom nikol pozabila teh besed, trenutnkov.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Najbol me je bolelo ko mi je razredničarka v sš rekla da sem anoreksična (pa sem bla čist normalne postave- mogoče mal razpotegnjena ko sem v 1 letu zrasla 10 cm in se nič zredila)
Včas me za trenutek užali matka s kakšnimi izpadi v stilu lenoba, hinavka, lažnivka itd... (bedno je ker se najbrž sama zaveda da nisem nič od tega, ampak z nečem mora opravičit svojo tečnobo)
Podobna čast je tut mene doletela. Ko sem od*ebala enga sošolca v 1.l sš (nism hotla hodt z njim) je začel vsem okrog nakladat in lagat bilo kej o meni- in naredu je celo spletno stran... Jp; dobri stari časi
Načeloma pa prenašam take besede kar dobro; včasih so me prizadele, danes pa ne več... mam že trdo kožo...
Včas me za trenutek užali matka s kakšnimi izpadi v stilu lenoba, hinavka, lažnivka itd... (bedno je ker se najbrž sama zaveda da nisem nič od tega, ampak z nečem mora opravičit svojo tečnobo)
naredu celo spletno stran o meni kako sm kurba in od takrat naprej se nisva več pogovarjala
Podobna čast je tut mene doletela. Ko sem od*ebala enga sošolca v 1.l sš (nism hotla hodt z njim) je začel vsem okrog nakladat in lagat bilo kej o meni- in naredu je celo spletno stran... Jp; dobri stari časi
Načeloma pa prenašam take besede kar dobro; včasih so me prizadele, danes pa ne več... mam že trdo kožo...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
mene na splosno najbolj prizadane, ce se fuul trudim in dam vse od sebe, pa mi nekdo potem ocita da tega ne znam/ni dobro narjeno/se nism dovolj potrudla....to se najbolj.
Tudi mene!
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
Ojej, kakšne eni poslušate od svojih staršev Na srečo mi moja dva nista nikoli česa podobnega rekla, me je pa najbolj prizadelo, ko mi je sedaj že bivša najboljša prijateljica lagala v obraz in tudi drugim o meni ter hotela da pred drugimi izpadem tista ta grda. Me pa tudi zelo prizadane, če se zelo trudim in vložim en kup časa v nekaj in mi vseeno ne uspe ali pa slišim en kup kritik na račun tega.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Od mame: "Mi je žal, da te nism več pretepala kot otroka!" In od fotra: "Pejdi se obesit, itak nisi nič drugega sposobna!" Oboje v istem dnevu, celo v isti minuti, ko smo se neki kregali zradi moje šole ... Že prej se nismo lih razumeli, od takrat pa sploh več nimam občutka da smo družina ... Pač, ne morem pozabit teh besed ...
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]